آیا تیم فوتبال نوجوانان دختر ایران از شرکت در مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا انصراف داد؟ آیا پرتودرمانی در درمان سرطان رحم موثر است؟ معرفی ۴ تیم منتخب مسابقات «کوثران جان‌فدا» در مشهد بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | بانوی جودوکار ایرانی باید برای مدال برنز مبارزه کند هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان امروز (جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵) برگزار می‌شود | اوج رقابت در صدر جدول بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | سومین عضو تیم ملی جودو بانوان ایران به مرحله بعد صعود کرد استقبال بی‌نظیر از ریحانه کریمی «نخستین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان ایران در بازی‌های آسیایی» در فرودگاه مشهد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید مهدی نبوی‌نژاد کلمات ساده در زندگی مشترک، «پلِ صمیمیت» میان زوجین را می‌سازند پایان هفته دوم لیگ برتر هندبال زنان با برتری صدرنشینان حذف تیم ملی پدل زنان ایران در مرحله یک چهارم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ روایت مادر از مسیر قهرمانی ریحانه کریمی | از پدیده جودو تا قله جهانی وزنه‌برداری زیارت امین‌الله و آل یاسین در رواق حضرت نرجس خاتون (س) حرم رضوی طنین‌انداز می‌شود (۹ مهر ۱۴۰۵) نظم و رفتار در مترو مسئولیت مدیریت شهری یا تکلیف شهروندی؟ اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی هشدار سازمان غذا و دارو: فریب فیلر‌های ارزان و اینترنتی را نخورید چند جمله معجزه‌آسا برای خاموش کردن شعله‌های آتش در زندگی مشترک گرایش به حجاب در فرانسه افزایش یافت
سرخط خبرها
آغاز اردوی تیم ملی فوتبال زنان ایران از ۲۳ بهمن ماه

آغاز اردوی تیم ملی فوتبال زنان ایران از ۲۳ بهمن ماه

  • کد خبر: ۳۸۹۶۹۷
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰
سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان گفت: اردوی تیم ملی از ۲۳ بهمن در مرکز ملی فوتبال آغاز می‌شود و حدود یک ماه تا اولین بازی رسمی ما در جام ملت‌های آسیا، کار آماده‌سازی تیم را بسیار سخت و حساس می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه جعفری درباره برنامه‌ها و اردو‌های تیم ملی فوتبال بانوان پیش از اعزام به جام ملت‌های استرالیا، اظهار کرد: اردوی تیم ملی از ۲۳ بهمن (پس از پایان مسابقات لیگ برتر) در مرکز ملی فوتبال آغاز می‌شود. عملا تنها حدود یک ماه تا اولین بازی رسمی ما در جام ملت‌های آسیا باقی مانده است. این بازه زمانی، کار آماده‌سازی تیم را بسیار سخت و حساس می‌کند.

وی با اشاره به محدودیت زمانی تا جام ملت‌های استرالیا افزود: بدون تردید، زمان کم یکی از اصلی‌ترین چالش‌های ماست. آماده‌سازی تیم ملی در شرایط ایده‌آل نیازمند فرصت بیشتری است، اما در حال حاضر با برگزاری مسابقات لیگ برتر و محدودیت تقویم روبه‌رو هستیم. باید صادقانه بگویم محدودیت دسترسی به بازیکنان روند آماده‌سازی را دشوار کرد و تا این مقطع آن‌طور که انتظار داشتیم، خوب پیش نرفته است و این موضوع را پیش از هر چیز ما را کمی نگران کرده است. خودانتقادی برای ما یک اصل است تا بتوانیم در فرصت باقی‌مانده تصمیم‌های دقیق‌تری بگیریم.

سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ادامه داد: در این مدت کوتاه، باید به‌صورت هم‌زمان روی آمادگی ذهنی، بدنی و فنی بازیکنان کار کنیم و بچه‌ها را به شرایط ایده‌آل برسانیم و به همین دلیل هر جلسه تمرینی برای ما اهمیت زیادی داریم و باید از فرصت‌های موجود نهایت استفاده را ببریم. جام ملت‌های آسیا تورنمنتی با فشار بالا و کیفیت فنی بالاست و بازیکنان باید از نظر روحی و جسمی آماده ورود به این رقابت‌ها باشند. مدیریت فشار تمرینات، حفظ سلامت بازیکنان و بالا بردن هماهنگی تیمی، از اولویت‌های اصلی ماست. امیدواریم بازیکنان بدون مصدومیت وارد اردو شوند، چرا که در این مقطع زمانی هر آسیب‌دیدگی می‌تواند روند آماده‌سازی تیم را تحت تأثیر قرار دهد. زمان کم اجازه جبران اشتباهات یا وقفه‌های طولانی را نمی‌دهد و به همین دلیل، هر جلسه تمرینی برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی با اشاره به شرایط پیش از مسابقات توضیح داد: در فیفادی اخیر که برای دو بازی دوستانه به ازبکستان رفتیم، با تیم دوم اعزام شدیم. همچنین ما قصد داشتیم پیش از آغاز رقابت‌های جام ملت‌ها یک بازی تدارکاتی در استرالیا داشته باشیم تا روند آماده‌سازی تیم کامل‌تر شود که این امر فراهم نشد. روز گذشته تیم ازبکستان یک بازی تدارکاتی برابر ویتنام انجام داد و توانست این تیم را شکست دهد. اما این واقعیت که اولین بازی ما ۱۱ اسفند است، نشان می‌دهد وارد یک بازه کاملا فشرده و تعیین‌کننده شده‌ایم. تیم ملی فوتبال قرار است ششم اسفند به استرالیا اعزام شود، با این حال، تلاش می‌کنیم با تمرکز، برنامه‌ریزی دقیق و همدلی بازیکنان و کادر فنی، تیم را به بهترین سطح آمادگی ممکن برسانیم.

جعفری خاطرنشان کرد: ما خودمان را نقد می‌کنیم تا بتوانیم در زمان باقی‌مانده، نقاط ضعف را اصلاح کنیم. هدف نهایی، همه ما موفقیت بانوان ایران است. اگر با همدلی، تعامل و برنامه‌ریزی جلو برویم، می‌توانیم تیمی آماده و منسجم را راهی استرالیا کنیم و نماینده شایسته‌ای برای فوتبال بانوان کشور باشیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.