افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند
سرخط خبرها
اختصاص ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سال ۱۴۰۴

اختصاص ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۵۶۲۰۹
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
معاون اداره عملیات اعتباری بانک مرکزی از اختصاص ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سال ۱۴۰۴ توسط این بانک خبر داد و گفت: بیش از ۸۷ درصد متقاضیان تاکنون تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سارا جلالی با اشاره به منابع قرض‌الحسنه موجود در شبکه بانکی که شامل سپرده‌های پس‌انداز و جاری سپرده‌گذاران و همچنین وصولی‌های تسهیلات پرداخت شده در سنوات گذشته است، تصریح کرد: بانک مرکزی در سال ۱۴۰۴ مبلغ ۲۰۰ هزار میلیارد تومان را به تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج اختصاص داده است.

وی با اشاره به محدودیت‌های شبکه بانکی برای پرداخت این تسهیلات، خاطرنشان کرد: یکی از پیشنهاد‌هایی که برای کاهش صف متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج مطرح شده، ارائه کارت‌های اعتباری به این متقاضیان برای خرید لوازم خانگی از تولیدکنندگان ایرانی است. این طرح در مراحل اولیۀ بررسی و کارشناسی در بانک مرکزی و مجلس است و امیدواریم که از آذرماه به بعد، اجرای آن آغاز شود.

معاون اداره عملیات اعتباری بانک مرکزی افزود: در صورت استقبال متقاضیان از این طرح، این اقدام به کل تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج تعمیم داده خواهد شد. رایزنی‌های لازم در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان آذرماه، اعطای کارت‌های اعتباری به مرحله اجرا برسد.

جلالی با ارائه آماری از میزان پرداخت این تسهیلات از زمان ابلاغ قانون جوانی جمعیت تاکنون، گفت: از زمان ابلاغ قانون جوانی جمعیت تاکنون حدود ۶۵۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر متقاضی پرداخت شده است. در حال حاضر، بیش از ۸۷ درصد از متقاضیان موفق به دریافت تسهیلات خود شده‌اند و تنها حدود ۱۳ درصد از متقاضیان در صف انتظار هستند. پیش‌بینی می‌شود بخش زیادی از این متقاضیان هم تا پایان سال جاری تسهیلات خود را دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.