درخشش دختران بسکتبالیست نیشابوری در مسابقات لیگ ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا دختر ۹ ساله جانباز مدرسه میناب، سرپرست معنوی پاراآسیایی ناگویا شد افزایش ۷ برابری تعداد جمعیت مجرد قطعی نسبت به دو دهه گذشته در کشور در ۵ دقیقه بدون خامه و ثعلب، بستنی درست کنید کسب مقام پنجم بانوی پینگ‌پنگ‌باز مشهدی در کشور عدم حضور سرمربی کره‌ای تیم ملی والیبال ایران در کنار این تیم در رقابت‌های آسیایی کاهش سهم زنان در دریافت مجوز نگارخانه‌ها در کشور ترکیب ۱۴ نفره تیم ملی والیبال زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ مشخص شد اینفوگرافی | تنها در خانه؛ راهنمای گام به گام برای والدین بزرگ‌ترین دشمنِ شیردهیِ موفق را بشناسید دعوت از ۲ خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران در رده جوانان مشهد و میزبانی این ایام چرا خواب زنان ۴۰ سال به بالا به‌هم می‌ریزد؟ چرا انتخاب لباس راحتی به‌اندازه لباس مجلسی اهمیت دارد؟ انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی دختر ملی پوش کبدی مشهد راهی اردوی آمادگی در کشور هند شد
سرخط خبرها
آمادگی بانوان مشهدی برای میزبانی از زائران در مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید انقلاب

آمادگی بانوان مشهدی برای میزبانی از زائران در مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید انقلاب

  • کد خبر: ۴۲۷۲۴۸
  • ۱۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۷
  • ۱
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به ظرفیت بانوان فعال مشهدی گفت: گروه‌های مردمی و جهادی بانوان برای ارائه خدمات پشتیبانی، فرهنگی و اسکان زائران در مشهد در زمان مراسم وداع و بدرقه رهبر شهید انقلاب اعلام آمادگی کرده‌اند.

فاطمه سلیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در حاشیه گردهمایی رستاخیز بانوان نوغان که در تالار شهر برگزار شد، با اشاره به پیشینه تاریخی نقش‌آفرینی زنان در مشهد اظهار کرد: برگزاری این گردهمایی یادآور حرکت عظیم بانوان نوغان در تشییع پیکر مطهر حضرت امام رضا (ع) است؛ زنانی که هر زمان کشور و جامعه اسلامی به حضور آنان نیاز داشته در میدان بوده‌اند و در کنار تربیت نسلی مجاهد، مقاوم و مؤمن، نقش مهمی در شکل‌گیری تمدن اسلامی ایفا کرده‌اند.

وی افزود: امروز نیز مشهد، شهر امام رضا (ع) میزبان خیل عظیمی از زائران و دلدادگان اهل‌بیت (ع) است و بانوان می‌توانند همچون گذشته، نقش مؤثری در این میزبانی و همچنین در همراهی خانواده‌ها و فرزندان خود برای حضور در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ایفا کنند.

سلیمی با تأکید بر ضرورت انتقال مفاهیم ایثار و مقاومت به نسل جوان تصریح کرد: مادران باید روایتگر پایمردی، ایستادگی و عشق به ایران برای فرزندان خود باشند و ارزش‌هایی همچون دفاع از میهن، حفاظت از خاک کشور و هوشیاری در برابر دشمنان را به نسل آینده منتقل کنند.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به ظرفیت گسترده بانوان فعال مشهدی گفت: امروز جمعی از بانوان با همکاری گروه‌های مردمی و جهادی برای انجام اقدامات پشتیبانی، خدماتی و فرهنگی اعلام آمادگی کرده‌اند. از آماده‌سازی امکانات مورد نیاز گرفته تا فراهم کردن شرایط پذیرایی و اسکان مهمانانی که به مشهد سفر می‌کنند.

وی ادامه داد: زنان ایرانی همواره در کنار تربیت فرزندانی غیور و وطن‌دوست، در صحنه‌های مختلف اجتماعی نیز حضوری فعال داشته‌اند و امروز نیز با عقلانیت، محبت و روحیه انقلابی در کنار ایران اسلامی ایستاده‌اند.

سلیمی با تأکید بر نقش مادران در تربیت نسل آینده خاطرنشان کرد: آینده این سرزمین در گرو تربیت فرزندانی آگاه، مسئولیت‌پذیر و میهن‌دوست است و مادران ایرانی با روایت صحیح حوادث و انتقال ارزش‌های انقلاب، مقاومت و وحدت ملی، این مسئولیت مهم را بر عهده دارند.

وی در پایان اظهار کرد: بانوان ایران با وحدت، بصیرت و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی، مطالبات رهبر معظم انقلاب را با عقلانیت انقلابی دنبال خواهند کرد و تا هر زمان که نیاز باشد در کنار خانواده‌های خود در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی حضور خواهند داشت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۲
0
0
کاش درباره مادر رهبر شهید بنویسین، مادران باید از امثال ایشان الگو بگیرن تا بتونن نسل شایسته ای به جامعه تحویل بدن