«عاشورا»؛ قطب نمای الگوی سوم زن مسلمان دعوت از ستاره مشهدی برای حضور در مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی هندبال بانوان همسر شهیدجمهور: خانواده ایرانی مستحکم‌ترین سد در برابر تهاجم فرهنگی و فمنیستی است روایت شهادت دلخراش خانم معلم مدرسه میناب حین نجات دانش‌آموزان + فیلم و عکس معجزه بازی‌های کثیف و رشد مغزی نوزاد آماده باش بانوان تهرانی برای مراسم تشییع پیکر «رهبر شهید» زندگی فرزندتان را با حمایت افراطی و نجات‌گری دائمی خراب نکنید راهکارهای کنترل رفتارهای حرکتی کودک در هیئت‌های عزاداری چرا از زنده‌یاد وحیدی به عنوان «غزل‌بانوی شعر انقلاب» یاد می‌کنند؟ سلامت قلب مادر با خطر تاخیر رشد کودک در ارتباط است مشارکت اقتصادی زنان در چارچوب اصول کرامت انسانی است نگاهی به سهم زنان خانه‌دار در قوانین بیمه‌ای | نخستین گام در اصلاح سیاست‌های حمایتی چیست؟  ایرانی ها، وارث عادت‌های مادرانه خاطرات دختر شهید مدافع حرم میثم نجفی در کتاب «قصه‌ای برای حلما» کسب ۲ مدال نقره توسط تکواندوکاران دختر ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی قزاقستان کاهش مشارکت اقتصادی زنان ایران از ۱۷ به ۱۲ درصد در یک سال تاب‌آوری در بزرگسالی، مهارتی که ریشه‌های آن از نخستین رابطه عاطفی با مادر شکل می‌گیرد درباره خطرات داروهای لاغری برای جنین چه می دانید؟
سرخط خبرها
هفته زن، فرصتی مناسب برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی

هفته زن، فرصتی مناسب برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی

  • کد خبر: ۳۷۷۶۰۰
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هفته زن فرصت مناسبی برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی است، گفت: انقلاب اسلامی، الگویی نو از زن مسلمان ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد چکشیان با بیان اینکه هفته زن فرصت مناسبی برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: انقلاب اسلامی، الگویی نو از زن مسلمان ارائه کرد که در آن نقش تربیتی، مادرانه و تاریخ‌ساز زنان در کنار نقش اجتماعی آنان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: هر تحولی در تاریخ، پشتوانه‌ای از تربیت مادرانه و نگاه زنانه داشته و این دو نقش در اندیشه انقلاب اسلامی، هم‌زمان و مکمل یکدیگر دیده شده‌اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: پیش از انقلاب، کمتر از ۲۵ درصد دانشجویان کشور را زنان تشکیل می‌دادند؛ اما امروز بیش از ۵۲ درصد دانشجویان دختر هستند. همچنین سهم زنان در هیئت علمی دانشگاه‌ها از حدود ۱۴ درصد به بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته و این حضور رو به رشد ادامه دارد.

چکشیان رشد تعداد داوران زن در مسابقات ملی و بین‌المللی را از دیگر شاخص‌های تقویت نقش اجتماعی زنان دانست و تصریح کرد: این دستاورد‌ها نتیجه نگاهی است که انقلاب اسلامی نسبت به زن مسلمان معرفی کرد؛ نگاهی که در آن نقش اجتماعی و نقش تربیتی زنان در کنار هم دیده می‌شود و این موضوع باید در این ایام بیش از پیش تبیین شود.

وی با اشاره به جایگاه تاریخی زنان بزرگ در فرهنگ اسلامی اظهار داشت: همان‌گونه که بار‌ها گفته‌ام، نقش غیرمستقیم و تربیتی حضرت زهرا (س) و نقش اجتماعی حضرت زینب (س) در تاریخ اسلام، نقشی بی‌بدیل است. حذف حضور آنان، به معنای حذف بخش مهمی از تاریخ است. این نگاه اصیل اسلامی در گذر زمان کمرنگ شده بود و انقلاب اسلامی آن را دوباره احیا کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پیشرفت ورزش کارگری بانوان گفت: امروز مسابقات قهرمانی کشور، جام آزاد، و رقابت‌های شرکت‌ها برای بانوان برگزار می‌شود و برای نخستین بار دو لیگ اختصاصی زنان در ورزش کارگری شکل گرفته است. حضور سازمان‌یافته و حرفه‌ای بانوان در جامعه کارگر روزبه‌روز در حال گسترش است و این روند نویدبخش آینده‌ای پررونق در ورزش بانوان خواهد بود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.