ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدرضا ارجمند چرا برخی دختران استایل پسرانه را انتخاب می‌کنند؟ نقش مثبت ارتباط صمیمانه والدین با فرزندان در کاهش میزان ازدواج سفید دیدار‌های هفته پنجم لیگ برتر فوتسال زنان برگزار شد| ناکامی تیم هیات فوتبال خراسان رضوی دستورالعمل «رویداد ملی روشنای مهر» برای هفته بزرگداشت مقام زن ابلاغ شد پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | از ارث و مهریه تا مستمری و حمایت قانونی وقتی قلم از دل برمی‌خیزد | مادرانه‌هایی از پشت صحنه زندگی خبرنگاران چرا مادری هنوز مهم‌ترین نقش اجتماعی زنان است؟ ششمین جشنواره «بانوی سرزمین من» برگزار می‌شود | آزادی چند مادر زندانی ازطریق درآمد حاصل از ثبت‌نام شرکت‌کنندگان طبیعی یا سزارین | انتخاب مادرانه در میان تجربه‌ها و ترس‌ها درباره اهمیت محبت به همسر | با راه‌های ابراز علاقه در زندگی مشترک بیشتر آشنا شویم «جهانی» برای خواهر | روایت خواهری که مزار برادر شهیدش را به پایگاهی فرهنگی تبدیل کرد آغاز رقابت‌های والیبال قهرمانی دانش‌آموزان جهان از امروز (۱۵ آذر ۱۴۰۴) | تیم دختران ایران موفق به شکست تیم هند شد قد کشیدن با آیات | روایت هیئتی دخترانه که از دل یک خانه کوچک تا مسجد محله رشد کرد چرا بسیاری از ازدواج‌ها دوام نمی‌آورند؟ جایگاه هفتم و هشتم جهان برای بانوی ایرانی در آخرین رده بندی فدراسیون جهانی زن مسلمان ایرانی، الگویی مستقل، تمدن‌ساز و تاریخ‌آفرین
سرخط خبرها
دستور پخت کاپ‌کیک شکلاتی در منزل برای چاشت دانش‌آموزان + فیلم

دستور پخت کاپ‌کیک شکلاتی در منزل برای چاشت دانش‌آموزان + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۸۰۱۵
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
کاپ‌کیک شکلاتی، یکی از محبوب‌ترین و دوست داشتنی‌ترین شیرینی‌های دنیا است که از کودکان تا بزرگسالان، همه را مجذوب خود می‌کند.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ کاپ کیک شکلاتی، یکی از محبوب‌ترین و دوست داشتنی‌ترین شیرینی‌های دنیا است که از کودکان تا بزرگسالان، همه را مجذوب خود می‌کند، همچنین این شیرینی محبوب می‌تواند به عنوان چاشت سالم برای دانش آموزان در مدرسه تهیه شود.

مواد لازم برای ۴۰ عدد کاپ کیک:

تخم مرغ: ۷ عدد

آرد سفید: ۱۹۰ گرم

شکر سفید: ۱۷۵ گرم

پودر کاکائو: ۵۰ گرم

آب جوش: ۷۰ گرم

روغن مایع: ۷۰ گرم

بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف

خامه قنادی: ۱۵۰ گرم جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ جدا کرده، سپس سفیده‌ها را فرم بدهید و کنار بگذارید.

در مرحله بعد، زرده‌ها را با آبجوش کمی بزنید و شکر را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا کمی غلیظ و کشدار شود.

سپس روغن مایع را اضافه کرده و ترکیب کنید، در این مرحله آرد، بکینگ پودر و کاکائو را الک کرده و در سه مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.

در پایان هم سفیده‌های فرم گرفته را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

سپس داخل قالب مورد نظر بریزید و با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بپزید.

سپس خامه قنادی را فرم بدهید و بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد، با ماسوره تزیین کنید. / نوش‌جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.