نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی
سرخط خبرها
کسب نتایج درخشان توسط تیم ملی کاراته زنان ایران در سال ۱۴۰۴

کسب نتایج درخشان توسط تیم ملی کاراته زنان ایران در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۴۰۷۳۹۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۵
نایب رئیس فدراسیون کاراته گفت: تیم ملی کاراته زنان ایران سال گذشته نتایج بسیار درخشانی کسب کرد که می‌توان به تصاحب سه مدال طلا در مسابقات کشور‌های اسلامی و همچنین کسب یک مدال طلا و یک برنز در مسابقات قهرمانی جهان اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه پورزمانی بیان کرد: خوشبختانه تیم ملی کاراته زنان ایران سال گذشته نتایج بسیار درخشانی کسب کرد که می‌توان به تصاحب سه مدال طلا در مسابقات کشور‌های اسلامی، کسب یک مدال طلا و یک برنز در مسابقات قهرمانی جهان اشاره کرد که امیدواریم این روند رو به رشد نیز امسال ادامه یابد.

وی با اشاره به اینکه اواخر خرداد ماه باید در مسابقات کاراته قهرمانی آسیا در اندونزی حضور یابیم که امیدواریم تیم با آمادگی کامل در این مسابقات شرکت کند، افزود: البته این مسابقات مهم است، چون سهمیه تیمی جهان را باید در این رقابت‌ها کسب کنیم که با توجه به شرایط موجود، این امیدواری وجود دارد که با درخشش کاراته‌کاران، در مسابقات قهرمانی آسیا بدرخشیم و سهمیه حضور در قابت‌های تیمی جهان را تصاحب کنیم که آن مسابقات هم امسال برگزار خواهد شد.

نایب رئیس فدراسیون کاراته ادامه داد: پس از مسابقات قهرمانی آسیا که در بالی اندونزی برگزار می‌شود، تیم ملی کاراته زنان ایران خود را برای شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن آماده می‌کند که هدف ما این است که هر سه کاراته‌کایی که در آن مسابقات حضور می‌یابند، مدال طلا تصاحب کنند.

به اردوی آمادگی تیم ملی در رشت نیز اشاره و بیان کرد: این چهارمین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی کاراته است که در گیلان و شهرستان رشت برپا شده و تا قبل از برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا، مترصد برپایی سه اردوی دیگر هستیم تا ملی پوشان با آمادگی کامل در مسابقات حضور یابند.

وی گفت: در این اردو نیز سعی کردیم تا با برنامه‌هایی که تدارک دیدیم، یک امنیت روحی و روانی برای ورزشکاران ایجاد کنیم تا در نهایت ورزشکاران از لحاظ فنی و هم از لحاظ روانی در شرایط مطلوبی قرار گیرند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.