ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
اجرای طرح دست‌های مهربان با هدف اتصال بین نسلی میان زنان سالمند تنها و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست

اجرای طرح دست‌های مهربان با هدف اتصال بین نسلی میان زنان سالمند تنها و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست

  • کد خبر: ۴۳۲۱۸۲
  • ۲۹ تير ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۰
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور داریم، گفت: با اجرای طرح دست‌های مهربان می‌توان اتصال بین نسلی بین این زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست برقرار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی اظهار کرد: ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور داریم که با اجرای طرح دست‌های مهربان می‌توان اتصال بین نسلی بین این زنان و کودکان بی سرپرست و بدسرپرست برقرار کرد.

وی خاطرنشان کرد: طرح دست‌های مهربان، طرح پیوند بین نسلی است که هدف آن "مورد توجه واقع شدن است" و در درجه اول باید نیاز ارتباطی سالمندان در آن برطرف شود، این طرح به تدریج در همه استان‌ها گسترش پیدا می‌کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور طرح مراقب همراه را نیز از جمله طرح‌های در راستای خانواده محوری برشمرد و گفت: در این طرح نیز مراقب برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو قرار داده می‌شود. اکنون ۴۵ هزار خانواده دارای فرزند چندقلو تحت پوشش بهزیستی هستند. طی اجرای طرح مراقب همراه، زنان سرپرست خانوار به عنوان مراقب بکار گرفته می‌شوند. مشاغل مراقبتی در کنار مشاغل دیجیتالی و مشاغل سبز جز بالاترین مشاغل هستند.

حسینی با اشاره به راه اندازی زیست بوم جامعه مشارکت در بهزیستی گفت: ۹۰ درصد ظرفیت جامعه در حوزه مشارکت هنوزه دست نخورده باقی مانده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.