تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
تاثیر شدید افسردگی بر سلامت قلب زنان

تاثیر شدید افسردگی بر سلامت قلب زنان

  • کد خبر: ۲۱۸۰۳۵
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۱
محققان در حال بررسی دلایلی هستند که چرا زنانی که با افسردگی مبارزه می‌کنند ممکن است بیشتر از مردان به بیماری قلبی مبتلا شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر «هیدهیرو کانکو»، استادیار پزشکی در دانشگاه توکیو در ژاپن و نویسنده مقاله، گفت: «پی بردن به این دلایل ممکن است به توسعه راهکار‌های پیشگیری و درمان هدفمند برای خطرات سلامت قلب که بیماران افسرده با آن مواجه هستند، کمک کند.»

افسردگی سومین علت بیماری در سراسر جهان است و با افزایش خطر مشکلات قلبی از جمله حمله قلبی، آنژین صدری، سکته مغزی و مرگ مرتبط است.

زنان افسرده نسبت به همسالان مرد مبتلا به افسردگی بیشتر در معرض خطر ابتلاء به مشکلات قلبی هستند، اما دلایل آن مشخص نشده است.

برای این مطالعه، تیم تحقیق داده‌های نزدیک به ۴.۲ میلیون نفر را که بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۲ در پایگاه‌داده سلامت ژاپن فهرست شده بودند، ارزیابی کردند. از این تعداد، نزدیک به ۲.۴ میلیون نفر مرد بودند.

محققان وزن، فشار خون و نتایج تست آزمایشگاهی ناشتا را در معاینه اولیه شرکت‌کنندگان بررسی کردند. افراد مبتلا به افسردگی قبلاً این تشخیص را دریافت کرده بودند.

محققان دریافتند زنان مبتلا به افسردگی بیشتر از مردان به یکی از مشکلات قلبی مورد بررسی مانند حمله قلبی، سکته مغزی، آنژین صدری، نارسایی قلبی و فیبریلاسیون دهلیزی مبتلا هستند.

محققان بر این باورند که زنان ممکن است علائم افسردگی شدیدتر و پایدارتری را نسبت به مردان تجربه کنند. این علائم ممکن است با دوره‌های بحرانی تغییرات هورمونی مانند بارداری یا یائسگی همراه باشد.

به گفته محققان، زمانی که زنان افسرده هستند، احتمال ابتلاء به عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون بالا، دیابت و چاقی بیشتر است.

ژنتیک و تفاوت‌های هورمونی نیز ممکن است در خطر بیماری قلبی زنان نقش داشته باشد.

کانکو در ادامه افزود: «مطالعه ما نشان داد که تأثیر تفاوت‌های جنسیتی بر ارتباط بین افسردگی و پیامد‌های قلبی عروقی ثابت است.»

وی گفت: «متخصصان بهداشت و درمان باید نقش مهم افسردگی را در ایجاد بیماری قلبی بدانند و بر اهمیت رویکرد جامع و بیمار محور برای پیشگیری و مدیریت آن تأکید کنند.»

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.