او هنوز مادر است شهری که دست سالمندان را بگیرد آرزوست کار سخت تیم ملی کبدی بانوان در مسابقات جهانی چرا بعضی از عشق‌ها با گذشت زمان به سردی و فاصله می‌رسند؟ وضعیت نامشخص اعزام تیم ملی فوتسال زنان ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی اختصاص تسهیلات متنوع برای تولد فرزندان در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کاهش چشمگیر شکستگی استخوان در زنان با مصرف روزانه آلوی خشک آبروریزی به نام پاداش صعود به جام جهانی: فقط و فقط ۴۵ میلیون تومان! نقد ادبیات کودک، شاخه‌ای نوپا از مطالعات ادبی آشنایی با اشتباهات رایج در شستن برنج خانواده، اولین مدرسه  احساس فرزندان| با مشکلات ناشی از ترویج فرهنگ «قوی باش» آشنا شویم زنان عشایر، رکن اساسی اقتصاد کوچ‌نشینی از جاکارتا تا ناگویا | ملی‌پوش کبدی بانوان از رویای طلای دوباره می‌گوید «شوی تبلیغاتی» با نام حمایت باشگاه‌ها از فوتسال زنان عکس برداری مخفیانه از  زنان برای اخاذی آغاز لیگ برتر زنان والیبال ایران از ۸ آذر ماه ۱۴۰۴ ضرورت بازخوانی نقش زن در خانواده و کنش‌های اجتماعی
سرخط خبرها
۵۰ درصد  مددجویان کمیته امداد، زنان هستند

۵۰ درصد مددجویان کمیته امداد، زنان هستند

  • کد خبر: ۳۵۹۳۱۷
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: ۵۰ درصد مددجویان کمیته امداد را بانوان تشکیل می‌دهند و در مقایسه با ۱۵ درصد سهم بانوان در کل اقتصاد کشور، نشان‌دهنده ظرفیت بالای حضور زنان در ایجاد اشتغال و نیاز به حمایت بیشتر از کسب‌وکار‌های خانگی و صنایع دستی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید مرتضی فیروزآبادی اطهار کرد: ۵۰ درصد مددجویان کمیته امداد را بانوان تشکیل می‌دهند و در مقایسه با ۱۵ درصد سهم بانوان در کل اقتصاد کشور، نشان‌دهنده ظرفیت بالای حضور زنان در ایجاد اشتغال و نیاز به حمایت بیشتر از کسب‌وکار‌های خانگی و صنایع دستی است.

وی یادآورشد: حدود نیمی از مددجویان کمیته امداد را روستاییان تشکیل می‌دهند، در حالی که آمار کشوری حدود ۲۰ درصد است و این موضوع بر اهمیت توجه به اشتغال پایدار در مناطق روستایی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر‌ها تأکید دارد.

معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) از توسعه برنامه‌های آموزش مهارتی هم خبر داد و گفت: در سه سال اخیر، تمرکز ویژه‌ای بر آموزش کودکان و نوجوانان داشته‌ایم و در دو سال گذشته، سالانه حدود ۳۵ هزار کودک و نوجوان در اوقات فراغت خود، دوره‌های آموزشی متنوعی را از مشاغل ساده تا حرفه‌های تخصصی فرا گرفته‌اند.

فیروزآبادی بیان کرد: در آینده اقتصاد دنیا، کسانی که قابلیت‌های فناوری و فضای مجازی داشته باشند، درآمد بسیار خوبی خواهند داشت و ما در حال حاضر با کمبود نیروی انسانی در این حوزه مواجهیم لذا امیدواریم این آموزش‌ها به بازار کار کمک کرده و درآمدزایی قابل توجهی برای جوانان به همراه داشته باشد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.