سهم ۶۶ درصدی زنان در مشارکت در طرح سنجش سلامت روان| هدف اصلی، غربالگری آسیب‌های روانی جنگ است تصویب مصوبه‌ای به نفع تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان| بازنگری یک سیاست زنان روستایی به بازار ملی کشور متصل می‌شوند دعوت از ۸ بانوی خراسان رضوی در نهمین اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر + اسامی پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی با ارائه ۲۶ هزار مشاوره ژنتیک در خراسان رضوی فعالیت بیش از ۳۰۰ صندوق خرد بانوان روستایی و عشایری در خراسان شمالی| مزایای این صندوق‌ها چیست؟ طرز تهیه میکادو در منزل + فیلم ناگفته‌های مرضیه برومند از پیرزن گیلکی که ایده ساخت «خونه مادربزرگه» شد تاب‌آوری روانی؛ مهمترین مهارت برای گذشتن از فراز و نشیب‌های زندگی مشترک چند راهکار ساده برای انتخاب بهترین ضدآفتاب صعود برترین بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران در رنگینک جهانی فوتسال دختران ایران در داکار | از کاستاریکا تا ایتالیا؛ حریفان المپیکی مشخص شدند نجات ۵۹۰ مادر باردار از پرتگاه سقط در خراسان شمالی فعالیت ۵۰۸ هزار نفر از بانوان کشور در تولید و فروش صنایع دستی اگر باردار هستید از این کار پرهیز کنید رقابت‌های جام آسیای مرکزی | اولین پیروزی تیم ملی والیبال بانوان مقابل لبنان کسب شد نگاهی به نقش پررنگ زنان در جنگ رمضان| زندگی چگونه بر جنگ غلبه می‌کند؟ ممنوعیت تاسیس کافه اختصاصی برای بانوان با دستور چه کسی رقم خورد؟
سرخط خبرها
جشنواره پوشاک اسلامی «نوردخت» برگزار خواهد شد | به‌نمایش‌گذاشتن ۴۵۰ اثر برگزیده با محوریت هویت ایرانی-اسلامی

جشنواره پوشاک اسلامی «نوردخت» برگزار خواهد شد | به‌نمایش‌گذاشتن ۴۵۰ اثر برگزیده با محوریت هویت ایرانی-اسلامی

  • کد خبر: ۳۷۷۶۰۴
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
به گفته مسئول بسیج جامعه زنان سپاه سیدالشهدا(ع) تهران، جشنواره پوشاک اسلامی «نوردخت» از ۱۷ تا ۱۹ آذر ۱۴۰۴ در ایوان ری برگزار می‌شود و شامل مسابقه زنده «از ایده تا دوخت» و نمایشگاه اقتصاد مقاومتی خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سمیه ناصریان با اشاره به اینکه جشنواره پوشاک اسلامی نوردخت از ۱۷ تا ۱۹ آذر در ایوان ری برگزار می‌شود و شامل مسابقه زنده «از ایده تا دوخت» و نمایشگاه اقتصاد مقاومتی خواهد بود، اظهار کرد: مهم‌ترین پشتوانه معنوی این جشنواره، تأکید رهبر معظم انقلاب بر حجاب به‌عنوان ارزش والا و ضرورت حمایت از تولید ملی است.

وی روند برگزاری نوردخت را دو مرحله‌ای و مبتنی بر مشارکت شهرستان‌ها دانست و گفت: این جشنواره با دو محور محتوایی فلسطین؛ گلسنگ‌های مقاومت و نقش زنان حماسه‌ساز در شاهنامه برگزار می‌شود.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه سیدالشهداء (ع) استان تهران ادامه داد: ۴۵۰ اثر برگزیده از میان بیش از یک هزار و ۵۰۰ اثر ارائه‌شده به مراحل شهرستانی به نمایشگاه استانی راه یافته و احتمال افزایش تعداد آثار تا روز اختتامیه وجود دارد و داوری آثار با رعایت کامل موازین اسلامی در پوشش، اصول فنی طراحی و دوخت و خلاقیت همراه با حفظ هویت ایرانی-اسلامی انجام می‌شود و داوران از میان اساتید صاحب‌سبک طراحی لباس و صنایع دستی انتخاب شدند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.