ناهید کیانی مسافر قطعی بازی‌های آسیایی ناگویا شد مژده لواسانی: سخت‌ترین تجربه کاری‌ام «من زنده‌ام» بود سهم زنان ایران از جایگاه ریاست دانشگاه‌ها چقدر است؟ برنامه‌ریزی برای اتصال کسب‌وکار‌های خانگی و مهارت‌بنیان به چرخه صادرات افزایش ۱۳۳ درصدی مصرف سیگار در دختران نوجوان | زنگ خطر سلامت جامعه و نسل آینده، مدت‌هاست به صدا در آمده است چاقی یکی از شایع‌ترین تغییرات دوران یائسگی است زنان سرپرست خانوار، جمعیت عمده تحت حمایت کمیته امداد استان تهران انتشار فراخوان پنجمین «همایش بین‌المللی کتاب سال بانوان» | حمایت از آثار پژوهشی زنان، هدف اصلی است اجرای فرآیند هدایت تحصیلی ویژه فرزندان زنان سرپرست خانوار در تهران| آیا قول شهرداری عملیاتی شد؟ کدام گروه از مادران روستایی و عشایر در سمنان، رایگان بیمه شده‌اند؟ کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان: امیدوارم امسال طلسم قهرمانی المپیک آسیایی را بشکنیم مبینا نعمت‌زاده بازی‌های آسیایی را از دست داد زیارت بیش از یک میلیون نفر زائر از بقعه حضرت بی بی حکیمه (س) در سال یک بانوی شاعر نیشابوری موفق به دریافت نشان «درجه یک هنر» شد «دیو و دختر»، روایتی کودکانه از مهارت‌های زندگی در مشهد دستور پخت کیک کدو سبز در منزل + فیلم چرا تفکیک زباله مهم است؟ | تجربه سبک زندگی هوشمندانه جزئیاتی از اقدامات حمایتی بهزیستی از فرزندان خانواده‌های زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی ۴۲ درصد سرطان‌ها با یک تغییر ساده ناپدید می‌شوند | هشدار به زنان ۴۰ تا ۷۹ ساله
سرخط خبرها
مشارکت ۱۳ درصدی زنان خراسان جنوبی در انتخابات شورا‌های شهر و روستای این استان

مشارکت ۱۳ درصدی زنان خراسان جنوبی در انتخابات شورا‌های شهر و روستای این استان

  • کد خبر: ۳۸۷۲۵۴
  • ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
براساس اطلاعات ارائه شده توسط ستاد انتخابات خراسان جنوبی، از مجموع ۸۷۶ داوطلب ثبت نامی در این انتخابات، تنها ۱۱۲ نفر، معادل ۱۳ درصد را زنان تشکیل می‌دهند،

به گزارش شهرآرانیوز؛ ثبت‌نام بی‌سابقه ۸۷۶ داوطلب برای شورا‌های اسلامی شهر در خراسان جنوبی، تداعی‌گر شور و اشتیاق بی‌نظیری در میان مردم و همچنین روشن شدن فضای انتخاباتی برای رقابت تنگاتنگ برای کسب کرسی در پارلمان‌های شهری است.

صف آرایی ۸۷۶ داوطلب برای شورا‌ها

با تمدید مهلت ثبت‌نام برای این رویداد سیاسی و در روز آخر، آمار مراجعه برای ثبت نام متقاضیان در این استان به صورت چشمگیری افزایش یافت و براساس اعلام دبیر ستاد انتخابات استان از مجموع ۸۷۶ داوطلبی که ثبت نام خود را نهایی کردند، بیشترین میزان ثبت‌نام مربوط به روز هشتم با ۳۶۵ داوطلب بود که نشان می‌دهد، رسم دیرینه ثبت نام در دقایق آخر هنوز هم پابرجا مانده است.

براساس اطلاعات ارائه شده توسط ستاد انتخابات خراسان جنوبی، امسال شاهد رشد چشمگیری در تعداد داوطلبان نسبت به دوره ششم شورا‌های اسلامی هستیم، در مجموع ۸۷۶ نفر برای تصاحب ۱۵۹ کرسی در شورا‌های شهر‌ها اقدام به ثبت‌نام کرده‌اند که این رقم نشان‌دهنده افزایش ۴۵.۷ درصدی آمار داوطلبان نسبت به دوره گذشته است، این افزایش نشان‌دهنده پویایی فضای سیاسی و اجتماعی در استان و تمایل مردم برای نقش‌آفرینی فعال در اداره‌ی امور محلی است.

مشارکت ۱۳ درصدی زنان

براساس آمار ثبت‌نامی‌ها در خراسن جنوبی، سهم زنان در دوره نیز چندان پررنگ نیست و از مجموع ۸۷۶ داوطلب، تنها ۱۱۲ نفر، معادل ۱۳ درصد را زنان تشکیل می‌دهند، هر چند این آمار ثبت‌نام نسبت به دوره‌های قبل افزایش دارد، اما با توجه به اینکه که ۵۰ درصد جمعیت جامعه را زنان تشکیل می‌دهند، توجه بیشتر به ظرفیت‌های زنان و تشویق آنها به حضور فعال در انتخابات شورا‌های شهر ضروری است.

شهرستان بیرجند با ۲۲۴ داوطلب، بیشترین تعداد ثبت‌نامی را به خود اختصاص داده است، این موضوع می‌تواند به دلیل جمعیت بیشتر این شهرستان و همچنین فعال‌تر بودن فضای سیاسی و اجتماعی در مرکز استان مربوط باشد.

نگاهی به مدارک تحصیلی داوطلبان نیز نشان‌دهنده سطح بالای علمی اکثر داوطلبان است. ۶۳ نفر دارای مدرک کاردانی، ۴۳۵ نفر مدرک کارشناسی، ۲۷۶ نفر کارشناسی ارشد، ۴۱ نفر دکتری و مابقی نیز دارای مدارک در سطوح مختلف تحصیلی هستند که این سطح بالا از تحصیلات می‌تواند در بهبود کیفیت تصمیم‌گیری‌ها و ارائه راهکار‌های نوآورانه در شورا‌های شهر نقش مؤثری داشته باشد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.