«حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی سکانس اول VAR در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | استقلال مقابل سپاهان در یک بازی زیبا کامبک زد خانه‌داری | روش نگهداری خرمالوی رسیده با خرمالوی نارس یکسان نیست راهکار‌های تقویت سلامت روان زنان کدامند؟ | ضرورت حمایت از بانوان در محیط خانواده بانوی ایرانی در جمع سه نامزد بهترین مربی زن آسیا قرار گرفت اینفوگرافی | فواید خوردن کدو حلوایی برای زنان فوت و فن آشپزی | چرا گاهی خورش کرفس تلخ می‌شود؟ کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران: برای کسب مدال طلا به ناگویا آمده‌ایم هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | کرمان در انتظار یک دربی جذاب است ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسین نصرتی محمودآبادی ویژگی‌های رفتاری کودکان سخت را بشناسید | معرفی چند راهکار برای والدین آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه زنان روستایی حدود ۴۰ درصد نیروی کار کشاورزی جهان را تشکیل می‌دهند | نگاهی به چالش‌های زنان در کشاورزی و دامداری با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) فاصله میان هزینه‌ها و حمایت از باشگاه‌ها در فوتسال زنان ایران چقدر است؟
سرخط خبرها
انصراف ۴۰ مادر باردار در خراسان جنوبی از سقط جنین با اجرای طرح «نفس»

انصراف ۴۰ مادر باردار در خراسان جنوبی از سقط جنین با اجرای طرح «نفس»

  • کد خبر: ۳۸۴۹۳۵
  • ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
به گفته مسئول بسیج جامعه پزشکی خراسان جنوبی، با اجرای طرح «نفس» از ابتدای امسال تاکنون ۴۰ مادر باردار در استان از سقط جنین منصرف شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین بیدمشکی با بیان مراجعه ۴۳ نفر به طرح نفس (طرحی پیشگیرانه از سقط جنین) در خراسان جنوبی افزود: در این طرح از زمان شناسایی تا تولد نوزاد، پاسخگویی تلفنی و پیگیری امور مراجعان توسط کارشناس مامائی انجام می‌شود. همچنین، با اجرای این طرح، از ابتدای امسال تاکنون ۴۰ مادر باردار در استان از سقط جنین منصرف شدند.

وی با بیان اینکه این طرح از دی ماه سال ۱۴۰۱ در استان آغاز شده است، ادامه داد: هدف این طرح شناسایی مادران بارداری است که قصد سقط جنین غیرقانونی را دارند، که از طریق این طرح با ارائه مشاوره‌های لازم از سقط جنین آنان جلوگیری می‌شود.

مسئول بسیج جامعه پزشکی خراسان جنوبی گفت: سقط جنین علاوه بر مشکلات قانونی که ایجاد می‌کند، مشکلات شخصی برای فرد از جمله عوارض روحی، جسمی، احساس گناه، اختلالات فردی، افکار خودکشی، خونریزی‌های داخلی و موارد دیگر را به دنبال دارد.

وی عنوان: همچنین در این مدت ۳۰ بسته حمایتی هر کدام به ارزش ۱۵ میلیون ریال به مادران باردار اهدا شده است.

گفتنی است؛ طرح نفس مخفف نجات فرزند سقط است که برای پیشگیری از سقط جنین و افزایش جمعیت صورت می‌گیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.