۹۵۰ زندانی زن با جرائم غیرعمد در کشور، در انتظار رهایی از زندانِ بدهی آشنایی با نکاتی برای شیردهی سالم در ماه مبارک رمضان رشد میزان اشتغال ناقص در پاییز ۱۴۰۴| آمار‌ها درباره حضور زنان چه می‌گوید؟ اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا (س) به سراسر کشور نحوه انتخاب بازیکنان تیم ملی زنان برای لیست نهایی به جام ملت‌های آسیا برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی جودو بانوان از ۶ تا ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ ۳۲.۶ درصد زنان در دوران بارداری در معرض دود سیگار قرار دارند برگزاری نخستین پاویون فرهنگی مد و لباس در نمایشگاه قرآن تهران فرصت حضور دوباره برای ۷ بازیکن با تجربه تیم ملی زنان در جام ملت‌های آسیا ضرورت کاهش مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری| آیا در ماه رمضان، اضافه وزن پیدا می‌کنید؟ پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی با اولویت فرزندان بهزیستی| مشارکت مردمی ۸۶ درصد افزایش یافته است آیا باشگاه فوتبال بانوان خاتون بم منحل می‌شود؟ عوامل مؤثر بر افزایش سن ازدواج جوانان چیست؟ ایران پیشرو در ورزش پارالمپیکی بانوان است تیم فوتبال بانوان مس رفسنجان به لیگ دسته یک صعود کرد حضور ثریا قاسمی در فصل نخست سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» برخورداری تمامی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش از مستمری ماهیانه آسان‌ترین روش پخت شله‌زرد| دسری که طعم صبر و سخاوت است برای سفره‌های افطاری رمضان صف وام ازدواج همچنان طویل است| دریافت تسهیلات توسط حدود ۸۸ درصد از متقاضیان تغییر الگوی زندگی خانواده‌ها، مهم‌ترین عامل افزایش چاقی در کودکان
سرخط خبرها
زنان، بهترین مبلغان دین در جامعه

زنان، بهترین مبلغان دین در جامعه

  • کد خبر: ۳۶۶۹۵۹
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
زنان بهترین مبلغان دین درون‌جامعه‌ای هستند که با زبان و تجربه مشترک می‌توانند تأثیر عمیق‌تری بر سایر زنان و نسل‌های آینده بگذارند.

مریم احمدی| شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام محسن اسدی‌موحد، مبلغ بین‌الملل دانشگاه علوم رضوی، اظهار کرد: تنها مخاطبان اصلی پیام‌های تربیتی در خانواده‌اند، بلکه خود بهترین مبلغان دین درون‌جامعه‌ای هستند که با زبان و تجربه مشترک می‌توانند تأثیر عمیق‌تری بر سایر زنان و نسل‌های آینده بگذارند.

وی افزود: سیره تاریخی نشان می‌دهد زنانی، چون حضرت زهرا (س) و زینب (س) در بزنگاه‌ها، رسالت تبلیغی و روشنگرانه را به‌خوبی ایفا کرده‌اند.

این مبلغ بین‌الملل در دانشگاه علوم رضوی بیان کرد: امروز نیز در سطح ملی و بین‌المللی حضور بانوان مسلمان در محافل علمی، رسانه‌ای و فرهنگی نقش مهمی در اصلاح تصویر زن مسلمان و گفت‌وگوی تمدنی دارد. تصویری که رسانه‌های غیراسلامی گاه نادرست و کلیشه‌ای ارائه می‌کنند، با حضور فعال و متفکرانه زن مسلمان قابل بازسازی و اصلاح است.

حجت‌الاسلام اسدی‌موحد گفت: اسلام با نگرشی متوازن و انسانی، استقلال اقتصادی و مشارکت اجتماعی زنان را تأیید می‌کند، اما این تأیید همراه با تضمین کرامت، عفت و مصونیت آنان است.

وی تصریح کرد: تجربه تاریخی و نصوص دینی نشان می‌دهد که هنگامی که زن با رعایت حدود شرعی و حفظ کرامت وارد عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی می‌شود، هم خود رشد می‌یابد و هم جامعه از ظرفیت‌های ارزشمند او بهره‌مند می‌شود؛ ظرفیتی که می‌تواند سلامت اخلاقی، پویایی اقتصادی و انسجام اجتماعی را تقویت کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.