اجرای طرح «هزار و پانصد زن نامدار ایران» با هدف شناسایی و روایت زندگی زنان شاخص کشور برگزاری ۲ دیدار از هفته شانزدهم لیگ برتر فوتسال بانوان باشگاه‌های کشور | بُرد نماینده خراسان رضوی مقابل پالایش‌نفت اصفهان ویدئو| به یاد «ملینا» در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنید جزئیاتی از اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان| ۲۷ بازیکن دعوت شدند مشارکت بانوان نیکوکار باشگاه گوهرشاد در حمایت از خانواده‌های احسان‌پذیر سروده تازه بانوی شاعر تاجیک به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی ایران آمار‌ها درباره پیشرفت زنان ایرانی بعد از انقلاب اسلامی چه می‌گویند؟ چالش‌های حقوقی بخشیدن مهریه؛ آیا راه بازگشتی وجود دارد؟ کدام تیم‌ها به مرحله پلی‌آف لیگ بسکتبال بانوان راه یافتند؟ بازار پوشک زیر سایه تورم و نوسان| چشم‌انداز روشنی برای کاهش قیمت‌ها دیده نمی‌شود اجرای غربالگری آنلاین اختلال اوتیسم کودکان ۲ تا ۵ سال | خدمات تخصصی طیف بالای ۱۴ سال انجام خواهد شد ارتباط میان پرخاشگری کودکان با اختلافات خانوادگی چیست؟ ویار بارداری نتیجه تغییرات هورمونی و جسمی در بدن مادر و جنین است | چالش شیرین دوره بارداری برگزاری هفته پایانی لیگ برتر فوتبال زنان ایران با برگزاری ۵ دیدار| این هفته، تعیین کننده تیم قهرمان است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید سید حسین علی جعفری بخشنامه فروش محصولات تویوتا در ایران + جزییات صعود تیم والیبال زنان سپاهان اصفهان به مرحله فینال مسابقات لیگ آسیای مرکزی (کاوا)
سرخط خبرها
دو بانوی مشهدی در نخستین جشنواره علمی ادبی نفت برگزیده شدند + عکس

دو بانوی مشهدی در نخستین جشنواره علمی ادبی نفت برگزیده شدند + عکس

  • کد خبر: ۲۳۸۷۰۲
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
نفرات برگزیده نخستین جشنواره علمی ادبی نفت و گاز آغاجاری معرفی شدند که دو بانوی مشهدی در این میان حضور داشتند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۹۰ اثر به دبیرخانه جشنواره علمی ادبی نفت و گاز آغاجاری ارسال شد که پس از داوری آثار در هر دو بخش ادبی و علمی، سه نفر برگزیده و برخی شایسته تقدیر شناخته شدند.

در بخش مقاله، مقام اول این بخش به «امین‌الله جشنی»، مقام دوم به «شیدا عباسی لرکی» و مقام سوم به «علی قنواتی‌نسب» از شهر امیدیه اختصاص یافت و «یوسف علی‌پور» از ماهشهر به عنوان شایسته تقدیر این بخش معرفی شد.

دو بانوی مشهدی در نخستین جشنواره علمی ادبی نفت برگزیده شدند

همچنین در بخش داستان جایزه نفر اول این بخش به «مهدی زارع» از شیراز، جایزه نفر دوم به «عاطفه باستانی کاریزک» و جایزه نفر سوم به «سیده خدیجه حسینی» هر دو از مشهد تعلق گرفت؛ و شایسته تقدیران این بخش «مریم محمدی»، «مریم پژوهان فر»، «سهیلا سپهری» و «راضیه بابایی» از تهران، «سمیه شهبازی» از اصفهان و «معصومه عطایی سلوط» از مشهد معرفی شدند.

جواد تقی زاده، مدیرعامل شرکت نفت آغاجاری درباره برگزاری این جشنواره گفته است: برگزاری چنین رویداد‌هایی در شهر‌های نفتی به عنوان یک رسالت برای مدیران محسوب می‌شود. همان‌طور که حضرت زینب (س) نقش رسانه را در کربلا به خوبی ایفا کرد و پیام‌آور کربلا بود و حرکتش موجب ساری و جاری بودن عاشورا در طول تاریخ شد.

گفتنی است شرکت نفت و گاز آغاجاری در استان خوزستان، ۶۴ شهید تقدیم انقلاب کرده است که در کارخانه‌های نفتی به شهادت رسیدند و عموماً در جبهه‌ها حضور داشتند. 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.