تولید ماکت‌های مینیاتوری توسط بانوی مشهدی از حیاط‌های خانه‌های دهه ۶۰ احکام شرعی | دیدگاه مراجع تقلید درباره سقط جنین ناقص الخلقه چیست؟ جنجال بر سر مهریه ۲۶ میلیاردی پیرزن ۷۵ ساله | در کلانتری شهرک فراجا مشهد چه گذشت؟ دفاع مقدس به روایت بانوان | محفل روایت ایثار در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (۴ مهر ۱۴۰۵) عبور ۱۵ توپ از خط دروازه‌ها در هفته دوم لیگ برتر فوتبال بانوان | پرسپولیس برد، استقلال واگذار کرد حضور ستاره مشهدی در تیم ملی کبدی بانوان در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶| چین تایپه شکست خورد تثبیت جایگاه تیم ملی فوتسال زنان ایران در جدیدترین رده بندی جهانی منتشر شده آشپزی | خاگینه قاشقی؛ دسری سنتی و محبوب شهر تبریز + طرز تهیه پایان هفته نخست لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور | کدام تیم پیروز میدان شد؟ صعود بانوی ملی‌پوش دوومیدانی ایران به مرحله فینال دوی ۴۰۰ متر زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا جنجال بر سر دیسکالیفه شدن فاطمه محیطی‌زاده در آستانه کسب یک مدال تاریخی در رقابت ۷گانه دوومیدانی در بازی‌های آسیایی آشپزی | علت تلخ شدن خورشت قیمه و راه حل آن چیست؟ ارائه الگوی سوم زن در کتاب «از خانه تا سنگر؛ نقش زنان در متن دفاع مقدس» معرفی یک تمرین ساده برای شکستن چرخه لجبازی در زندگی مشترک کسب مقام هفتم بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ توسط تیم ملی کانو دو نفره ۵۰۰ متر بانوان ایران بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶| نماینده ماده ۷گانه دوومیدانی ایران در ۵ رشته مقام اول را کسب کرد از جبهه‌های ایثار تا بارگاه رضوی | «حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) روایت می‌شوند (۳ مهر ۱۴۰۵)
سرخط خبرها
پیام عروس خانم از کف خیابان به پشت لانچر‌ها + فیلم

پیام عروس خانم از کف خیابان به پشت لانچر‌ها + فیلم

  • کد خبر: ۴۱۱۲۷۵
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۳
در جریان تجمعات شبانه شهر پردیس، زوجی با لباس عروس و دامادی به میدان آمدند تا در سنگر خیابان، نمایی دیگر از وفاداری به وطن را به تصویر کشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ماه‌عسل کجا برویم؟ برای خیلی از عروس و دامادها، این سؤال یکی از مهم‌ترین چالش‌های آغاز زندگی مشترکشان است، اما برای بعضی‌ها هم، ماه‌عسل محبوب بعد از عقد خلاصه می‌شود به ساعتی باهم بودن در جایی که حالشان خوب است، حتی ممکن است آن جا، گوشه‌ای از خیابان حوالی محله‌شان باشد؛ این روایت، گوشه‌ای از شرح‌حال عروس و دامادی است که برای ضیافت بعد از عقدشان به خیابان آمدند تا در کنار مردم و در تجمعات شبانه شهر پردیس، زندگی مشترکشان را آغاز کنند.

بسیجی حتی در لباس دامادی هم باید کف خیابان باشد

اما بشنوید از انگیزه عروس و داماد برای حضور در تجمعات و پیامی که برای رزمندگان دارند. آقای داماد این حضور را یک وظیفه دانسته و می‌گوید: «چه چیزی باشکوه‌ترین و پربرکت‌تر از اینکه در جمع پیروزمندانه جمهوری اسلامی باشیم و به نیابت از امام شهید و صاحب‌الزمانمان بتوانیم به این انقلاب خدمت کنیم. خوشحالیم که این جا حضور داریم، چون بچه بسیجی همیشه باید کف میدان باشد.»

عروس خانم هم در تکمیل صحبت‌های همسرش خطاب به رزمندگان خصوصاً آنهایی که پشت پدافند‌ها و لانچر‌ها خدمت می‌کنند، می‌گوید: «خانواده‌های این عزیزان را درک می‌کنم و از این عزیزان ممنونم که برای امنیت ما از بچه‌ها و زندگی‌شان گذشتند، الان پشت لانچر‌ها هستند و ماه‌هاست که خانواده خود را ندیدند؛ از همین‌جا به آنها می‌گویم که ما تا همیشه مدیون شما هستیم.»

توصیه رهبر انقلاب به ازدواج حتی در شرایط جنگی

در این ایام، کم ندیده‌ایم زوج‌های جوانی را که زندگی مشترکشان را با توکل بر خدا و امید به آینده آغاز کرده و حتی در سنگر خیابان نیز میدان‌داری کرده‌اند و این دقیقاً مطابق توصیه‌هایی صریح آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر انقلاب در پیام نوروزی ۱۴۰۵ است که بر تسهیل و برگزاری ازدواج جوانان حتی در شرایط سخت موجود تأکید کردند. ایشان در بخشی از پیام خود فرمودند: «برای عموم مردم این اولین سالی است که رهبر شهیدمان و سایر شهدای والامقام در بین ما نیستند، به‌خصوص قلوب خانواده‌ها و بازماندگان شهدا، داغدار عزیزانشان است، درعین‌حال بنده به سهم خود و به‌عنوان یک شهروند ساده که چند شهید در دائره اطراف خود دارم، تصور می‌کنم ما در عین اینکه لباس عزا بر تن داریم و قلوبمان آشیانه غم و اندوه برای عموم شهیدان است، اما خیلی خوشحال می‌شویم که در این ایام، نوعروسان و نوداماد‌های ما به خانه بخت بروند و ان‌شاءالله دعای رهبر شهیدمان و سایر شهداء بزرگوار این جنگ، بدرقه راه این عزیزان باشد.»

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.