به گزارش شهرآرانیوز، اگر برای مهمانی و دورهمی خود دنبال کیکی ساده اما با طعمی بینظیر میگردید، کیک نارگیلی خوشمزه زیر را در فهرست پذیرایی خود قرار دهید. در ادامه آموزش پخت کیک نارگیلی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا تخممرغ و شکر را داخل کاسه میریزیم و با همزنبرقی هم میزنیم تا مواد، کرمرنگ و کشدار شوند.
سپس شیری را که به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه میکنیم و با همزنبرقی، کمی مواد را مخلوط میکنیم.
در ادامه روغن مایع و پودر نارگیل چرب را اضافه میکنیم و در حد مخلوطشدن هم میزنیم.
در آخر بکینگ پودر و آرد را باهم الک میکنیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم تا مایع کیک آماده شود.
مواد را داخل قالب از قبل چرب شده میریزیم و به مدت نیمساعت داخل فر ۱۶۰ درجه میپزیم.
امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.