دو سوم مبتلایان به آلزایمر را زنان تشکیل می‌دهند طرز تهیه دلمه برگ مو در خانه + فیلم «در غم بانوی بهشت» | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی میزبان بانوان در شب وفات حضرت معصومه (س) ضرغامی: از وضعیت بی‌حجابی و ولنگاری جامعه رنج می‌برم خدمت‌رسانی ویژه اتوبوسرانی مشهد برای دانش‌آموزان دختر همزمان با بازگشایی مدارس حضور بازیگر پرحاشیه در شبکه نمایش خانگی زنان ایرانی چگونه میدان را به زندگی پیوند زدند؟ | شهر باید خودش را با زن واقعی تطبیق دهد ماجرای تولد دختر عجول گلبهاری در آمبولانس چیست؟ پتوس یکی از مقاوم‌ترین و محبوب‌ترین گیاهان آپارتمانی است | آشنایی با نحوه نگهداری آشپزی | فقط با ۳ ماده غذایی، تارت سیب زمینی و پیاز را درست کنید + طرز تهیه ضرورت شناخت دقیق و داده‌محور مسائل زنان و خانواده | فعالیت بیش از هزار زن قاضی در کشور قضاوت بانوان داور ایرانی در مسابقات هندبال بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا نفرین خودخواسته؛ وقتی خودمان نسلمان را منقرض می‌کنیم! برگزاری ۸۰۰ یادواره شهدا ویژه شهدای زن و کودک در خراسان جنوبی دختر سرلشکر شهید حسین سلامی: زنان سازنده تاریخ هستند سهم ۷۰ درصدی بانوان از رانندگی سرویس مدارس در مشهد پایان مسابقات دوومیدانی قهرمانی دختران کشور به میزبانی شهر مشهد | تیم خراسان رضوی قهرمان شد جشن «نگین سامرا» در حرم رضوی | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در میلاد امام حسن عسکری (ع) اکران و نقد فیلم سینمایی «هنوز نه» با محوریت حل تعارضات زناشویی
سرخط خبرها
حذف شکر و نوشابه می‌تواند به مقاومت انسولین و چاقی کمک کند

حذف شکر و نوشابه می‌تواند به مقاومت انسولین و چاقی کمک کند

  • کد خبر: ۳۸۸۱۶۶
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
یک عضو انجمن دیابت ایران گفت: برای خروج از چرخه معیوب چاقی و مقاومت به انسولین، باید عوامل اولیه مانند شکر، نوشابه و روغن‌های ترانس و پالم را حذف و تعادل را در مصرف لبنیات پرچرب رعایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی خانی عضو انجمن دیابت ایران به موضوع مهم «روزه‌گیری داخلی» یا همان اینترمیتنت فستینگ پرداخت و توضیح داد: شروع این روش ممکن است در ابتدا کمی دشوار به نظر برسد، اما با برنامه‌ریزی دقیق قابل اجراست.

این متخصص تغذیه در ادامه به بررسی نیاز‌های بدن بر اساس جنسیت و وضعیت فیزیولوژیک پرداخت و گفت: بستگی به افراد یا جنسیت‌ها دارد. خانم‌ها به حدود یک هزار و دویست تا هزار و پانصد کالری نیاز دارند و برای آقایان این عدد تقریبا یک هزار و پانصد تا یک هزار و هشتصد هم جا دارد.

وی با تاکید بر اهمیت خواب با کیفیت، خاطرنشان کرد: یک خواب با کیفیت و ممتد که دیگر صبح خسته نباشیم مدت زمانش هم شش تا هشت ساعت است.

خانی در مورد روغن‌های ترانس، پالم و همچنین لبنیات پرچرب مانند خامه و سرشیر، توضیح داد: من منظورم این نیست که اصلا مصرف نکنید. به عنوان یک فرد از تمام مواهب الهی باید بهره‌مند باشیم، ولی تعادل شرط اصلی است. یعنی اگر خامه می‌خورم در آن روز روغن‌های دیگر را کنار بگذارم.

این کارشناس در تشریح مکانیزم آسیب‌رسانی قند‌های ساده به بدن، به چرخه معیوب انسولین اشاره کرد و ادامه داد:با افت قند فرد دیابتی غذای زیاد مصرف می‌کند. چاق می‌شود. مقاومت به انسولین پیدا می‌کند و به حلقه معیوب گرفتار می‌شود.

خانی درمصاحبه با رادیو گفت‌و‌گو به سومین عامل مهم یعنی روغن اشاره کرد و هشدار داد: عامل سوم روغن است که مصرف خود روغن به ویژه روغن‌هایی که به آن ترانس می‌گویند باید محدود شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.