خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟ بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت وام ازدواج هستند

حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت وام ازدواج هستند

  • کد خبر: ۳۸۲۳۸۱
  • ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به وضعیت متقاضیان وام ازدواج، گفت: در حال حاضر حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت وام ازدواج قرار دارند

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رحیمی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت وام ازدواج قرار دارند، اظهار کرد: بانک مرکزی فشار لازم را برای تسریع پرداخت‌ها به بانک‌ها وارد می‌کند و خوشبختانه بانک‌ها نیز در حال همکاری هستند، اما این فاصله موجود میان تقاضا و پرداخت باید به‌تدریج جبران شود. بخشی از این مسئله به محدودیت منابع و بخش دیگر به فرایند دریافت وام بازمی‌گردد.

وی تصریح کرد: در حوزه فرایندها، ما نیز در وزارتخانه در حال انجام اقداماتی هستیم تا روند دریافت وام ازدواج ساده‌تر، سریع‌تر و متناسب با شأن جوانان باشد. یکی از این اقدامات، استفاده از اپلیکیشن‌ها و نئوبانک‌ها است که مورد استقبال بیشتر جوانان قرار دارد و می‌تواند فرآیند را تسهیل کند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان دامه داد: هدف ما این است که جوانان بدون نیاز به مراجعات حضوری، بدون درگیر شدن با فرآیند‌های پیچیده بانکی و بدون مراجعه مکرر به شعب یا مذاکره با مسئولان اعتباری، بتوانند وام مصوب خود را دریافت کنند. زمانی که اعتبار مشخص و تصویب شده است، دریافت منابع باید از طریق نئوبانک‌ها یا طرح‌هایی مانند «بانک جوانان ایران» که در حال پیگیری آن هستیم، به‌سادگی انجام شود.

رحیمی با تأکید بر اهمیت غیرحضوری شدن خدمات بانکی خاطرنشان کرد: این رویکرد علاوه بر تسهیل امور، شأن و منزلت جوانان را نیز حفظ می‌کند. البته همراهی بانک‌ها در این مسیر ضروری است و باید پیگیری‌ها و فشار‌های لازم برای همکاری حداکثری آنها ادامه داشته باشد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.