آیین‌های معنوی و بصیرت‌افزایی در بارگاه رضوی | از «پرسمان دینی» تا محافل بانوان در رواق نجمه خاتون (س) «حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی سکانس اول VAR در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | استقلال مقابل سپاهان در یک بازی زیبا کامبک زد خانه‌داری | روش نگهداری خرمالوی رسیده با خرمالوی نارس یکسان نیست راهکار‌های تقویت سلامت روان زنان کدامند؟ | ضرورت حمایت از بانوان در محیط خانواده بانوی ایرانی در جمع سه نامزد بهترین مربی زن آسیا قرار گرفت اینفوگرافی | فواید خوردن کدو حلوایی برای زنان فوت و فن آشپزی | چرا گاهی خورش کرفس تلخ می‌شود؟ کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران: برای کسب مدال طلا به ناگویا آمده‌ایم هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | کرمان در انتظار یک دربی جذاب است ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسین نصرتی محمودآبادی ویژگی‌های رفتاری کودکان سخت را بشناسید | معرفی چند راهکار برای والدین آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه زنان روستایی حدود ۴۰ درصد نیروی کار کشاورزی جهان را تشکیل می‌دهند | نگاهی به چالش‌های زنان در کشاورزی و دامداری با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵)
سرخط خبرها
حرم

آیین‌های معنوی و بصیرت‌افزایی در بارگاه رضوی | از «پرسمان دینی» تا محافل بانوان در رواق نجمه خاتون (س)

  • کد خبر: ۴۵۲۹۰۸
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۴
حرم مطهر رضوی همزمان با شنبه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۵ (۶ جمادی‌الاولی ۱۴۴۸)، میزبان سلسله‌ای از برنامه‌های مذهبی، قرآنی و بصیرتی برای زائران و مجاوران است. در این میان، رواق مبارکه حضرت نجمه خاتون (س) در دو نوبت صبح و عصر میزبان بانوان است و صحن جمهوری اسلامی نیز از ساعت ۱۸:۰۰ میزبان جلسه «پرسمان دینی» با محوریت نقش حجاب در حفظ امنیت روانی جامعه خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رواق مبارکه حضرت نجمه خاتون سلام‌الله‌علی‌ها در دو نوبت صبح و عصر میزبان بانوان و خانواده‌هاست. در نوبت صبحگاهی از ساعت ۱۰:۰۰، قرائت زیارت پرفیض امین‌الله توسط «رزاز زاده» انجام می‌شود و سپس «طاهره عطار بشرویه» به ایراد سخنرانی می‌پردازد. این بخش با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به پایان می‌رسد.

در نوبت عصرگاهی نیز از ساعت ۱۵:۵۵، قرائت دعای چهاردهم صحیفه سجادیه توسط «خباز» زمزمه می‌شود. در ادامه، «معصومه یگانه» از اساتید حوزه و دانشگاه، به سخنرانی می‌پردازد و مراسم با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء خاتمه می‌یابد.

جلسه پرسمان دینی با محوریت حجاب

صحن جمهوری اسلامی نیز از ساعت ۱۸:۰۰ میزبان جلسه «پرسمان دینی» با موضوع «نقش حجاب در حفظ امنیت روانی جامعه» است. این جلسه فرصتی برای پاسخ به پرسش‌های دینی و بررسی ابعاد روانی و اجتماعی حجاب در جامعه امروز فراهم می‌کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.