بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی
سرخط خبرها
والدین دهه‌شصتی برای تربیت و حمایت از کودکانشان از روش‌های نوینی استفاده می‌کنند

والدین دهه‌شصتی برای تربیت و حمایت از کودکانشان از روش‌های نوینی استفاده می‌کنند

  • کد خبر: ۲۹۵۴۴۴
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵
والدین دهه‌شصتی روش‌هایی نوین برای تربیت و حمایت از کودکانشان را با تمایز از مدل‌های سنتی ارتقا بخشیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ والدین متولد دهه شصت دارای ذهنی باز بوده و فراگیری را در اولویت قرار می‌دهند، به کودکان خود آموزش داده تا تنوع و گوناگونی را دریابند و به تفاوت‌ها احترام بگذارند. آنها فرزندان خود را با فرهنگ‌ها، زبان‌ها و دیدگاه‌های مختلف آشنا می‌کنند تا در عین حفظ اصالت‌ها، آنها را به رشد با یک نرم جهانی، تشویق کنند.

والدینی که حدودا در دهه شصت متولد شده‌اند یک معنی دوباره از والد بودن را با رویکرد‌های ابداعی و پیش‌زمینه‌ای بازتعریف کرده‌اند. به عنوان نسلی که به سازگاری معروف هستند، والدین دهه شصتی روش‌هایی نوین برای تربیت و حمایت از کودکانشان را با تمایض از مدل‌های سنتی ارتقاء بخشیده‌اند. در ادامه هشت دلیل موفقیت والدین دهه شصتی در تربیت فرزندان امروز، پیش روی شما قرار می‌گیرد:

تمرکز بر هوش هیجانی

والدین دهه شصتی اولویت‌شان را بر روی سلامت هیجانی کودکانشان می‌گذارند و در مورد احساسات و عواطف به آنها آموزش می‌دهند. آنها از فنونی مانند والد مهربان بودن، آموزش و تقویت مثبت بهره می‌برند تا تعامل و ارتباط باز را با فرزند داشته باشند. این امر به کودکان کمک می‌کند تا به انسان‌هایی همدل و در عین حال مقاوم تبدیل شوند.

دارای دانش فنی و کاردان

این والدین از اهرم فناوری، اپلیکیشن‌ها و ارتباطات و اطلاعات آن‌لاین مفید برای بهره جستن از نکات والدگری، مطالعه منابع تربیتی و بهداشتی برای فرزندان خود بهره می‌گیرند. آنها مدام از امور روز تربیتی مطلع می‌شوند و در یافتن راهکار‌های حل چالش‌های تربیتی که به نفع پیشرفت کودکان‌شان است، فعال و جوینده هستند.

فراگیر و دارای ذهن باز

والدین متولد دهه شصت دارای ذهنی باز بوده و فراگیری را در اولویت قرار می‌دهند، به کودکان خود آموزش داده تا تنوع و گوناگونی را دریابند و به تفاوت‌ها احترام بگذارند. آنها فرزندان خود را با فرهنگ‌ها، زبان‌ها و دیدگاه‌های مختلف آشنا می‌کنند تا در عین حفظ اصالت‌ها، آنها را به رشد با یک نرم جهانی، تشویق کنند.

تاکید بر حفظ تعادل بین کار و زندگی

این دسته از والدین به‌طوری فعال، به دنبال ایجاد تعادل بین کار و زندگی خانوادگی هستند و زمانی مشخص و قابل توجه را به کودکان خود اختصاص می‌دهند. بسیاری از این والدین، مشاغل منعطف‌تر، رودکاری یا کارآفرینی را برمی‌گزینند تا بتوانند بیشتر در اختیار فرزندانشان باشند و به آنها این اطمینان را بدهند که مهم‌ترین لحظات و دوران زندگی‌شان را از دست نخواهند داد.

سلامت‌آگاه و تندرست‌محور

بهداشت و سلامتی اولویت کلیدی والدین دهه شصتی است. آنها بر فراهم آوردن تغذیه مغذی، ارتقاء فعالیت‌های فیزیکی و تمرینات ذهنی و هوشی متمرکز هستند. آنها با الگوسازی یه سبک زندگی سالم، عادات مثبت را در همان دوران کودکی، در فرزندانشان نهادینه می‌کنند.

آگاهی و سازگاری با محیط زیست

این والدین از اهمیت محیط زیست آگاهند و این مهم را در سبک زندگی خود به کودکانشان منتقل می‌کنند. از استفاده از پوشک‌های سازگار با محیط زیست و قابل تجزیه گرفته تا محصولات ارگانیک، به کودکانشان در مورد مساله مهم بازیافت و کاهش تولید زباله را به فرزندان می‌آموزند تا آنها احساس مسولیت نسبت به سیاره زمین را با تمام وجود بیاموزند.

واقف به ارزش‌گذاری تجربیات

والدین دهه شصتی بیش از تمرکز بر تملک مادی، بر کسب تجربه تاکید دارند، نظیر سفر‌های خانوادگی، ماجراجویی‌های بیرون از خانه و فعالیت‌های خلاقانه. آنها معتقدند ارزش خاطره‌سازی و یادگیری از طریق تجربه کردن به برانگیختن حس کنجکاوی و استقلال کودکانشان کمک شایانی می‌کند.

مشوق استقلال و تفکر انتقادی

این والدین، کودکان خود را به مستقل فکر کردن و تصمیم‌گیری حتی از سنین خیلی پایین، تشویق می‌کنند. آنها بر رشد عقلی متمرکز می‌شوند و به کودکانشان اجازه می‌دهند که خودشان به کاوش و حل مسائل بپردازند چراکه این مساله در آنها توانایی سازگاری و اعتماد به نفس را بالا می‌برد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.