استقبال بی‌نظیر از ریحانه کریمی «نخستین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان ایران در بازی‌های آسیایی» در فرودگاه مشهد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید مهدی نبوی‌نژاد کلمات ساده در زندگی مشترک، «پلِ صمیمیت» میان زوجین را می‌سازند پایان هفته دوم لیگ برتر هندبال زنان با برتری صدرنشینان حذف تیم ملی پدل زنان ایران در مرحله یک چهارم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ روایت مادر از مسیر قهرمانی ریحانه کریمی | از پدیده جودو تا قله جهانی وزنه‌برداری زیارت امین‌الله و آل یاسین در رواق حضرت نرجس خاتون (س) حرم رضوی طنین‌انداز می‌شود (۹ مهر ۱۴۰۵) نظم و رفتار در مترو مسئولیت مدیریت شهری یا تکلیف شهروندی؟ اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی هشدار سازمان غذا و دارو: فریب فیلر‌های ارزان و اینترنتی را نخورید چند جمله معجزه‌آسا برای خاموش کردن شعله‌های آتش در زندگی مشترک گرایش به حجاب در فرانسه افزایش یافت آشپزی | دستور پخت دلمه برگ مو لرستانی آغاز اردوی تیم ملی فوتسال بانوان از ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵ حفظ وزن سالم؛ عامل اصلی در پیشگیری از سرطان پستان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | تیم پدل زنان به مرحله یک چهارم راه یافت آشپزی | چطور غذا‌های سرخ‌کردنی را بپزیم که به تابه نچسبند؟ روایت هنگامه هادیانی از فراز و فرودهایش در رشته ژیمناستیک | سطح مسابقات آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ بالا بود مادر بیمار و فرزندانش از سقوط از طبقه پنجم نجات یافتند | ماجرا چه بود؟ شگرد مکارانه زن خارجی برای سرقت چه بود؟ + عکس متهم
سرخط خبرها
بررسی ارتباط مستقیم میان فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی

بررسی ارتباط مستقیم میان فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی

  • کد خبر: ۳۷۹۶۷۹
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارتباط مستقیم فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی، گفت: سیاست‌های جمعیتی بدون پشتوانه فرهنگی عملاً ناکارآمد می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محمدبیگی با اشاره به ارتباط مستقیم فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی، اظهار کرد: سیاست‌های جمعیتی بدون پشتوانه فرهنگی عملاً ناکارآمد می‌شوند. فرزندآوری، تحکیم خانواده، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و حتی سلامت روان، بیش از آنکه با دستور و قانون پیش برود، نیازمند کار فرهنگی عمیق و مستمر است. بودجه‌ای که برای این بخش در نظر گرفته شده، با این اهداف همخوانی ندارد.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ را نباید جدا از سلامت جامعه، تحکیم خانواده و آینده جمعیت کشور دید، ادامه داد: هر تصمیمی که امروز در بودجه فرهنگ گرفته می‌شود، چند سال بعد خود را در آمار آسیب‌های اجتماعی، سلامت روان و حتی بحران جمعیت نشان می‌دهد.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی افزود: وقتی بودجه فرهنگ کاهش پیدا می‌کند، در واقع ابزار‌های اصلاح سبک زندگی، آموزش رفتار‌های سالم و تقویت بنیان خانواده تضعیف می‌شود. این خلأ، مستقیماً به افزایش هزینه‌های درمانی، اجتماعی و حمایتی منجر خواهد شد.

محمدبیگی بیان کرد: به بیان ساده، ما امروز در فرهنگ صرفه‌جویی می‌کنیم و فردا چند برابر آن را در بخش‌های دیگر هزینه می‌دهیم.

وی با تأکید بر ضرورت اصلاح رویکرد بودجه‌ای گفت: منابع کشور وجود دارد، اما اولویت‌گذاری نیازمند بازنگری است. اگر حتی بخشی از هزینه‌هایی که امروز صرف جبران آسیب‌ها می‌شود، پیشگیرانه در حوزه فرهنگ سرمایه‌گذاری شود، نتایج آن هم در سلامت جامعه و هم در پایداری اجتماعی آشکار خواهد شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.