ملی‌پوش فوتسال ایران: برای بازگرداندن جام قهرمانی تلاش می‌کنیم ریحانه کریمی؛ دختر قهرمانِ ورزش و الگویِ ایمان | دعای خیر شهدا بدرقه راهت باشد مأموریت سخت خاتون در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با چالش‌های پرشمار ظرافت‌های رفتاری و عقلانیت عملی در سیره صدیقه طاهره (س) درباره مرحومه ریحانه بهشتی | ورزشکار مشهدی که پس از مرگ مغزی، اعضای بدنش اهدا شد​ کدام صنایع بیشترین تعداد زنان را در خود جای داده‌اند؟ حضور دقیقه نودی نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر فوتسال بانوان تصویب سند ملی اشتغال زنان | شناسایی و معرفی ۱۵۰۰ زن نامدار ایرانی خانه‌داری | چگونه حبه‌های سیر را بدون بو گرفتن دست، پوست بگیریم؟ آشپزی | همبرگر با پنیر بلوچیز، دستور پخت متفاوتی دارد تمرینات تیم ملی تنیس بانوان ایران در پاکستان آغاز شد ضرورت تقویت مهارت‌های تربیتی خانواده‌ها | تقویت گفت‌و‌گو باید از سوی والدین آغاز شود نیم نگاهی به نقش زنان در زنده ماندن ایمان شله، غذایی که برای مردم مشهد میراث است احکام شرعی | خرج کردن عیدی کودکان توسط والدین چه حکمی دارد؟ آیا اضطراب و افسردگی با تشدید «تهوع بارداری» ارتباط مستقیم دارد؟ سلامت زنان؛ سرمایه‌ای راهبردی برای سلامت خانواده آیین‌های معنوی و بصیرت‌افزایی در بارگاه رضوی | از «پرسمان دینی» تا محافل بانوان در رواق نجمه خاتون (س) «حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی
سرخط خبرها
تحسین تیم ملی فوتبال زنان ایران توسط ستاره تیم ملی استرالیا

تحسین تیم ملی فوتبال زنان ایران توسط ستاره تیم ملی استرالیا

  • کد خبر: ۳۹۶۶۰۴
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۱
ستاره تیم زنان استرالیا با اشاره به اینکه در شرایط جنگی ایران، قلب ما با تیم ملی فوتبال زنان ایران و خانواده‌هایشان است، بازی و حضور آنها در این شرایط در جام ملت‌های آسیا را تحسین کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم زنان ایران برای دومین بازی خود در جام ملت‌های آسیا آماده بازی با میزبان و یکی از قوی‌ترین تیم‌های این رقابتهاست. بازیکنان ایران هفته گذشته در بحبوحه وضعیت سیاسی و نگرانی‌ها وارد استرالیا شد، چرا که قطعی اینترنت تماس با بازیکنان و کادر فنی را تقریباً غیرممکن کرده وبا توجه به تجاوز آمریکا و رژیم اشغالگر به خاک ایران، شرایط روحی بازیکنان ایران تحت تاثیر قرار گرفته است.

در این شراط ایمی سایر، بازیساز تیم استرالیا، گفت که او و تیمش با تیم ایران همدردی می‌کنند و از آنها به خاطر ادامه حضور در تورنمنت تقدیر کردند.

ستاره تیم ملی فوتبال زنان استرالیا گفت: قلب ما با آنها و خانواده‌هایشان است. شرایط سختی است و واقعاً شجاعت آنهاست که می‌توانند اینجا باشند و بازی کنند. آنها دیشب بازی کردند و عملکرد بسیار خوبی داشتند و حتی با وجود فضای سیاسی که در جریان است و مشکلاتی که ممکن است آنها از سر بگذرانند، ما هیجان‌زده‌ایم و مشتاقانه منتظر بازی روز پنجشنبه هستیم. بهترین کاری که می‌توانیم برای کمک به آنها انجام دهیم این است که بهترین بازی فوتبال ممکن را به آنها ارائه دهیم، به آنها در زمین احترام بگذاریم و امیدواریم که اوضاع بهبود یابد و آنها بتوانند در استرالیا در امنیت بمانند.

ایمی سایر ادامه داد: احتمالاً کمی نگرانی وجود دارد. فکر می‌کنم مهمترین چیز تأمین امنیت ما، سایر بازیکنان، کل کارکنان مسابقات و همه افراد مرتبط است.»

استرالیا قبلاً در مسابقات انتخابی المپیک در اکتبر ۲۰۲۳ در پرت با ایران بازی کرده است. ماتیلداس با نتیجه ۲-۰ پیروز شد، زیرا ایران از یک بلوک دفاعی پایین مشابه آنچه فیلیپین در نتیجه ۱-۰ نزدیک به انتظار روز یکشنبه به کار برد، استفاده کرد.

منبع: ورزش سه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.