مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت

سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت

  • کد خبر: ۲۹۱۵۸۷
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
اگر می‌خواهید یک وعده غذایی مقوی و پروتئینی و البته ارزان درست کنید، حتما سالاد سیب زمینی را امتحان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، سالاد سیب زمینی و تخم مرغ از غذا‌های سریع، آسان و کم‌هزینه‌ای است که، چون از نظر طعم و ظاهر، به الویه شباهت دارد اغلب با استقبال مواجه می‌شود. ضمن این‌که به دلیل داشتن تخم مرغ می‌تواند پروتئین مورد نیاز بدن را هم تا حد زیادی تامین کند. مواد زیر برای یک نفر است و شما می‌توانید با توجه به تعداد افراد این مواد را دو یا چند برابر کنید.

مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم:
تخم مرغ: ۲ عدد
سیب‌زمینی: یک عدد درشت یا دو عدد متوسط
قارچ: ۵ عدد
شوید: نصف فنجان
پیازچه: ۲ ساقه
آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:
۱- تخم مرغ‌ها را آب‌پز کرده بعد از خنک شدن پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
۲- سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید، مکعبی برش دهید و آب‌پز کنید.
۳- قارچ‌ها را اسلایس کرده و در کمی کره تفت دهید. پیازچه را در اندازه ۲ سانتیمتر برش بزنید.
۴- مواد را به آرامی در ظرفی با هم مخلوط کرده، سپس شوید خرد شده را به آن اضافه کنید. در نهایت مواد را با آبلیمو، سس مایونز و نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

نکته: با توجه به ذائقه می‌توانید پیازچه را حذف کنید و همچنین با افزودن گردو، این غذا را مقوی‌تر کنید.


منبع: همشهری

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.