هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد
سرخط خبرها
سوژه‌های رویداد شهربانو روایتگر الگوی زن مسلمان است

سوژه‌های رویداد شهربانو روایتگر الگوی زن مسلمان است

  • کد خبر: ۲۰۳۵۵۶
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۴
بانوی مستندساز تهرانی گفت: سوژه‌های شهربانو با نگرش دینی معرفی شدند و این ظرفیت را دارند به عنوان یک زن مسلمان و الگو دیده بشوند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به آفرین سادات عزیزی که یکی از بانوان مستندساز در رویداد ملی شهربانو بود در گفتگو با شهربانو اظهار کرد: یکی از جذابیت‌های رویداد شهربانو، خانم بودن همه‌ی افراد حاضر بود. بنده مدت‌ها به آن فکر می‌کردم و هیچ جا ندیدم که گروهی از بانوان فیلمساز دور هم جمع شده باشند، همفکری کنند و قدرت زنانه‌ی خود را به نمایش بگذارند.

عزیزی در خصوص اهمیت برگزاری رویداد شهربانو بیان کرد: خانم‌ها در فیلم‌نامه نویسی، ریزه کاری‌ها را بررسی می‌کنند و شخصیت‌هایی ظریف در می‌آورند. از نظر من گردهمایی ما دور هم باعث شد که چالش‌هایی برای هم تعریف کنیم، در مورد شخصیت یکدیگر نظر بدهیم تا شخصیت‌مان کامل شود.

وی ابراز کرد: روزنامه‌ی شهرآرا و شهربانو یکی از منابع سوژه یابی‌ام بود که در مشهد کار می‌کردم. سوژه‌های دیگر را هم از دوستان خبرنگار پیگیری می‌کردم.

این بانوی مستندساز خاطرنشان کرد: فضای سینما و فیلم باید به گونه‌ای باشد که مخاطب فراموش کند در سالن سینما نشسته است. از نظر بنده رویداد شهربانو برای همه‌ی ما یک مستر کلاس بود که کمک کرد به روایت‌هایی جذاب و متفاوت برسیم. در فضای فیلمسازی و سینما تعامل حرف اول را می‌زند تا فرد بتواند هم با سوژه، هم با همکاران خود ارتباط خوبی بگیرد.

عزیزی با اشاره به این مطلب که به ساخت مستند درباره مشهد علاقه دارد تشریح کرد: بنده از وقتی وارد این حرفه شدم، تمایل داشتم راجع به مشهد، امام رضا (ع) و مردم مشهد کار کنم. زیرا هر چه بیشتر با آدم‌ها تعامل کردم و جستجو کردم این پتانسیل را در آن‌ها دیدم. برای نمونه من راجع به گویش مشهدی که تحقیق می‌کردم به واژه‌ی «چغک» و اصطلاحات مشهدی اصیل دیگر برخوردم که برای من جالب بود و در زیر فیلم‌هایی که استوری می‌کردم به کار می‌برم. مردم هم استقبال می‌کردند.

وی ادامه داد: اصالت نویسنده نه در سبک و شیوه نگارش او بلکه در تفکر و اعتقادات اوست. بنده خودم نگرش دینی و مذهبی را در کارهایم دارم و موضوعی است که باید در زندگی ما ایرانی‌ها جریان داشته باشد. سوژه‌هایی که در رویداد معرفی شد، همه این زمینه را داشتند که بتوانند به عنوان یک زن مسلمان و الگو دیده بشوند. این بسیار جذاب است که یک زن شیعه‌ی ایرانی فعالیت‌هایی در سطح جهانی داشته است و می‌تواند الگویی برای بانوان در کشور‌های دیگر جهان باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.