درباره مرحومه ریحانه بهشتی، ورزشکار مشهدی که پس از مرگ مغزی، اعضای بدنش اهدا شد​ حضور دقیقه نودی نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر فوتسال بانوان تصویب سند ملی اشتغال زنان | شناسایی و معرفی ۱۵۰۰ زن نامدار ایرانی خانه‌داری | چگونه حبه‌های سیر را بدون بو گرفتن دست، پوست بگیریم؟ آشپزی | همبرگر با پنیر بلوچیز، دستور پخت متفاوتی دارد تمرینات تیم ملی تنیس بانوان ایران در پاکستان آغاز شد ضرورت تقویت مهارت‌های تربیتی خانواده‌ها | تقویت گفت‌و‌گو باید از سوی والدین آغاز شود نیم نگاهی به نقش زنان در زنده ماندن ایمان شله، غذایی که برای مردم مشهد میراث است احکام شرعی | خرج کردن عیدی کودکان توسط والدین چه حکمی دارد؟ آیا اضطراب و افسردگی با تشدید «تهوع بارداری» ارتباط مستقیم دارد؟ سلامت زنان؛ سرمایه‌ای راهبردی برای سلامت خانواده آیین‌های معنوی و بصیرت‌افزایی در بارگاه رضوی | از «پرسمان دینی» تا محافل بانوان در رواق نجمه خاتون (س) «حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی سکانس اول VAR در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | استقلال مقابل سپاهان در یک بازی زیبا کامبک زد آشپزی | طرز پخت سوپ خامه‌ای تبریزی | یک انتخاب جذاب برای کدبانوهای ایرانی خانه‌داری | روش نگهداری خرمالوی رسیده با خرمالوی نارس یکسان نیست راهکار‌های تقویت سلامت روان زنان کدامند؟ | ضرورت حمایت از بانوان در محیط خانواده
سرخط خبرها
آماده باش بانوان تهرانی برای مراسم تشییع پیکر «رهبر شهید»

آماده باش بانوان تهرانی برای مراسم تشییع پیکر «رهبر شهید»

  • کد خبر: ۴۲۵۹۹۲
  • ۰۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۴
به گفته مسئول قرارگاه زنان و خانواده ستاد بدرقه «آقای شهید ایران» شهرداری تهران، از ظرفیت‌های حوزه زنان و خانواده شهرداری تهران برای خدمت رسانی به بانوان و خانواده‌های دارای کودک در مراسم تشییع رهبر شهید استفاده خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم اردبیلی در نشست آنلاین با معاونان و مدیران مناطق ۲۲گانه این مرکز گفت: با همکاری مناطق ۲۲گانه، گروه‌های مردمی و مجموعه‌های جهادی، خدمات اسکان، پذیرایی و خدمات ویژه مادر و کودک در نقاط پیش‌بینی‌شده ارائه خواهد شد. او با اشاره به در پیش بودن مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، گفت: شهر تهران در روز‌های آینده میزبان یکی از بزرگ‌ترین رویداد‌های اجتماعی و مردمی خواهد بود و همه بخش‌های مدیریت شهری برای ارائه خدمات مطلوب به زائران و شرکت‌کنندگان در این مراسم در آماده‌باش کامل قرار دارند.

وی افزود: تمامی ظرفیت‌های حوزه زنان و خانواده باید در خدمت این مأموریت بزرگ قرار بگیرد؛ انتظار می‌رود مدیران مناطق، علاوه بر بهره‌گیری از تمامی امکانات و زیرساخت‌های موجود، ظرفیت گروه‌های مردمی، جهادی، مشارکتی و شبکه‌های محلی را نیز برای خدمت‌رسانی به‌کار بگیرند.

مشاور شهردار تهران با اشاره به مسئولیت‌های مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران در ایام برگزاری مراسم، گفت: دو مأموریت اصلی حوزه زنان و خانواده شامل تأمین و ساماندهی اسکان و پذیرایی ویژه بانوان زائر و همچنین ارائه خدمات مادر و کودک در مسیر‌های حضور زائران و شرکت‌کنندگان است.

اردبیلی با اشاره به استفاده از بوستان‌های ویژه بانوان، مراکز شهربانو، شهردخت و سایر زیرساخت‌های اختصاصی حوزه زنان ادامه داد: این فضا‌ها به‌عنوان مراکز ارائه خدمات ویژه به زنان و دختران در نظر گرفته شده‌اند و تلاش بر آن است تا محیطی امن، آرام و متناسب با نیاز‌های بانوان فراهم شود.

این مسئول گفت: در این راستا، کمیته‌های تخصصی مختلفی شامل زیرساخت، پشتیبانی، گروه‌های مردمی و داوطلب، خدمات مادر و کودک، خدمات سلامت و پشتیبانی، رسانه و امنیت تشکیل شده‌اند تا هماهنگی لازم برای ارائه خدمات مطلوب صورت بگیرد.

در نظر گرفتن فضا‌هایی برای ارائه خدمات مادر و کودک با همکاری مناطق در مسیر

مسئول قرارگاه زنان و خانواده ستاد بدرقه «آقای شهید ایران» شهرداری تهران با اشاره به اهمیت خدمات مادر و کودک گفت: این خدمات صرفاً محدود به امکانات رفاهی نیست، بلکه رویکرد اصلی ما، ارائه خدمات سلامت‌محور و پیشگیرانه برای حفظ سلامت مادران، کودکان و بانوان حاضر در مراسم است.

وی افزود: در طول مسیر‌های پیش‌بینی‌شده و همچنین در محدوده‌های محل برگزاری مراسم، فضا‌هایی برای ارائه خدمات مادر و کودک با همکاری مناطق، مجموعه‌های مردمی و خیرین پیش‌بینی شده است تا بانوان بتوانند در شرایط مناسب از خدمات مورد نیاز بهره‌مند شوند.

اردبیلی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به شرایط جوی و ازدحام جمعیت، ادامه داد: پیشگیری از مشکلات ناشی از گرما و حفظ سلامت بانوان و کودکان از مهم‌ترین اولویت‌های ما است و به همین منظور آموزش‌های لازم و تمهیدات مورد نیاز برای نیرو‌های خدمت‌رسان نیز پیش‌بینی شده است.

وی افزود: اولویت قطعی در اسکان و ارائه خدمات، زنان، دختران و خانواده‌های دارای کودک هستند و همه ظرفیت‌های حوزه زنان و خانواده شهرداری تهران در این مسیر به‌کار گرفته خواهد شد تا خدمات شایسته‌ای به شرکت‌کنندگان در این مراسم ارائه شود.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.