خطرات چاقی مادران در بارداری و راه‌های کنترل آن پایان رقابت‌های دوومیدانی جایزه بزرگ در بخش بانوان بانوان شاعر ایرانی و جهان اسلام برای شهید رئیسی می‌سرایند خانه داری| برای نظافت اصولی منزل به چه نکاتی توجه کنیم؟ نقش پررنگ اجرای سبک زندگی بدون پلاستیک در ارتقای سلامت کودک شکستن رکورد دوی ۴۰۰ متر بانوان ایران پس از ۱۴ سال دعوت از بانوی هندبالیست مشهدی به نخستین اردوی آماده سازی تیم ملی هندبال بزرگ سالان بانوان افزایش نرخ باروری در ۱۵ استان کشور با اجرای قانون جوانی جمعیت جمعیت، رکن عزت و پویایی تمدن اسلامی ازدواج موفق، عامل اثرگذار در کاهش تنش‌های روانی چرا سزارین برای مادران توصیه نمی‌شود؟ درخشش دختران کاراته کار خراسانی در رقابت‌های لیگ «کاراته وان» ایران لزوم راه‌اندازی «باشگاه نقش‌های اجتماعی زنان» در دانشگاه آزاد اسلامی همه ما در برابر «نسل آینده» مسئولیم| لزوم انجام تغییرات کوچک در فرهنگ عمومی پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد ریال هزینه درمان زوج‌های نابارور در اصفهان ۶۳ هزار مادر مشمول کارت امید در فروردین ماه ۱۴۰۵ شدند خانه‌داری| چرا کوکوی سیب‌زمینی در هنگام سرخ کردن، از هم پاشیده می‌شود؟
سرخط خبرها
بیانیه پایانی گردهمایی جمعی از بانوان انقلابی مشهد در روز قدس

بیانیه پایانی گردهمایی جمعی از بانوان انقلابی مشهد در روز قدس

  • کد خبر: ۲۲۰۲۰۸
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
سکوت و انفعال نهاد‌های بین‌المللی در جریان کشتار و نسل کشی مردم مظلوم غزه توسط این رژیم در شش ماهه اخیر نیز نشان داد که جریان دفاع از حقوق بشر چقدر واهی، متناقض و دور از واقعیت است که خود اثباتی بر حقانیت جریان مقاومت فلسطین در برابر جریان سازش، مذاکره و مصالحه با اسرائیل جنایتکار است.

به گزارش شهرآرانیوز، جمعی از بانوان انقلابی مشهد به مناسبت فرارسیدن روز قدس، بیانیه‌ای در حمایت از مردم مظلوم غزه صادر کردند.

«ان تنصرو الله ینصرکم و ثبت اقدامکم

خدا را شاکریم بابت دوراندیشی حکیمانه امام عظیم الشان انقلاب اسلامی در پایه گذاری روز قدس و راهبری هوشمندانه رهبر معظم انقلاب در زنده نگاه داشتن و جهانی نمودن این میراث ارزشمند امام (ره).

اینک بعد از هفت دهه ظلم و جنایت رژیم جعلی صهیونیستی در حالی روز جهانی قدس در کشور‌های اسلامی و غیراسلامی برگزار خواهد شد که تمام پرده‌های غبارآلود رسانه‌ای کنار رفته و صحنه رویایی تمام جبهه حق در برابر تمام جبهه باطل، پیش روی جهانیان از هر رنگ و نژاد و آیین و مسلکی گشوده شده است و این وجدان بیدار نوع بشر است که باید در این نبرد تمدنی، تصمیم بگیرد در کدام جبهه بایستند، بجنگد و یا دفاع کند.

عمق جنایات وصف ناپذیر اسرائیل منحوس بعد از طوفان الاقصی، تایید کننده شکست ترمیم ناپذیر، استیصال و روند رو به زوال این رژیم در جریان ایستادگی جبهه مقاومت است که "أوهَنُ مِن بَیتِ العَنکَبوت" اسرائیل را تفسیر عینی کرده است.

سکوت و انفعال نهاد‌های بین‌المللی در جریان کشتار و نسل کشی مردم مظلوم غزه توسط این رژیم در شش ماهه اخیر نیز نشان داد که جریان دفاع از حقوق بشر چقدر واهی، متناقض و دور از واقعیت است که خود اثباتی بر حقانیت جریان مقاومت فلسطین در برابر جریان سازش، مذاکره و مصالحه با اسرائیل جنایتکار است.

امروز به برکت خون سی هزار شهید مظلوم غزه و مقاومت حماسی مردم قهرمان آن، مسئله فلسطین از پس پرده فراموشی و غفلت جهان اسلام بیرون آمده و در صدر مسائل جهان اسلام و حتی جهان ایستاده است که این جایگاه نیاز به حراست و پاسداشت جدی دارد تا حل قطعی و پایدار مسئله فلسطین که همانا نابودی کامل رژیم صهیونیستی است باذن الله.

ما بانوان انقلابی مشهدالرضا، جمعه ۱۷ فروردین همپای مردم حق جوی ایران اسلامی و دیگر آزادی خواهان دنیا با حضور در راهپیمانی جهانی روز قدس، ضمن محکوم نمودن جنایات ۷۵ ساله رژیم صهیونیستی در فلسطین بویژه جنایت اخیر در حمله به کنسولگری ایران در سوریه، با ایمان به وعده نصرت الهی بر مقاومت تا پیروزی نهایی در این جنگ تمدنی در مقابل اسرائیل غاصب و ایادی اش تاکید کرده و آمادگی خود را برای تلاش در مسیر گسترش وحدت جهان اسلام و مردمی سازی جریان مقاومت اسلامی در حمایت از فلسطین اعلام می‌داریم.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.