فرشته کریمی به پرسپولیس پیوست آغاز مسابقات قهرمانی آزاد تنیس روی میز زنان کشور از امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۵) خانه‌داری | سبزیجات زیرزمینی را حتما در آب سرد بپزید مهریه؛ نشان تعهد و محبت یا بهای رهایی؟ دوره پیش‌یائسگی می‌تواند سال‌ها پیش از یائسگی آغاز شود برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان | از ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون (س) تا نشست «نقش همسران در آرامش خانه» (۱۵ شهریورماه) آیا تیم خاتون بم به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا می‌رسد؟ کاهش ۱۰ ساله سن شیوع سرطان پستان در کشور نسبت به میانگین جهانی منطق دینی مهریه چه می‌گوید؟ | وقتی هدیه، ابزار رقابت می‌شود قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود
سرخط خبرها
نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال: بازی تدارکاتی مهمترین نیاز تیم ملی است

نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال: بازی تدارکاتی مهمترین نیاز تیم ملی است

  • کد خبر: ۳۸۵۷۰۸
  • ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه بازی تدارکاتی مهمترین نیاز تیم ملی است، گفت: اعزام تیم به سایر کشور‌ها برای برگزاری بازی تدارکاتی هم شرایط ویژه خودش را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریده شجاعی درباره احتمال برگزاری بازی تدارکاتی برای تیم ملی قبل از اعزام به جام ملت‌ها نیز گفت: بازی تدارکاتی که مهمترین نیاز تیم ملی در مسیر آماده سازی است. در این مدت هم رایزنی زیادی شد و حتی از یک تیم درخواست کردیم به کیش بیاید و آنجا بازی‌ها را برگزار کنیم ولی در نهایت قبول نکردند به ایران سفر کنند.

وی ادامه داد: اعزام تیم به سایر کشور‌ها برای برگزاری بازی تدارکاتی هم باز شرایط ویژه خودش را دارد یعنی آن تیم‌ها پروتکل‌های مخصوص به خودشان را دارند که کار را برای ما سخت می‌کند. در تلاش هستیم تیم را حداقل یک هفته زودتر به استرالیا اعزام کنیم و اگر شرایط فراهم شد با یک تیم که خارج از گروه خودمان است بازی دوستانه داشته باشیم.

نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت تیم ملی برای حضور در این دوره از مسابقات جام ملت‌های زنان آسیا اظهار کرد: فعلاً که مسابقات لیگ برتر در جریان است و اکثر بازیکنان حاضر در اردو‌های تیم ملی نیز در این لیگ مشغول هستند ولی بر اساس برنامه‌ای که کادر فنی تیم ملی ارائه کرده در میان مسابقات قرار است اردو‌های تیم ملی هم به صورت مینی کمپ برگزار شود. مرحله اول این مینی کمپ اخیراً با حضور ۳۰ بازیکن برگزار شد و هفته آینده هم دومین مینی کمپ را برگزار خواهیم کرد.

شجاعی در توضیح مشکلات موجود در این زمینه عنوان کرد: یکی از بزرگترین مشکل ما در این خصوص این است که بر اساس قوانین مربی که به عنوان کادر فنی تیم ملی انتخاب می‌شود نباید در لیگ شاغل باشد این در حالی است که اکثر مربیان مورد نظر ما همه در لیگ فعالیت دارند. یا مربی آقا هم مد نظر سرمربی تیم بود که به هر حال این موضوع هم قوانین خودش را دارد. مربی خارجی هم با دو نفر مذاکره کردیم و به توافق نرسیدم و در شرایط فعلی کشور هم بعید به نظر می‌آید که حتی کسی دیگر حاضر شود با تیم ملی فوتبال زنان همکاری کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.