مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
سوژه‌های رویداد شهربانو روایتگر الگوی زن مسلمان است

سوژه‌های رویداد شهربانو روایتگر الگوی زن مسلمان است

  • کد خبر: ۲۰۳۵۵۶
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۴
بانوی مستندساز تهرانی گفت: سوژه‌های شهربانو با نگرش دینی معرفی شدند و این ظرفیت را دارند به عنوان یک زن مسلمان و الگو دیده بشوند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به آفرین سادات عزیزی که یکی از بانوان مستندساز در رویداد ملی شهربانو بود در گفتگو با شهربانو اظهار کرد: یکی از جذابیت‌های رویداد شهربانو، خانم بودن همه‌ی افراد حاضر بود. بنده مدت‌ها به آن فکر می‌کردم و هیچ جا ندیدم که گروهی از بانوان فیلمساز دور هم جمع شده باشند، همفکری کنند و قدرت زنانه‌ی خود را به نمایش بگذارند.

عزیزی در خصوص اهمیت برگزاری رویداد شهربانو بیان کرد: خانم‌ها در فیلم‌نامه نویسی، ریزه کاری‌ها را بررسی می‌کنند و شخصیت‌هایی ظریف در می‌آورند. از نظر من گردهمایی ما دور هم باعث شد که چالش‌هایی برای هم تعریف کنیم، در مورد شخصیت یکدیگر نظر بدهیم تا شخصیت‌مان کامل شود.

وی ابراز کرد: روزنامه‌ی شهرآرا و شهربانو یکی از منابع سوژه یابی‌ام بود که در مشهد کار می‌کردم. سوژه‌های دیگر را هم از دوستان خبرنگار پیگیری می‌کردم.

این بانوی مستندساز خاطرنشان کرد: فضای سینما و فیلم باید به گونه‌ای باشد که مخاطب فراموش کند در سالن سینما نشسته است. از نظر بنده رویداد شهربانو برای همه‌ی ما یک مستر کلاس بود که کمک کرد به روایت‌هایی جذاب و متفاوت برسیم. در فضای فیلمسازی و سینما تعامل حرف اول را می‌زند تا فرد بتواند هم با سوژه، هم با همکاران خود ارتباط خوبی بگیرد.

عزیزی با اشاره به این مطلب که به ساخت مستند درباره مشهد علاقه دارد تشریح کرد: بنده از وقتی وارد این حرفه شدم، تمایل داشتم راجع به مشهد، امام رضا (ع) و مردم مشهد کار کنم. زیرا هر چه بیشتر با آدم‌ها تعامل کردم و جستجو کردم این پتانسیل را در آن‌ها دیدم. برای نمونه من راجع به گویش مشهدی که تحقیق می‌کردم به واژه‌ی «چغک» و اصطلاحات مشهدی اصیل دیگر برخوردم که برای من جالب بود و در زیر فیلم‌هایی که استوری می‌کردم به کار می‌برم. مردم هم استقبال می‌کردند.

وی ادامه داد: اصالت نویسنده نه در سبک و شیوه نگارش او بلکه در تفکر و اعتقادات اوست. بنده خودم نگرش دینی و مذهبی را در کارهایم دارم و موضوعی است که باید در زندگی ما ایرانی‌ها جریان داشته باشد. سوژه‌هایی که در رویداد معرفی شد، همه این زمینه را داشتند که بتوانند به عنوان یک زن مسلمان و الگو دیده بشوند. این بسیار جذاب است که یک زن شیعه‌ی ایرانی فعالیت‌هایی در سطح جهانی داشته است و می‌تواند الگویی برای بانوان در کشور‌های دیگر جهان باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.