قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود سرزنش، قاتل خاموش زندگی مشترک | راهکار‌های مناسب کدامند؟ برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان در بوستان شهربانو امید مشهد بودجه هزینه شده برای بانوان در فدراسیون والیبال حاشیه ساز شد! احتمال جدایی یکی از مهاجمان پرسپولیس از این تیم در آستانه فصل جدید فوتبال زنان ویژه‌‍‌برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی برای بانوان (۱۴ شهریور ۱۴۰۵) تست قطره خون پاشنه پا از نوزاد؛ یک اقدام حیاتی برای تشخیص زودهنگام اختلالات نادر امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی
سرخط خبرها
دستاورد‌های زنان پس از انقلاب، محصول یک نگاه راهبردی است| روایت ساده‌زیستی در متن زندگی

دستاورد‌های زنان پس از انقلاب، محصول یک نگاه راهبردی است| روایت ساده‌زیستی در متن زندگی

  • کد خبر: ۴۲۸۰۱۷
  • ۱۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۹
عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده، دستاورد‌های زنان پس از انقلاب را نتیجه نگاه متفاوت دو امام انقلاب به زن که در نهایت یک نگاه راهبردی است، عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریبا علاسوند، دستاوردهای زنان پس از انقلاب را نتیجه نگاه متفاوت دو امام انقلاب به زن دانست و گفت این نگاه، مسیر حضور، پیشرفت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی زنان را هموار کرده است.

وی با اشاره به سبک زندگی رهبر معظم انقلاب و همسر ایشان، اظهار کرد: نگاه مقام معظم رهبری به زن، نگاهی مبتنی بر مسئولیت‌پذیری اجتماعی، مادری، خانواده و نقش‌آفرینی اجتماعی است.

عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده درباره بازتاب دیدگاه‌های مقام معظم رهبری در زندگی شخصی ایشان بیان کرد: همواره در سخنان رهبر معظم انقلاب، به‌ویژه هنگام بیان ویژگی‌ها و شخصیت مادر مکرمه‌شان، احترام و تمجید ویژه‌ای دیده می‌شود. همچنین در خاطراتی که از دوران مبارزه پیش از انقلاب، پس از انقلاب و دوران ریاست‌جمهوری ایشان نقل شده، بارها از فضیلت‌ها و کمالات همسر محترمشان یاد کرده‌اند.

علاسوند با اشاره به دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب درباره زنان اظهار کرد: آنچه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در زندگی زنان ایران رخ داده، برخلاف تبلیغات رسانه‌ای دشمن، دستاوردهای قابل توجهی بوده است؛ دستاوردهایی که آمار و ارقام آن از سوی سازمان‌های بین‌المللی نیز پذیرفته شده و قابل انکار نیست.وی افزود: این پیشرفت‌ها در کمتر از پنج دهه و با وجود فشارها و موانع متعدد به دست آمده و اگر سرعت این تحولات با شرایط موجود سنجیده شود، شتابی قابل توجه را نشان می‌دهد.

به گفته وی، کسانی که در حوزه مطالعات زنان فعالیت می‌کنند و وضعیت زنان در کشورهای مختلف را مطالعه کرده‌اند، این روند را به‌خوبی درک می‌کنند.

عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده، علت این روند را تفاوت نگاه امامین انقلاب به زن دانست و تصریح کرد: دو مرجع تقلید و دو مجتهدی که رهبری انقلاب اسلامی را برعهده داشته‌اند، در یک مسیر مشترک، دیدگاهی متفاوت درباره پیشرفت زنان، حضور اجتماعی آنان، نقش مادری و زن خانه‌دار داشته‌اند و همین نگاه، زمینه‌ساز شکل‌گیری ساختارهای جمهوری اسلامی در حوزه زنان شده است.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.