ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | مدال برنز دختر ملی‌پوش ایرانی در ماده تک‌نفره سنگین وزن کسب شد کسب ۳ مدال طلا و یک نفره توسط بانوان تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اینفوگرافی| علائم شایع یائسگی ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی
سرخط خبرها
سیره پیامبر (ص) و مظلومیت غزه در «عین‌الحیاه» با اجرای زینب جابر

سیره پیامبر (ص) و مظلومیت غزه در «عین‌الحیاه» با اجرای زینب جابر

  • کد خبر: ۳۵۷۵۰۲
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
مجری برنامه تلویزیونی «عین‌الحیاه» که از شبکه الکوثر پخش می شود به رویکرد تقویت وحدت اسلامی در این برنامه اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، برنامه «عین‌الحیاه» با اجرای زینب جابر با حضور جمعی از نخبگان جهان اسلام و علمای برجسته شیعه و سنی از تولیدات گروه اجتماعی شبکه الکوثر است که همزمان با هفته وحدت روی آنتن رفته است. این برنامه بر موضوعاتی همچون تقویت وحدت اسلامی، تقریب مذاهب، حمایت از مظلومان جهان و به‌ویژه کودکان و زنان غزه، تمرکز دارد تا فضایی برای تبادل اندیشه و ارائه راهکارهای مشترک در برابر چالش‌های امت اسلامی فراهم سازد.

زینب جابر مجری این برنامه درباره موضوعات آن به خبرنگار مهر بیان کرد: این برنامه شبانه همراه با جشن و شادمانی با رویکردی فرهنگی است که خوشحالی، اندیشه، علم و وحدت را به هم پیوند می‌زند. در این برنامه، سیره پیامبر اعظم (ص) و جایگاه جهانی انسانی ایشان مطرح می‌شود و به کسانی پاسخ داده می‌شود که تلاش دارند شهرت واقعی اسلام محمدی را مخدوش کرده و مسلمانان را به عنوان افرادی معرفی کنند که تنها برای کشتار و ذبح با شمشیر آمده‌اند.

وی با اشاره به گفتگو با علما و نخبگان فرهنگی در برنامه اظهار کرد: ما تلاش می‌کنیم محیطی فرهنگی و علمی مهیا شود که هدف اصلی آن تقویت وحدت اسلامی است. بنا داریم با تأکید بر مشترکات اسلامی، مانند محبت به پیامبر اعظم (ص) و هدف‌گذاری برای آینده‌ای بهتر برای امت اسلامی، گفتگوها در فضایی محترمانه و علمی برگزار شود.

مجری «عین‌الحیاه» اضافه کرد: در این برنامه، علاوه بر گفتگوهای فکری، توجه ویژه‌ای به مباحث مشترک مانند نقش پیامبر (ص) در تحکیم وحدت و معرفی اسلام محمدی وجود دارد. حضور شخصیت‌های علمی و دینی از مذاهب مختلف، پیوندهای انسانی و معنوی میان مسلمانان را نشان می‌دهد. همچنین، انتخاب مهمانان از کشورهای گوناگون و با تنوع فکری، فرصتی برای شنیدن دیدگاه‌ها و نظرات متفاوت فراهم می‌آورد که به تقویت همگرایی و درک بهتر یکدیگر کمک می‌کند. هدف نهایی این است که علما و نخبگان شیعه و سنی در کنار یکدیگر در راستای حفظ و تقویت وحدت اسلامی گام بردارند و این فضا باعث می‌شود مسلمانان در برابر تهدیدات مشترک، با همبستگی و درک متقابل عمل کنند.

وی در بخشی دیگر با اشاره به حمایت از کودکان و زنان غزه در برنامه عنوان کرد: در «عین‌الحیاه» حمایت از مظلومان، به‌ویژه کودکان و زنان غزه، به‌عنوان یکی از اولویت‌های مهم مطرح است. رسانه‌ها نقش بی‌بدیلی در بازتاب این مظلومیت دارند، زیرا می‌توانند صدای افرادی را که در معرض ظلم و تجاوز قرار دارند، به گوش جهان برسانند. به‌ویژه در مورد غزه، که مردم آن تحت فشارهای شدید و تجاوزات نظامی هستند، رسانه‌ها می‌توانند با پوشش‌های مستند و علمی، حقیقت وضعیت را نمایش دهند و همدلی جهانی را جلب کنند.

این مجری در پایان گفت: رسانه‌ها نقش یک پل ارتباطی میان ملت‌های مظلوم و جوامع جهانی را بر عهده دارند. آنها با ارائه گزارش‌های معتبر، مستند و انسانی، تصویری واقعی از وضعیت غزه و دیگر مناطق تحت ظلم ترسیم می‌کنند و مخاطبان را از رنج‌های بی‌پایان مردم این مناطق آگاه می‌کنند. علاوه بر این، رسانه‌ها با تأکید بر مقاومت و ایستادگی مردم در برابر ظلم، نسل جدیدی از فعالان و حمایت‌کنندگان مقاومت در سراسر جهان را الهام‌بخش می‌کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.