برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
زنان در ابتلا به افسردگی فصلی مستعدتر هستند

زنان در ابتلا به افسردگی فصلی مستعدتر هستند

  • کد خبر: ۳۸۲۳۶۸
  • ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱
به گفته یک روانپزشک، بررسی‌ها نشان می‌دهد افسردگی فصلی، الگوی مشخصی از نظر گروه‌های در معرض خطر دارد و زنان برای ابتلای بیشتر به این نوع بیماری نسبت به مردان مستعدتر هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ راضیه دهقانی با بیان اینکه در ماه‌های پاییز و زمستان، ترشح ملاتونین در بسیاری از افراد افزایش پیدا می‌کند. ملاتونین هورمونی است که خواب را تنظیم می‌کند و افزایش بیش از حد آن می‌تواند باعث خواب‌آلودگی، کاهش تمرکز و افت انرژی شود، اظهار کرد: هم‌زمان، سطح سروتونین که نقش کلیدی در تنظیم خلق و خو دارد، کاهش می‌یابد. این ترکیب، زمینه‌ساز بروز علائم افسردگی فصلی است.

وی با اشاره به اینکه کسانی که قبلا یک دوره افسردگی اساسی را تجربه کرده‌اند، در پاییز و زمستان حساس‌تر می‌شوند، تصریح کرد: همچنین افرادی که سابقه خانوادگی افسردگی دارند یا در مناطق کم‌نور زندگی می‌کنند، بیشتر در معرض خطر هستند.

این روانپزشک بیان کرد: همچنین کسانی که بیشتر وقت خود را در محیط‌های بسته می‌گذرانند، فعالیت بدنی کمی دارند یا الگوی خواب نامنظمی دارند، مستعد تشدید علائم هستند. انزوای اجتماعی در فصل سرما، به‌ویژه در سالمندان یا افرادی که تنها زندگی می‌کنند، می‌تواند این چرخه را تقویت کند.

دهقانی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد افسردگی فصلی، الگوی مشخصی از نظر گروه‌های در معرض خطر دارد و زنان برای ابتلای بیشتر به این نوع بیماری نسبت به مردان مستعدتر هستند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.