افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند
سرخط خبرها
تغییر در برگزاری تورنمنت بین المللی والیبال نشسته| تیم‌های زنان حضور ندارند

تغییر در برگزاری تورنمنت بین المللی والیبال نشسته| تیم‌های زنان حضور ندارند

  • کد خبر: ۳۸۶۷۳۶
  • ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۰
قرار بود تیم‌های ملی و «ب» والیبال نشسته ایران در قالب تورنمنتی بین المللی در دو بخش زنان و مردان، میزبان روسیه و قزاقستان باشند و دیدار‌هایی را با این دو تیم برگزار کنند، اما با انجام تغییراتی، این رقابت بین‌المللی در بخش بانوان برگزار نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قرار بود تیم‌های ملی و «ب» والیبال نشسته ایران در قالب تورنمنتی بین المللی در دو بخش زنان و مردان، میزبان روسیه و قزاقستان باشند و دیدار‌هایی را با این دو تیم برگزار کنند، اما با انجام تغییراتی، این رقابت بین‌المللی در بخش بانوان برگزار نمی‌شود.

این برنامه‌ای بود که فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان یابان به مناسب ایام دهه فجر و گرامیداشت این ایام در دستور کار قرار داد. اینگونه پیش بینی شد که این تورنمنت به میزبانی مشهد و در هر دو بخش مردان و زنان برگزار شود و به همین منظور از هر دو تیم مردان و زنان روسیه و قزاقستان برای حضور در آن دعوت شد.

تا به امروز میزبانی مشهد و درکل برگزاری تورنمنت در بازه زمانی ۲۰ تا ۳۰ بهمن به خود باقی است، اما در نام و شرایط تیم‌های شرکت کننده تغییراتی ایجاد شده است. اینگونه که روس‌ها با وجود فاصله کم باقی مانده تا زمان برگزاری تورنمنت، پاسخ قطعی برای حضور در آن نداده‌اند و به همین دلیل برگزارکنندگان این تورنمنت اقدام به دعوت از عراق کرده‌اند.

عراقی‌ها پاسخ مثبت خود را برای سفر به ایران و شرکت در تورنمنت بین المللی مشهد اعلام کرده‌اند، اما بدون تیم بانوان‌شان؛ پیش از این هم قزاق‌ها اعلام کرده بودند که در تورنمنت بین‌المللی مشهد شرکت خواهند داشت، اما فقط با تیم مردان.

بدین ترتیب تورنمنت بین المللی والیبال نشسته در صورت برگزاری، فقط در بخش مردان و بدون حضور تیم‌های بانوان برگزار می‌شود.

پیش از این هم قرار بود مشابه این تورنمنت در مشهد برگزار شود، اما هر دو کشور قزاقستان و روسیه به خاطر جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در ایران، از سفر به کشورمان امتناع کردند و بدین ترتیب برگزاری تورنمنت در مردادماه به طور کلی منتفی شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.