اهمیت آسیب‌شناسی نظام مداخلات در حوزه خانواده| مسائل زنان و جمعیت چندبعدی است ترکیب تیم ملی تکواندو نوجوانان دختر مشخص شد| پایان آخرین مرحله از رقابت‌های انتخابی نرخ باروری در کره جنوبی رکورد زد روایت خواهر احمد متوسلیان از زندگی او در کتاب «عروج از شاخه زیتون» آشنایی با تفاوت‌های تغذیه‌ای بین موز و پلانتین| میوه‌ای که در آشپزی سنتی کشور‌های مختلف جایگاه ویژه‌ای دارد اشتغال ۹۰۹ هزار نفر از زنان کشور در بخش صنعت| شکاف جنسیتی در بازار کار صنعتی همچنان بالا است صنعت سیاه سقط غیرقانونی | می‌توان حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از مادران را از سقط منصرف کرد مدت زمان درد مزمن در زنان، طولانی‌تر از مردان| تفاوت در ریشه بیولوژیکی است پوکی استخوان، فراتر از یک بیماری| تغذیه در پیشگیری چه نقشی دارد؟ روایت عجیب یک معجزه | زنی که باوجود ابتلا به آلزایمر، حافظ قرآن شد سمنان میزبان اردوی آماده‌سازی تیم ملی هاکی چمنی بانوان زیر ۲۰ سال کشور توصیه‌های طب سنتی به زنان باردار| ضعف معده را جدی بگیرید هشدار درباره گسترش «پاندمی چاقی» در ایران| پیامد‌های اضافه وزن از کودکی به بزرگسالی منتقل می‌شود آخر و عاقبت عشق‌های خیابانی | بازگو کردن روایت تلخ دختر جوان در کلانتری شفای مشهد «سندروم سقف شیشه‌ای»؛ جنگ روانی دشمن علیه هویت زن ایرانی دُیماج؛ میراث ساده سفره افطار مادران قزوینی‌ یائسگی زودرس، یکی از علل مهم ناباروری در زنان نقش هیئت در تربیت دخترانه چگونه است؟ | «هویت»، محوری‌ترین چالش تربیت دختران در عصر حاضر افزایش میزان ثبت نام بانوان برای کرسی شورا‌های روستایی اصفهان
سرخط خبرها
بررسی ارتباط مستقیم میان فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی

بررسی ارتباط مستقیم میان فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی

  • کد خبر: ۳۷۹۶۷۹
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارتباط مستقیم فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی، گفت: سیاست‌های جمعیتی بدون پشتوانه فرهنگی عملاً ناکارآمد می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محمدبیگی با اشاره به ارتباط مستقیم فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی، اظهار کرد: سیاست‌های جمعیتی بدون پشتوانه فرهنگی عملاً ناکارآمد می‌شوند. فرزندآوری، تحکیم خانواده، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و حتی سلامت روان، بیش از آنکه با دستور و قانون پیش برود، نیازمند کار فرهنگی عمیق و مستمر است. بودجه‌ای که برای این بخش در نظر گرفته شده، با این اهداف همخوانی ندارد.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ را نباید جدا از سلامت جامعه، تحکیم خانواده و آینده جمعیت کشور دید، ادامه داد: هر تصمیمی که امروز در بودجه فرهنگ گرفته می‌شود، چند سال بعد خود را در آمار آسیب‌های اجتماعی، سلامت روان و حتی بحران جمعیت نشان می‌دهد.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی افزود: وقتی بودجه فرهنگ کاهش پیدا می‌کند، در واقع ابزار‌های اصلاح سبک زندگی، آموزش رفتار‌های سالم و تقویت بنیان خانواده تضعیف می‌شود. این خلأ، مستقیماً به افزایش هزینه‌های درمانی، اجتماعی و حمایتی منجر خواهد شد.

محمدبیگی بیان کرد: به بیان ساده، ما امروز در فرهنگ صرفه‌جویی می‌کنیم و فردا چند برابر آن را در بخش‌های دیگر هزینه می‌دهیم.

وی با تأکید بر ضرورت اصلاح رویکرد بودجه‌ای گفت: منابع کشور وجود دارد، اما اولویت‌گذاری نیازمند بازنگری است. اگر حتی بخشی از هزینه‌هایی که امروز صرف جبران آسیب‌ها می‌شود، پیشگیرانه در حوزه فرهنگ سرمایه‌گذاری شود، نتایج آن هم در سلامت جامعه و هم در پایداری اجتماعی آشکار خواهد شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.