استقبال بی‌نظیر از ریحانه کریمی «نخستین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان ایران در بازی‌های آسیایی» در فرودگاه مشهد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید مهدی نبوی‌نژاد کلمات ساده در زندگی مشترک، «پلِ صمیمیت» میان زوجین را می‌سازند پایان هفته دوم لیگ برتر هندبال زنان با برتری صدرنشینان حذف تیم ملی پدل زنان ایران در مرحله یک چهارم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ روایت مادر از مسیر قهرمانی ریحانه کریمی | از پدیده جودو تا قله جهانی وزنه‌برداری زیارت امین‌الله و آل یاسین در رواق حضرت نرجس خاتون (س) حرم رضوی طنین‌انداز می‌شود (۹ مهر ۱۴۰۵) نظم و رفتار در مترو مسئولیت مدیریت شهری یا تکلیف شهروندی؟ اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی هشدار سازمان غذا و دارو: فریب فیلر‌های ارزان و اینترنتی را نخورید چند جمله معجزه‌آسا برای خاموش کردن شعله‌های آتش در زندگی مشترک گرایش به حجاب در فرانسه افزایش یافت آشپزی | دستور پخت دلمه برگ مو لرستانی آغاز اردوی تیم ملی فوتسال بانوان از ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵ حفظ وزن سالم؛ عامل اصلی در پیشگیری از سرطان پستان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | تیم پدل زنان به مرحله یک چهارم راه یافت آشپزی | چطور غذا‌های سرخ‌کردنی را بپزیم که به تابه نچسبند؟ روایت هنگامه هادیانی از فراز و فرودهایش در رشته ژیمناستیک | سطح مسابقات آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ بالا بود مادر بیمار و فرزندانش از سقوط از طبقه پنجم نجات یافتند | ماجرا چه بود؟ شگرد مکارانه زن خارجی برای سرقت چه بود؟ + عکس متهم
سرخط خبرها
سلیمی: مدیریت شهری، خود را مهیای میزبانی از هموطنان کرده است

سلیمی: مدیریت شهری، خود را مهیای میزبانی از هموطنان کرده است

  • کد خبر: ۳۹۶۹۶۵
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مشهد شهر امام‌رضا(ع) است و در جنگ تحمیلی آمریکایی - اسرائیلی، وظیفه ما در مدیریت شهری میزبانی از هموطنانی است که از شهر‌های مختلف ایران به مشهد سفر می‌کنند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

فاطمه سلیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، ضمن تسلیت شهادت امام خامنه‌ای(ره) و دختران دبستان «شجره طیبه» در میناب هرمزگان، به شخصیت والای رهبر شهید اشاره کرد و افزود: رهبر عزیز ما همیشه در مقابل زورگویی، استبداد و استعمار دشمنان در طول عمر شریف و با برکتشان ایستادگی کردند و بدون‌شک، شهادت در راه خدا پاداش به‌حقی بود که نصیبشان شد.

وی بیان کرد: ما به تبعیت از حضرت زینب (س) که بعد از شهادت برادرشان در کربلا، حماسه‌ای زینبی خلق کردند، امروز در سوگی حماسی نشستیم و در کنار مردم عزیز ایستادگی خواهیم کرد تا زمانی که رژیم منحوس صهیونیستی ریشه‌کن شود.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به این مطلب که تاکنون جلسات متعددی با حضور اعضای شورای شهر و شهردار تشکیل شده است تا شرایط آسایش مردم فراهم شود، تصریح کرد: وظیفه ما در مدیریت شهری، میزبانی از هموطنانی است که از شهر‌های مختلف ایران به مشهد سفر می‌کنند. خدمات خود را در حوزه اسکان، حمل‌ونقل عمومی و رفاهیات افزایش دادیم و شهر را برای مردم در ایستگاه‌های استقبال از زائر داریم آماده می‌کنیم تا بتوانند شرایط خوبی در مشهد داشته باشند.

سلیمی تأکید کرد: مشهد شهر امن الهی و شهر امام‌رضا(ع) است. این شهر و کشور صاحب دارد و قطعاً ساختار نظام جمهوری اسلامی به‌قدری مستحکم است که حتی با شهادت رهبر عزیزمان نیز آسیبی به آن وارد نمی‌شود. رهبر معظم انقلاب تا آخرین قطره خون خود به همراه خانواده پای انقلاب ایستادند و به شهادت رسیدند. این شیوه شهادت در کربلا نیز تکرار شده است و امام حسین (ع) به همراه خانواده‌اش در مقابل یزید زمانه ایستادگی کرد. رهبر عزیزمان نیز این منش را از امام آموختند و ایشان کسی بود که خود و خانواده‌اش را به پناهگاه نبرد و در مقابل تجاوز وحشیانه دشمن ایستادگی کرد.

وی خاطرنشان کرد: ما امروز بیش از هر چیز به اتحاد، وحدت و همبستگی نیاز داریم و امید که صاحب این کشور که امام زمان (عج) هستند، قلب‌های مردم را به یکدیگر مهربان‌تر و متحدتر سازند و ان‌شاءالله با اتحاد و انسجام ملی، ایران چندین‌هزارساله را به دست اجنبی نخواهیم داد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.