«حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی سکانس اول VAR در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | استقلال مقابل سپاهان در یک بازی زیبا کامبک زد خانه‌داری | روش نگهداری خرمالوی رسیده با خرمالوی نارس یکسان نیست راهکار‌های تقویت سلامت روان زنان کدامند؟ | ضرورت حمایت از بانوان در محیط خانواده بانوی ایرانی در جمع سه نامزد بهترین مربی زن آسیا قرار گرفت اینفوگرافی | فواید خوردن کدو حلوایی برای زنان فوت و فن آشپزی | چرا گاهی خورش کرفس تلخ می‌شود؟ کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران: برای کسب مدال طلا به ناگویا آمده‌ایم هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | کرمان در انتظار یک دربی جذاب است ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسین نصرتی محمودآبادی ویژگی‌های رفتاری کودکان سخت را بشناسید | معرفی چند راهکار برای والدین آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه زنان روستایی حدود ۴۰ درصد نیروی کار کشاورزی جهان را تشکیل می‌دهند | نگاهی به چالش‌های زنان در کشاورزی و دامداری با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) فاصله میان هزینه‌ها و حمایت از باشگاه‌ها در فوتسال زنان ایران چقدر است؟
سرخط خبرها
پایان رقابت‌های دوومیدانی جایزه بزرگ در بخش بانوان

پایان رقابت‌های دوومیدانی جایزه بزرگ در بخش بانوان

  • کد خبر: ۴۱۶۴۵۴
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۷
مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ بندر ترکمن، گرامیداشت شهدای میناب و ناو دنا که با شرکت ۷۲ ورزشکار در بخش بانوان از صبح امروز (پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت) در ورزشگاه قاندومی برگزار شد، عصر امروز پایان یافت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ بندر ترکمن، گرامیداشت شهدای میناب و ناو دنا که با شرکت ۷۲ ورزشکار در بخش بانوان از صبح امروز (پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت) در ورزشگاه قاندومی برگزار شد، عصر امروز پایان یافت.

در جریان این رقابت‌ها علاوه بر اینکه در ماده ۴۰۰ متر، زهرا زارعی از استان کرمان با ثبت زمان ۵۱.۹۷ ثانیه رکورد ملی ایران را که پیش از این با زمان ۵۲.۹۵ ثانیه برای ۱۴ سال متوالی در اختیار مریم طوسی بود، شکست و جایزه یک میلیارد ریالی را از آن خود کرد، در ماده پرش طول نیز ریحانه مبینی با ثبت رکورد ۶.۳۵ متر ضمن کسب عنوان نخست این ماده، برنده جایزه ۳۰۰ میلیون ریالی شد.

نتایج مسابقات بانوان به شرح زیر است:

۱۰۰ متر:

۱-ساناز امیری پور – یزد – ۱۲.۴۴ ثانیه

۲-آروز محمد رضایی – گلستان – ۱۲.۲۹ ثانیه

۳-آذر جوانمرد – تهران – ۱۲.۶۹ ثانیه

۱۰۰ متر بامانع:

۱-صبا خراسانی – تهران – ۱۴.۹۹ ثانیه

۲-فائزه طباطبایی – گلستان – ۲۵.۱۹ ثانیه

۳-صدف آقاجانی – کردستان – ۱۵.۳۶ ثانیه

۴۰۰ متر:

۱-زهرا زارعی – کرمان – ۵۱.۹۷ ثانیه (رکورد جدید ملی)

۲-نازنین فاطمه عیدیان – تهران – ۵۵.۵۰ ثانیه

۳-مریم محبی – تهران – ۵۶.۰۳ ثانیه

۸۰۰ متر:

۱-آیدا نارویی – سیستان و بلوچستان – ۲:۰۸.۴۷ دقیقه

۲-نگین عدالت – تهران – ۲:۱۰.۰۱ دقیقه

۳-نگین ولی پور – اصفهان – ۲:۲۰.۰۰ دقیقه

۱۵۰۰ متر:

۱-فرنوش چراغی – لرستان – ۴:۵۶.۳۷ دقیقه

۲-زهرا سادات میرباقری – اصفهان – ۵:۳۲.۵۶ دقیقه

۴۰۰ متر بامانع:

۱-کژان رستمی – کردستان – ۱:۰۲۷۵ دقیقه

پرش سه گام:

۱-مریم کاظمی – یزد – ۱۳.۱۲ متر

۲-پریسا نبی زاده – اصفهان – ۱۲.۰۱ متر

۳-فاطمه عرب رستمی – تهران – ۱۱.۳۹ متر

پرتاب وزنه:

۱-ملینا رضایی ملک – مازندران – ۱۳.۸۲ متر

۲-صدف آقاجانی – کردستان – ۱۱.۹۸ متر

۳-فاطمه محیطی زاده – تهران – ۱۱.۸۹ متر

پرش طول:

۱-ریحانه مبینی – اصفهان – ۶.۳۵ متر

۲-مارال عطاردی – تهران – ۵.۴۹ متر

۳-صبا خراسانی – تهران – ۵.۳۹ متر

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.