ملی‌پوش تنیس روی میز بانوان: کسب مدال در بازی‌های آسیایی بسیار دشوار است افزایش ۷۴ درصدی منابع بانکی برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری| ۶۰۰ هزار مادر، خودرو دریافت کرده‌اند رقبای خاتون بم در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شدند بازیکن‌سازی برای آینده والیبال زنان؛ هدف تیم ملی نوجوانان دختر ایران است | چرا نتیجه بازی مرحله مقدماتی به ژاپن واگذار شد؟ تنها بازمانده خانواده شهدا اقدسی: زن مسلمان ایرانی، پرچمدار «الگوی سوم زن» در جهان است دستگیری عوامل انتشار فیلم یک زن با پوشش نامتعارف در یزد حجت‌الاسلام راجی: بانوان ستون حفظ وحدت و آرامش جامعه هستند وقتی برخی زنان در محیط کار به جای حمایت، مانع رشد هم می‌شوند | پدیده «زنبور ملکه» چه توضیحی دارد؟ کدام مهم است؛ پول بیشتر یا زندگی بهتر؟ درباره یکی از ملزومات خواب که در سلامت پوست و مو نقش مهمی دارد | یه بالشت رؤیایی سقوط یک پله‌ای دختر نابغه ایرانی در رنکینگ ماه جولای فدراسیون جهانی شطرنج حضور ۳ ملی‌پوش مشهدی در ترکیب نهایی تیم ملی والیبال‌نشسته زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان نقش دوم تخمدان پس از یائسگی کشف شد چرا امام رضا (ع) در نیشابور خانه یک پیرزن گمنام را به قصر بزرگان ترجیح دادند؟ | «بانو پسنده» کیست؟ تغذیه با شیر مادر خطر بیش‌فعالی کودک را کاهش می‌دهد دلمه پیاز، یکی از متفاوت‌ترین و خوش‌عطرترین انواع دلمه + دستور پخت سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی برگزاری همایش رستاخیز زنان نوغان در مشهد| بانوان کنشگر و فعال فرهنگی برای تشییع رهبر شهید بسیج می‌شوند تاریخ برگزاری لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد
سرخط خبرها
هشدار رئیس سازمان امور اجتماعی: طلاق تهدیدی جدی برای آینده جمعیتی ایران

هشدار رئیس سازمان امور اجتماعی: طلاق تهدیدی جدی برای آینده جمعیتی ایران

  • کد خبر: ۳۶۱۵۷۹
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
سید محمد بطحایی گفت: اعتیاد و طلاق که یکی از مهم‌ترین شاخص‌های گسیختگی و بروز ناهنجاری‌های اجتماعی است، رو به افزایش است. متأسفانه در گذشته نرخ طلاق پایین‌تر و فاصله زیادی با میانگین جهانی داشتیم، اما امروز به میانگین جهانی نزدیک شده‌ایم و این مسأله یک هشدار جدی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمد بطحایی، رئیس سازمان امور اجتماعی، با اشاره به آخرین اقدامات سازمان امور اجتماعی در حوزه رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: در جلسه شورای اجتماعی کشور، موضوع نظام ملی رصد آسیب‌های اجتماعی بررسی و کلیات آن به تصویب رسید. بر اساس این تصمیم، دستگاه‌های مرتبط مکلف شدند داده‌های خود را در اختیار مرکز رصد قرار دهند تا بتوانیم اطلاعات واقعی را به مرحله اجرا برسانیم.

وی با بیان اینکه در بخش انسجام اجتماعی و همبستگی، لایحه پایش سرمایه اجتماعی و رضایت منتشر می‌شود، گفت: برخی داده‌ها نشان می‌دهد که کشور ما در این حوزه نیازمند کار جدی و اساسی است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: رویه ما در گذشته در حوزه رصد آسیب‌های اجتماعی مانند «عکاسی از یک مکان» بود که صرفا تصویری از وضعیت را در اختیار مدیران قرار می‌داد و جنبه توصیفی داشت. اما امروز علاوه بر این اقدامات، گذاره‌های سیاستی و تکلیفی را نیز با مشورت جامعه‌شناسان به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ می‌کنیم و هشدار می‌دهیم که اقدامات لازم صورت گیرد. در واقع نگاه ما در حوزه رصد، کاربردی‌تر شده و امیدواریم در این راستا نتایج مثبتی حاصل شود.

روند کاهشی برخی آسیب‌ها و هشدار درباره طلاق

بطحایی با اشاره به شاخص‌های موجود توضیح داد: خوشبختانه در برخی آسیب‌ها همچون نزاع‌های جمعی و فرار بانوان از خانه، روند ثابت یا کاهشی داریم؛ اما در برخی شاخص‌های دیگر، روند افزایشی مشاهده می‌شود. به طور مثال اعتیاد و طلاق که یکی از مهم‌ترین شاخص‌های گسیختگی و بروز ناهنجاری‌های اجتماعی است، رو به افزایش است. متأسفانه در گذشته نرخ طلاق پایین‌تر و فاصله زیادی با میانگین جهانی داشتیم، اما امروز به میانگین جهانی نزدیک شده‌ایم و این مسأله یک هشدار جدی است.

پیامد‌های طلاق بر آینده جمعیت ایران

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در پایان با تأکید بر اهمیت موضوع جمعیت، گفت: وضعیت جمعیتی ایران در ۲۰ سال آینده بسیار خطرناک خواهد بود و طلاق و از هم‌گسیختگی خانواده‌ها اثر مضاعفی بر آن خواهد داشت. نباید به این دو معضل صرفاً به عنوان آسیب اجتماعی نگاه کرد، بلکه باید آنها را تهدیدی جدی برای آینده جمعیتی کشور دانست.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.