روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
شهادت رهبر حزب‌الله، آغاز فصلی جدید برای مقاومت

شهادت رهبر حزب‌الله، آغاز فصلی جدید برای مقاومت

  • کد خبر: ۲۹۱۸۲۱
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶
عضو هیئت‌مدیره خانه مطبوعات خراسان رضوی گفت: شهادت رهبر حزب‌الله لبنان نه‌تنها پایان نیست، بلکه آغاز فصلی جدید در تاریخ مقاومت است. دشمنان اسلام به‌اشتباه گمان می‌کنند که با شهادت مردان بزرگ، مبارزه و جریان مقاومت و جهاد اسلامی پایان می‌یابد.

فاطمه محمدزاده در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص شهادت سیدحسن نصرالله اظهار کرد: در روزهای اخیر، داغ سنگین شهادت اسطوره‌ مقاومت، فرمانده‌ شجاع و باتدبیر مقاومت که سال‌ها پرچم اسلام و عدالت را در برابر دشمنان برافراشت، دل‌های ما را به لرزه درآورد. سیدحسن نصرالله، نماد مقاومت و ایستادگی است که با شهادت خود راه جدیدی را برای مبارزه و آزادگی، به سوی آزادی‌خواهان جهان گشود.

وی افزود: شهادت رهبر حزب‌الله لبنان نه‌تنها پایان نیست، بلکه آغاز فصلی جدید در تاریخ مقاومت است. دشمنان اسلام به‌اشتباه گمان می‌کنند که با شهادت مردان بزرگ، مبارزه و جریان مقاومت و جهاد اسلامی پایان می‌یابد. اما امروز، بیش از همیشه، جبهه مقاومت بیدار و آماده است تا راه او را ادامه دهد.

عضو هیئت‌مدیره خانه مطبوعات خراسان رضوی گفت: این خون‌های پاک، درخت تنومند مقاومت را بیش از پیش تقویت خواهد کرد و امت اسلامی با عزمی راسخ‌تر در مسیر آزادی و عدالت گام برمی‌دارد.

محمدزاده بیان کرد: ملت غیور ایران و آزادی‌خواهان جهان باید بدانند که شهادت سیدحسن نصرالله، پیام‌آور شروع دورانی جدید برای کمک به جبهه مقاومت و همدلی بیشتر با مستضعفان جهان است؛ دورانی که در آن، هر قطره خون شهید، صدها هزار دلیر و مقاوم را به میدان مبارزه فراخواهد خواند.

وی افزود: ما امروز، با روحیه‌ای مضاعف و ایمانی قوی‌تر از گذشته، عهد می‌بندیم که راه این شهید بزرگوار و دیگر شهدای مقاومت را ادامه دهیم و تا تحقق کامل آرمان‌های مقدس او، دست از مبارزه نخواهیم کشید.

محمدزاده بیان کرد: دشمنان اسلام و استکبار جهانی که به دروغ شعار آزادی و حقوق بشر سرمی‌دهند، بدانند نه‌تنها جبهه مقاومت تضعیف نخواهد شد، بلکه با عزم و اراده‌ای محکم‌تر و ایمانی ژرف‌تر به راه خود ادامه خواهد داد. شما هرگز نخواهید توانست روحیه آزادی‌خواهی و عدالت‌طلبی این ملت‌ها را از بین ببرید.

معاون بسیج رسانه استان گفت: ما جامعه زنان باایمان به پیروزی نهایی و آینده‌ روشن ملت‌های مظلوم و ستم‌دیده جهان در سایه خون پاک شهدا، امیدواریم. راه مقاومت، با شهادت سیدحسن نصرالله، مسیری تازه و پر از انگیزه و امید را آغاز کرده است. به روح بلند و آسمانی او درود می‌فرستیم و با همه شهدای مقاومت عهد می‌بندیم که تا پیروزی نهایی در کنار هم خواهیم ایستاد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.