روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور
سرخط خبرها
کنسروجات ناسالم را چگونه تشخیص بدهیم؟

کنسروجات ناسالم را چگونه تشخیص بدهیم؟

  • کد خبر: ۲۹۲۵۱۸
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
نشانه‌های ظاهری کنسروجات ناسالم را بشناسید تا دچار بیماری نشوید.

به گزارش شهرآرانیوز، کنسرو‌جات جزو فراورده‌های غذایی هستند که  احتمال بروز مسمومیت را  افزایش می‌دهند. خطرناک‌ترین نوع کنسرو‌ها هم، کنسرو‌های دارای بوتولیسم هستند. سمی که‌ می‌تواند در محیط‌های بدون اکسیژن مانند داخل قوطی کنسرو هم رشد کند و مصرف مقدار کمی از آن کشنده است. برای همین، خیلی ضروری است که دست کم حواسمان به نشانه‌های هشداردهنده این سم در قوطی‌های کنسرو باشد. آیا این نشانه‌ها را‌ می‌شناسید؟

ظاهر قوطی

باد کردن قوطی، زنگ زدگی، سوراخ شدن یا نشتی آن و وجود لکه‌های موادغذایی روی قوطی نشان دهنده مشکلی در درون آن است که باید احتیاط کرد.

بو و مزه غیرعادی

بوی بد و نامطبوع مانند ترشیدگی، گندیدگی یا هر بوی غیرطبیعی دیگری، همچنین تغییر مزه در کمپوت یا کنسرو احتمال خرابی و فساد مواد موجود در آن را افزایش می‌دهد.

رنگ و بافت غیرعادی

تغییر رنگ به سیاه، سبز یا هر رنگ غیرعادی دیگری، همچنین تشکیل کف یا بافت لزج در داخل کمپوت یا کنسرو از نشانه‌های رشد میکروبی و فساد مواد آن است.

صدای غیرعادی هنگام بازکردن

با شنیدن صدای غیرعادی مانند خروج گاز و فش فش باید احتمال وجود فساد قوطی‌های کنسرو و کمپوت را داد.

تاریخ انقضا

با پایان زمان مصرف و فرارسیدن تاریخ انقضای درج شده روی قوطی‌های کمپوت و کنسرو احتمال خرابی آن هم افزایش می‌یابد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.