روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
راهپیمایی خانوادگی مردم مشهد در حمایت از عفاف و حجاب برگزار خواهد شد

راهپیمایی خانوادگی مردم مشهد در حمایت از عفاف و حجاب برگزار خواهد شد

  • کد خبر: ۲۳۸۲۳۸
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌رضوی گفت: پنجشنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۳، اجتماع بزرگ خانوادگی در بزرگداشت روز عفاف و حجاب با حضور مردم مؤمن و متدین مشهد برگزار خواهد شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد سلطانی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص اهمیت روز عفاف و حجاب اظهار کرد: روز ۲۱ تیرماه در تقویم ملی و رسمی ایران، روز عفاف و حجاب نام‌گذاری شده است؛ زیرا مردم مؤمن و متدین مشهد در اعتراض به کشف‌حجاب رضاخانی، ۲۱ تیرماه سال ۱۳۱۴، به‌رهبری علامه بهلول گنابادی به میدان آمدند و در مسجد گوهرشاد تحصن کردند. وقتی رضاشاه متوجه این حرکت مردمی شد، دستور داد افرادی را که در مسجد گوهرشاد بودند، گلوله‌باران کنند که خوشبختانه مردم، شیخ بهلول را فراری دادند و دست شاه به ایشان نرسید.

سلطانی افزود: این روز نباید فراموش شود و در راستای گرامیداشت آن، هرساله اجتماع باشکوهی به صورت خانوادگی برگزار می‌شود. لازم است مردم، قدردان عفت و پاکدامنی زنان باشند و مردم مؤمن مشهد در این همایش، حضور پرشوری داشته باشند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌رضوی درخصوص برنامه راهپیمایی خانوادگی در روز عفاف و حجاب بیان کرد: طبق رسم هرساله، پنجشنبه ۲۱ تیرماه نیز در حمایت از عفاف و حجاب و حمایت از کانون خانواده، ساعت ۱۶:۳۰ در میدان شهدا اجتماع باشکوه خانوادگی برپا خواهد شد.

سلطانی افزود: از ساعت ۱۷، برنامه‌ها که با ایام عزاداری اباعبدالله(ع) هم‌زمان شده است، آغاز خواهد شد؛ سپس به‌سمت بارگاه ملکوتی امام‌رضا(ع) حرکت می‌کنیم و در مسجد گوهرشاد که خاستگاه عفت، حیا و حجاب مردان و زنان مؤمنی است که در این زمینه به شهادت رسیدند، از سخنان آیت‌الله علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌رضوی و امام‌جمعه مردم مشهد بهره‌مند می‌شویم و در پایان، قطع‌نامه با هدف گرامیداشت عفاف و حجاب قرائت خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.