«حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی سکانس اول VAR در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | استقلال مقابل سپاهان در یک بازی زیبا کامبک زد خانه‌داری | روش نگهداری خرمالوی رسیده با خرمالوی نارس یکسان نیست راهکار‌های تقویت سلامت روان زنان کدامند؟ | ضرورت حمایت از بانوان در محیط خانواده بانوی ایرانی در جمع سه نامزد بهترین مربی زن آسیا قرار گرفت اینفوگرافی | فواید خوردن کدو حلوایی برای زنان فوت و فن آشپزی | چرا گاهی خورش کرفس تلخ می‌شود؟ کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران: برای کسب مدال طلا به ناگویا آمده‌ایم هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | کرمان در انتظار یک دربی جذاب است ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسین نصرتی محمودآبادی ویژگی‌های رفتاری کودکان سخت را بشناسید | معرفی چند راهکار برای والدین آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه زنان روستایی حدود ۴۰ درصد نیروی کار کشاورزی جهان را تشکیل می‌دهند | نگاهی به چالش‌های زنان در کشاورزی و دامداری با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) فاصله میان هزینه‌ها و حمایت از باشگاه‌ها در فوتسال زنان ایران چقدر است؟
سرخط خبرها
نسخه وزیر ورزش برای بوکس بانوان

نسخه وزیر ورزش برای بوکس بانوان

  • کد خبر: ۳۹۳۷۵۷
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۲
مدیر تیم‌های ملی بوکس از پیشنهاد وزیر ورزش برای جذب مربیان کره شمالی جهت هدایت تیم ملی بوکس بانوان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین رحمتی مدیر تیم‌های ملی بوکس در پاسخ به این سؤال که برای نخستین‌بار قرار است تیم ملی بانوان راهی قهرمانی آسیا شود، آیا اعزام بانوان به قهرمانی آسیا قطعی شده است، گفت: بله، مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی برگزار شد، نفرات برتر هر وزن نیز مشخص شده است. بحث بانوان بوکس تازه راه افتاده و قطعاً فدراسیون تجربیات کمی دررابطه‌با این موضوع دارد. ما در ابتدای مسیر تشکیل تیم‌های ملی بانوان هستیم و باید آهسته‌آهسته قدم برداریم. دررابطه‌با تعداد نفرات اعزامی به مغولستان مسئولان فدراسیون تصمیم خواهند گرفت، اما در مورد اینکه آیا بانوان اعزام خواهند شد یا خیر، باید بگویم که قطعاً بانوان در مغولستان نماینده خواهند داشت.

مدیر تیم‌های ملی بوکس در پاسخ به این سؤال که جذب مربی خارجی برای تیم ملی بوکس بانوان به کجا رسید و آیا با گزینه‌های نهایی به توافق رسیدید یا خیر، گفت: در جلسه‌ای که با رئیس فدراسیون و مربیان در دفتر وزیر ورزش حضور داشتیم، دنیا مالی یک پیشنهاد خوبی به ما ارائه کرد و قول حمایت را نیز داد، پیشنهاد وزیر ورزش و جوانان این بود که از مربیان کره شمالی در بحث تیم ملی بانوان استفاده کنیم. ما هم در حال رایزنی هستیم و امیدواریم نتیجه‌بخش باشد. حتی استفاده از مربیان کشور‌های ازبکستان، قزاقستان و روسیه که تقریباً بافرهنگ و آداب کشور ما آشنا هستند نیز به ما پیشنهاد شده است. ما ابتدا با دو مربی روسی رایزنی کردیم و رزومه‌های خود را به ما ارسال کردند، اما به توافق نهایی نرسیدیم. این رایزنی‌ها ادامه خواهد داشت تا بتوانیم به نتیجه برسیم.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.