به گزارش شهرآرانیوز؛ ویتامین B و پروتئین بالای موجود در مربای کدو حلوایی شکر قهوهای، به افزایش انرژی و رشد بهتر کمک میکند.
کدوتنبل پوست شده و خرد شده: ۱۶ لیوان
شکر: ۱۵ لیوان
اب: ۱۵ لیوان
هل و زعفران: به مقدار لازم
آهک: ۴ قاشق غذاخوری
آب برای خیساندن کدوها: به مقدار لازم
ابتدا کدوحلوایی را پوست کنده و به هرشکلی که دوست دارید برش بزنید، سپس آب و آهک را داخل کاسهای ریخته، هم بزنید و نیم ساعت کنار بگذارید.
زمانی آهکها تهنشین شد آب روی آن را جدا کرده و کدوها را داخل آن به مدت ۱۲ ساعت بخیسانید.
سپس آب آن را دور بریزید و در آب شیرین به مدت چندساعت طی سه مرحله بخیسانید تا آهک اضافی آن از بین برود.
در مرحله بعد شکر، آب، هل و زعفران را داخل قابلمه ریخته و هم بزنید تا شکرها کاملا حل شود، سپس روی حرارت بگذارید.
کدوها را ابکش کرده و به شیرهها اضافی کنید.
حدود ۴۵ دقیقا زمان بدهید تا کاملا پخته و شیشهای شود.
زمانی که رنگ و شکل کدوها مطابق فیلم شد، مربا شما آماده است، در مرحله پایانی، بگذارید مربایی که درست کردهاید کاملا سرد شود، سپس داخل شیشه موردنظر بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید. / نوش جان