قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود سرزنش، قاتل خاموش زندگی مشترک | راهکار‌های مناسب کدامند؟ برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان در بوستان شهربانو امید مشهد بودجه هزینه شده برای بانوان در فدراسیون والیبال حاشیه ساز شد! احتمال جدایی یکی از مهاجمان پرسپولیس از این تیم در آستانه فصل جدید فوتبال زنان ویژه‌‍‌برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی برای بانوان (۱۴ شهریور ۱۴۰۵) تست قطره خون پاشنه پا از نوزاد؛ یک اقدام حیاتی برای تشخیص زودهنگام اختلالات نادر امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی
سرخط خبرها
انصراف ۲ نماینده مشهد از لیگ دسته‌یک والیبال بانوان کشور

انصراف ۲ نماینده مشهد از لیگ دسته‌یک والیبال بانوان کشور

  • کد خبر: ۳۷۲۱۱۲
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های دسته‌یک زنان سال۱۴۰۴ از بیست‌وپنجم آبان در چهار گروه پیگیری خواهد شد و خراسان‌رضوی امسال فقط یک نماینده در این لیگ خواهد داشت.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ مرحله مقدماتی لیگ دسته‌یک والیبال زنان از چهار روز دیگر آغاز می‌شود، اما دو نماینده مشهد از حضور در این لیگ انصراف دادند.

مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های دسته‌یک زنان سال۱۴۰۴ از بیست‌وپنجم آبان در چهار گروه پیگیری خواهد شد و خراسان‌رضوی امسال فقط یک نماینده در این لیگ خواهد داشت. پیش از این در روز شانزدهم مهرماه قرعه‌کشی این لیگ برگزار شد و براساس اعلام سازمان لیگ فدراسیون والیبال، ۲۴تیم شرکت‌کننده در چهار گروه جای گرفتند. در آن زمان یعنی حدود یک‌ماه پیش سه تیم پریسای خراسان‌رضوی در گروه A، مقاومت آرتین مشهد در گروه C و مدرن مشهد در گروه D مسابقات جای گرفتند، اما حالا با اعلام برنامه مسابقات، مشخص شده است که دو تیم پریسا و مدرن از حضور در این فصل انصراف داده‌اند و هم‌گروهی‌های آنها با قرعه‌های استراحت به‌جای رقابت با آنها روبه‌رو شده‌اند. نکته جالب این است که تنهاانصرافی‌های لیگ فقط از مشهد هستند و این درحالی است که این روز‌ها شاهد درخشش پرتعداد دختران والیبالیست استان در رده‌های مختلف سنی و تیم‌های ملی هستیم و این نشان از ظرفیت و استعداد زیاد استان در این رشته است.

با این وضعیت، مقاومت آرتین تنهانماینده مشهد است که باید از بیست‌وپنجم آبان به میزبانی باشگاه استقلال جنوب در تهران به میدان برود. مقاومت آرتین پارسال توانست با هدایت کدخدایی از لیگ دسته ۲ به لیگ‌یک صعود کند و البته جام قهرمانی را نیز بالای سر ببرد.

امسال در لیگ‌یک، در گروه A دختران دریانورد فرح‌آباد، منافی، اردشیر همتی، خوش‌سیمای آمل و گل‌گهر سیرجان، در گروه B پیروز شمیران، الیت، ماد آکام نت، فاتح تهران، وارنا و ایران‌زمین، در گروه C شهابی لامرد، شهرداری ارومیه، عادیات، استقلال جنوب تهران، آریلا و مقاومت آرتین و در گروه D موحم فریدون‌کنار، ستارگان جوان مازندران، فدک، سرو زنجان و سحر جای گرفته‌اند.

لیگ دسته‌یک زنان امسال در سه مرحله پیگیری خواهد شد که در مرحله نخست تیم‌های هر گروه به‌صورت رفت و برگشت متمرکز به مصاف یکدیگر می‌روند. در پایان مرحله گروهی از هر گروه چهار تیم به مرحله دوم صعود می‌کنند و مسابقات مرحله سوم نیز با حضور شانزده تیم به‌صورت پلی‌آف برگزار خواهد شد.

در دوره‌های گذشته لیگ‌یک والیبال بانوان، مشهد و خراسان‌رضوی پرتعداد ظاهر شده بود؛ به‌طوری‌که فصل۱۳۹۹ چهار تیم از خراسان‌رضوی و سال۱۴۰۰ پنج تیم از استان در این مسابقات شرکت کردند و البته تعدادی از آنها به مراحل نیمه‌نهایی رسیدند و حتی قهرمان شدند. سال۱۴۰۱ نیز با سه نماینده از استان سپری شد و سال۱۴۰۲ هم سه نماینده استان برای رسیدن به لیگ‌برتر راهی میدان شدند. بااین‌حال، نتیجه این حضور پرشور و استعداد‌های زیاد والیبال دختران مشهد اثربخش نبوده و سال‌هاست هیچ تیمی از مشهد یا خراسان‌رضوی در لیگ‌برتر والیبال بانوان کشور حاضر نشده است. در صورت کسب سهمیه نیز، به‌دلیل نبود حامی مالی، نماینده استان قید لیگ‌برتر را زده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.