سهم ۷۸ درصدی زنان کشور در مهارت‌آموزی رشته‌های متنوع بهزیستی عضویت یک بانوی ایرانی در کارگروه هندبال زنان فدراسیون جهانی هانیه رستمیان رکورد شکست| ارتقای ۲ امتیاز در اردوی تیم ملی تپانچه زمان طلایی فرزندآوری را از دست ندهید اضطراب یکی از رایج‌ترین مشکلات سلامت روان در زنان باردار است روایت تلاش بانوی مشهدی که با ۳۰۰ زن داوطلب یک محله را متحول کرد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در دوران یائسگی بیشتر است تیم ملی والیبال بانوان به بازی‌های آسیایی ناگویا نمی‌رود هر واحد خون جان ۳ بیمار را نجات داد| جهش ۱۱۹ درصدی اهدای خون بانوان خراسانی در دل جنگ یک تصمیم ملی برای مد و لباس در مشهد| طراحان زن آماده باشند شستن ظرف‌ها یا درس خواندن بچه‌ها؟ | چرا مغز شما همیشه کار سخت را به تعویق می‌اندازد؟ متروی شیراز برای مادران باردار و دارای فرزند خردسال، رایگان شد مادران بخوانند| معرفی چند راهکار برای خوابیدن به موقع کودکان لجباز تغییر در میزبانی رقابت‌های لیگ برتر زنان| جلسه کمیته فنی برگزار شد ضرورت تشخیص و درمان افسردگی پس از زایمان| نشانه‌های مهم کدامند؟ حضور بانوان در موکب ها، یکی از زیباترین جلوه‌های اسلام اجتماعی گفت‌و‌گو با زهرا قبادی، مدرس و هنرمند سفال و سرامیک | سفال باید روح و هویت داشته باشد جشن ازدواج لاکچری یا یک عمر آرامش؟ | مادران چطور ناخواسته دخترانشان را مصرف‌گرا تربیت می‌کنند؟ آمار تکان‌دهنده سازمان بهداشت جهانی: از هر ۶ زوج در جهان یک زوج با ناباروری مواجه است
سرخط خبرها
برگزاری کنگره بین‌المللی بی بی حکیمه، گامی در جهت ترویج فرهنگ رضوی

برگزاری کنگره بین‌المللی بی بی حکیمه، گامی در جهت ترویج فرهنگ رضوی

  • کد خبر: ۴۱۷۵۹۲
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۳
مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا (ع) با بیان اینکه بارگاه بی بی حکیمه حرم چهارم اهل بیت در ایران محسوب می‌شود، گفت: تلاش برای برگزاری کنگره بین‌المللی بی بی حکیمه (س)، گامی در جهت ترویج معارف رضوی و یک ضرورت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشید فلاح با اشاره به اینکه این جمله مشهور که «کلیه ائمه اطهار (ع) نور واحد هستند»، در زمینه بقاع متبرکه و امامزادگان هم صدق می‌کند، اظهار کرد: بنیاد فرهنگی، هنری بین المللی امام رضا (ع) سالهاست تلاش دارد معارف رضوی را از طریق شبکه سازی ظرفیت‌های گوناگون فرهنگی رضوی از جمله قدمگاه‌های رضوی و حرم‌های اهل بیت (ع) در سطح کشور، دنبال کند.

وی ادامه داد: ما هم اکنون در بنیاد ارتباط خود را با همه حرم‌های امامزادگان در کشور برقرار و تلاش داریم به نوبت کنگره‌های فرهنگی و هنری را پیرامون همنوایی و همسویی این شبکه انجام دهیم.

مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا (ع) ادامه داد: بارگاه حضرت بی بی حکیمه (س) به عنوان حرم چهارم اهل بیت (ع) است. یکی از اهداف اصلی کنگره متحدکردن مجموعه ظرفیت‌های کشور است که خوشبختانه در زمینه حضرت بی بی حکیمه (س) در سال ۱۳۹۳ کنگره ملی آن را برگزار کردیم و در آن دوره بسیار عالی برگزار شد.

فلاح با اشاره به اینکه هم اکنون در تلاش برای برگزاری این کنگره در سطح بین المللی در گام دوم هستیم، افزود: بارگاه بی بی حکیمه به عنوان گنجی در اختیار ماست و ما تلاش می‌کنیم همه مردم را متوجه این گنج‌ها کنیم.

وی یادآور شد:  تلاش برای برگزاری کنگره بین‌المللی بی بی حکیمه (س)، گامی در جهت ترویج معارف رضوی و یک ضرورت است.

منبع: خبرگزاری رضوی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.