همدلی و همراهی همسر موجب شکوفایی زنان کارآفرین می‌شود آیا نوشیدن چای زیاد باعث کاهش باروری می‌شود؟ یائسگی زودهنگام خطر ابتلا به بیماری‌های خودایمنی به دنبال دارد پیروزی دختران فرش مشهد در لیگ نوجوانان کشور نشاط‌آفرینی و تربیت‌محوری هدف ایجاد باغ‌اردوگاه خاتون در مشهد است دختران وزنه‌برداری نخستین رقابت جهانی را تجربه کردند | ملی پوشان افزایش رکورد داشتند میزان تغییرات مغز زنان در دوران بارداری چگونه است؟ اشتغال ۵۰۰ بانوی سرپرست‌خانوار در نمایشگاه‌های «سرای خاتون» در مشهد فرنی انجیر یک دسر خوشمزه و مقوی ایرانی در پاییز و زمستان + دستور پخت آیا مهریه را برای بار دوم می‌توان به اجرا گذاشت؟ سرطان پستان شایع ترین سرطان در جهان است ویدئو | روایت دختر شهید طهرانی‌مقدم از دیدار خانواده پدر موشکی ایران با شهید سیدحسن نصرالله شیرخوارگان امروز، سربازان آینده امام زمان (عج) | حضور ۱۵۰۰ مادر و نوزاد در گردهمایی بزرگ سربازان ظهور استخدام زنان آتش‌نشان را در برنامه داریم اینفوگرافی | سهم زنان نخبه در کشور چقدر است؟ بانوان اثرگذار در حزب‌الله لبنان را بشناسید تأثیرات مخرب تلفن همراه بر روابط زوجین را دست کم نگیرید چگونه پُرخوری را کنترل کنیم؟ رقابت دختران بدمینتون‌باز مشهدی در لیگ شهادت سید حسن نصرالله آغاز یک حرکت جدید در مسیر مقاومت و آغاز یک تحول و آغازی بر پایان صهیونیسم! اهدای زیورآلات برای جنگ با رژیم صهیونیستی توسط بانوان ایران
سرخط خبرها
سرطان پستان شایع ترین سرطان در جهان است

سرطان پستان شایع ترین سرطان در جهان است

  • کد خبر: ۲۹۲۲۵۰
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰
سرطان پستان با شناسایی حدود ۲.۳ میلیون مورد جدید در هر سال، شایع‌ترین سرطان در جهان است؛ این یعنی یک مورد از هر هشت مورد سرطان در هر دو جنس و یک چهارم سرطان‌ها در زنان، سرطان سینه است.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به شیوع بالای سرطان پستان در جهان، ماه اکتبر میلادی برای آگاهی بخشی نسبت به این بیماری انتخاب شده است تا مردم درباره این نوع سرطان بیشتر بدانند و راه‌های تشخیص زودهنگام آن را یاد بگیرند.

اهمیت تشخیص زودهنگام، درمان جامع و نیاز به ارایه پشتیبانی از افراد با تجربه‌ای که از این بیماری جان سالم به در برده‌اند، در مقابله با بیماری سرطان پستان اهمیت ویژه‌ای دارد و به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت برای امسال شعار «هیچ فردی نباید به تنهایی با سرطان پستان روبه‌رو شود» را انتخاب کرده است.

سرطان پستان با شناسایی حدود ۲.۳ میلیون مورد جدید در هر سال، شایع‌ترین سرطان در جهان است؛ این یعنی یک مورد از هر هشت مورد سرطان در هر دو جنس و یک چهارم سرطان‌ها در زنان، سرطان سینه است. کیفیت پایین خدمات سلامت، نبود دانش کافی عمومی و تشخیص دیرهنگام از مهم‌ترین عوامل شیوع این بیماری محسوب می‌شود.

اکتبر، ماه آگاهی بخشی در مورد سرطان پستان از سوی سازمان بهداشت جهانی در نظر گرفته می‌شود و موضوع این ماه اهمیت تشخیص زودهنگام، درمان جامع و نیاز به ارایه پشتیبانی از افراد با تجربه اعلام شده است.

بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برخی از منابع محدود مدعی هستند که سرطان پستان جمعیت جوان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به طور قابل توجهی در مرگ و میر زودرس نقش دارد.

هدف سازمان جهانی سلامت از راه‌اندازی طرح ابتکار جهانی سرطان پسـتان یا به اختصار GBCI، در سال ۲۰۲۱ میلادی، کاهش میزان مرگ و میر به میزان ۲.۵ درصد تا سال ۲۰۴۰ و نجات جان ۲.۵ میلیون نفر از طریق سه محور اصلی ارتقای سلامت، تشخیص زودهنگام و افزایش آگاهی است.

برنامه افزایش آگاهی از سرطان پستان (BCAM) هر ماه اکتبر در سراسر جهان جشن گرفته می‌شود تا آگاهی در مورد سرطان پستان در سراسر جهان ایجاد شود.

این آگاهی بخشی همچنین فرصتی را برای همه ذینفعان فراهم می‌کند تا پیشرفت‌ها را بررسی کنند، تعهدات خود را در مقابله با این بیماری بازنگری و برای رسیدگی به نابرابری‌ها و چالش‌های موجود در دسترسی به مراقبت‌های سرطان پستان، سریع‌تر عمل کنند.

اهداف این طرح به شرح زیر است:

  • افزایش آگاهی و تغییر رفتار: ترویج حمایت و آگاهی برای افزایش پذیرش غربالگری سرطان پستان و تشخیص زودهنگام
  • تسهیل اشتراک دانش و مشارکت: بستری برای انتشار اطلاعات سرطان پستان، ترویج تبادل دانش و تقویت همکاری‌ها و مشارکت‌ها برای کنترل سرطان پستان
  • ابتکار جهانی سرطان پستان (GBCI): تشویق کشور‌ها به اتخاذ و اجرای طرح جهانی سرطان پستان با تمرکز بر تشخیص زودهنگام و مراقبت جامع
  • حمایت از بیمار و رفع نابرابری‌ها: اهمیت مراقبت بیمار محور از جمله حمایت پزشکی، عاطفی، روانی و اجتماعی و در عین حال که توجه به نابرابری‌های جنسیتی و اجتماعی-اقتصادی

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.