امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی با اثرات منفی کمال‌گرایی پنهان در زندگی مشترک آشنا شویم | معرفی راهکارهایی برای رفع این پدیده خطرناک اینفوگرافی | آموزش سواد مالی برای فرزندان آشا محرابی مهمان چهارمین قسمت برنامه «هم‌کلام» شد افزایش نرخ مشارکت اقتصادی زنان با تدوین یک نقشه راه متوازن آغاز مسابقات والیبال قهرمانی ایران منطقه جنوب دختران زیر ۱۹ سال کشور از ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۵ خارج‌سازی توده‌ای حدود ۳۰ سانتی‌متری از شکم و لگن یک بانوی ۴۲ ساله در کاشان آشپزی | طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی ساده به روش ایتالیایی هشدار یک روانشناس نسبت به گسترش روان‌شناسی زرد در شبکه‌های اجتماعی | تعارضات زندگی مشترک با روش‌های فوری رفع نمی‌شود کاهش علائم شناختی یائسگی با یک درمان هورمونی آیا توجه به مناسبت‌ها در زندگی مشترک یک رسمِ کلیشه‌ای است یا یک ضرورت؟ لزوم تبدیل دورکاری مادران شاغل به مسئله اجتماعی و سیاستی خانه‌داری | آیا روش درست نگهداری هندوانه بریده در یخچال را می‌دانید؟ حریفان تیم خاتون در لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا⁩ مشخص شدند حنا زرین‌کمر در صدر رنکینگ برترین‌های تکواندوی جهان قرار گرفت حضور تیم ملی راگبی ۷  نفره بانوان ایران برای اولین بار در  رقابت‌های قهرمانی آسیا
سرخط خبرها
اعطای نشان سفیر محیط‌زیست به دختری که قهرمان جهان شد

اعطای نشان سفیر محیط‌زیست به دختری که قهرمان جهان شد

  • کد خبر: ۲۹۳۳۴۹
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹
نشان سفیر محیط زیست به حنا زرین کمر، قهرمان تکواندوی دختران جهان اعطا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ظهر امروز (سه شنبه) در دیدار با حنا زرین کمر، فرزند محیط بان جانباز مازندرانی و قهرمان تکواندوی دختران جهان، نشان سفیر محیط زیست را به وی اعطا کرد.

در این دیدار شینا انصاری گفت: این برای ما باعث افتخار است که فرزند یکی از محیط بانان زحمتکش ما افتخار قهرمانی جهان را برای کشور و محیط زیست به ارمغان آوردند.

وی اظهارداشت: تربیت فرزندی که در سطح بین‌الملل برای کشور افتخارآفرینی کند در کنار شغل شریف حفاظت از طبیعت و حیات وحش هنر بزرگی است که خانواده آقای زرین کمر، محیط‌بان زحمتکش سازمان به بهترین شکل آن را انجام دادند.



در این دیدار همچنین حنا زرین کمر تاکید کرد: بیش از یک سال تمرین کردم تا در وزن ۹ بتوانم انتخاب شوم و بیش از یک سال بدون وقفه تمرین کردم و به لطف خدا و دعای خیر پدر و مادر موفق به کسب رتبه قهرمانی شدم.

زرین کمر ضمن بیان خاطراتی از شغل محیط‌بانی پدرش، گفت: شبی که پدر تیر خورد قبل از آماده شدن برای اعزام من یک حس عجیبی داشتم و به ایشان گفتم شبیه یکی از بازیگران شدید و در حقیقت حس کردم که قرار است اتفاقی بیفتد، اما نمی‌دانستم چه اتفاقی.

وی افزود: پدر به رغم کار و مشغله فراوان همیشه در لحظاتی که لازم بود در کنار من بود و این قوت قلبی بزرگی برای من بود.

حنا زرین کمر فرزند یاسر زرین کمر، محیط‌بان جانباز مازندرانی که در رشته تکواندو قهرمان جهان شد، با استقبال رسمی هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو و مقامات سازمان حفاظت محیط زیست وارد کشور شد.

این دختر ورزشکار در مسابقات جهانی نوجوانان تکواندو جهان که از ۱۰ تا ۱۵ مهرماه در شهر چانچئون کره جنوبی برگزار شد، با کسب مدال طلای این مسابقات، سهم مهمی در قهرمانی تیم دختران ایران با چهار مدال طلا و یک نقره داشت.

یاسر زرین کمر، محیط‌بان جانباز شهر بابل استان مازندران در سال ۱۳۹۶ در حین مأموریت مورد اصابت گلوله شکارچیان غیرمجاز قرار گرفت و به درجه جانبازی نائل آمد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.