اجرای کامل قانون جوانی جمعیت زیر ذره‌بین فراکسیون زنان| موانع قانون حمایت از مادران بررسی می‌شود راه رسیدن زنان به آرامش چیست؟ غرب و ۱.۵ تریلیون دلار خسارت جنسی علیه زنان! تهیه شناسه کاری بانوان کارآفرین روستایی، طرحی برای نظام‌مندکردن مسیر رشد آن‌ها سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان: کار سختی در پیش‎‌ داریم در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران افزایش ۳۹ برابری تعداد پزشکان متخصص زن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان در نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق، بانوان هستند| تلاش برای پیوند خلاقیت دانشگاهی با مدل‌های کسب‌وکار ناهنجاری‌های ژنتیکی جنین، علت بیشتر سقط‌های خودبه‌خودی تعداد بانوان زائر از مردان در حج سال ۱۴۰۵ بیشتر است افزایش وزن در دوران بارداری باید تدریجی باشد| ضرورت توجه به میزان غذا و انرژی دریافتی تهران، استانی با باروری بسیار پایین در کشور| مسئله جمعیت در ایران به یک چالش فرهنگی تبدیل شده است سمنان، میزبان نخستین اردوی استعداد‌های برتر هندبال دختران زیر ۱۶ سال کشور| ۷۷ بازیکن منتخب حضور دارند آشنایی با پیامد‌های استفاده از رژیم‌های فانتزی| در هرم کاهش وزن، دریافت پروتئین ضروری است جذب دختران ۱۲ تا ۱۸ ساله به باشگاه «دختیژن» بنیاد کرامت رضوی تکلیف مشخص شد| اعلام اسامی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان خانه داری| مصرف سبزیجات تازه بهتر است یا منجمد؟ نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان: هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، با تمام انرژی بازی کنید تیم فوتبال زنان تراکتور به صدر جدول لیگ دسته دو رسید| صعود تقریباً قطعی به لیگ دسته یک فوتبال اهمیت بررسی ناسازگاری گروه خونی مادر و جنین | تأمین بموقع خون‌های کمیاب، چه اثری در زنده‌ماندن جنین دارد؟
سرخط خبرها
دو بانوی مشهدی در نخستین جشنواره علمی ادبی نفت برگزیده شدند + عکس

دو بانوی مشهدی در نخستین جشنواره علمی ادبی نفت برگزیده شدند + عکس

  • کد خبر: ۲۳۸۷۰۲
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
نفرات برگزیده نخستین جشنواره علمی ادبی نفت و گاز آغاجاری معرفی شدند که دو بانوی مشهدی در این میان حضور داشتند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۹۰ اثر به دبیرخانه جشنواره علمی ادبی نفت و گاز آغاجاری ارسال شد که پس از داوری آثار در هر دو بخش ادبی و علمی، سه نفر برگزیده و برخی شایسته تقدیر شناخته شدند.

در بخش مقاله، مقام اول این بخش به «امین‌الله جشنی»، مقام دوم به «شیدا عباسی لرکی» و مقام سوم به «علی قنواتی‌نسب» از شهر امیدیه اختصاص یافت و «یوسف علی‌پور» از ماهشهر به عنوان شایسته تقدیر این بخش معرفی شد.

دو بانوی مشهدی در نخستین جشنواره علمی ادبی نفت برگزیده شدند

همچنین در بخش داستان جایزه نفر اول این بخش به «مهدی زارع» از شیراز، جایزه نفر دوم به «عاطفه باستانی کاریزک» و جایزه نفر سوم به «سیده خدیجه حسینی» هر دو از مشهد تعلق گرفت؛ و شایسته تقدیران این بخش «مریم محمدی»، «مریم پژوهان فر»، «سهیلا سپهری» و «راضیه بابایی» از تهران، «سمیه شهبازی» از اصفهان و «معصومه عطایی سلوط» از مشهد معرفی شدند.

جواد تقی زاده، مدیرعامل شرکت نفت آغاجاری درباره برگزاری این جشنواره گفته است: برگزاری چنین رویداد‌هایی در شهر‌های نفتی به عنوان یک رسالت برای مدیران محسوب می‌شود. همان‌طور که حضرت زینب (س) نقش رسانه را در کربلا به خوبی ایفا کرد و پیام‌آور کربلا بود و حرکتش موجب ساری و جاری بودن عاشورا در طول تاریخ شد.

گفتنی است شرکت نفت و گاز آغاجاری در استان خوزستان، ۶۴ شهید تقدیم انقلاب کرده است که در کارخانه‌های نفتی به شهادت رسیدند و عموماً در جبهه‌ها حضور داشتند. 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.