افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد بر دست ساکن خانه مرموز روند نگران‌کننده چاقی در کودکان و نوجوانان هشدار درباره آمپول مونجارو | داروی لاغری تقلبی
سرخط خبرها

چگونه می‌توانیم سلامت روانی کودکانمان را تقویت کنیم؟

  • کد خبر: ۲۹۵۶۹۷
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
چگونه می‌توانیم سلامت روانی کودکانمان را تقویت کنیم؟
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد کودکانی که آمادگی جسمانی خوبی دارند، بیشتر به نوجوانانی تبدیل می‌شوند که سلامت روانی و عملکرد مغزی بهتری دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دریافتند کودکانی که در دویدن عملکرد بهتری داشتند در نوجوانی در تست‌های شناختی نمره بهتری کسب کردند.

علاوه بر این، نتایج نشان می‌دهد که آمادگی قلبی بهتر در دوران کودکی باعث کاهش استرس و افسردگی در نوجوانی می‌شود.

«ارو هاپالا»، یکی از اساتید ارشد این پژوهش از دانشگاه فنلاند، گفت: «نتایج ما باید سیاست‌گذاران و همچنین والدین و سرپرستان را تشویق کند تا اهمیت آمادگی جسمانی را به طور کلی‌تر ببینند، زیرا آمادگی جسمانی ضعیف می‌تواند چالش‌های سلامت روانی را افزایش دهد و مهارت‌های شناختی مورد نیاز برای یادگیری را مختل کند.»

در این مطالعه، محققان آمادگی جسمانی ۲۴۱ کودک فنلاندی را به مدت هشت سال دنبال کردند و آنها را از کودکی تا نوجوانی تحت نظر داشتند. آزمون‌های آمادگی جسمانی با نمرات توانایی تفکر و سلامت عاطفی کودکان مقایسه شد.

این یافته‌ها نشان داد که هر چه بچه‌ها تناسب اندام بیشتری داشته باشند، استرس و افسردگی کمتری در نوجوانی گزارش می‌کنند.

به گفته محققان، این شرایط می‌تواند به این دلیل باشد که کودکانی که از سلامت جسمانی بهتری برخوردارند، عزت نفس و انعطاف پذیری ذهنی بهتری دارند.

با این حال، محققان هشدار دادند کودکانی که زمان بیشتری را با صفحه نمایش می‌گذرانند ممکن است مزایای تناسب اندام بدن را کمی کمرنگ ببینند.

هاپالا در بیانیه خبری دانشگاه نتیجه گیری کرد: «کل جامعه باید با افزایش مشارکت در فعالیت بدنی در مدرسه، در اوقات فراغت و سرگرمی‌ها از رشد آمادگی جسمانی در کودکان و نوجوانان حمایت کند.»

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->