مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
از دختران هنرمند در پنجمین جشنواره تئاتر «دختران تمدن ساز» استان قم تجلیل شد

از دختران هنرمند در پنجمین جشنواره تئاتر «دختران تمدن ساز» استان قم تجلیل شد

  • کد خبر: ۲۹۵۴۵۲
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
آیین اختتامیه و اهدای جوایز پنجمین جشنواره تئاتر دختران تمدن ساز استان قم که با محوریت طرح زیست عفیفانه برپا شده بود، برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «الهام بهشتی» دبیر پنجمین دوره جشنواره تئاتر استانی دختران تمدن ساز، در این مراسم با اشاره به حضور گروه‌های مسجدی و مدرسه‌ای در این جشنواره، ابراز کرد: ۲۰ گروه صحنه‌ای تئاتر، پنج گروه نمایشنامه نویسی و نمایش رادیویی در این دوره از جشنواره حضور داشتند که  به طور کلی شاهد هنرنمایی ۸۰ دختر از استان قم بودیم.

اجرای نمایش روایی گروه چلچراغ با موضوع زندگانی حضرت فاطمه معصومه (س)، قرائت زیارتنامه بانوی کرامت حضرت معصومه (س)، اجرای گروه سرود یاقوت‌های سرخ و پخش مستند کوتاه جشنواره از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در این مراسم پیش از تجلیل از برگزیدگان ، داوران جشنواره «پریسا طراوتی» و «مهدیه محمدخانی» توسط «فاطمه فرخنده» مدیر امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم  قدردانی شد.

مریم شیرودی با اجرای «سفیره الحسین علیه السلام»، فاطمه تبرایی با اجرای «خسوف عشق» و فاطمه یزدی با اجرای «سفیره الحسین علیه السلام» منتخبین بخش بازیگری این جشنواره شدند.

زهرا هاشم پور و فاطمه خانم الذاکرین در اجرای «خسوف عشق»، نرگس سادات حسینی در اجرای «زنان عاشورایی» و مهشاد قاسمی در اجرای «تک پرسناژ» دیپلم افتخار جشنواره تئاتر دختران تمدنساز استان قم را کسب کردند.

همچنین وفا طرفه در تئاتر «سفیره الحسین علیه السلام» و فاطمه تبرایی در تئاتر «خسوف عشق» منتخب بخش کارگردانی و فاطمه نصیری در نمایشنامه نمایش رادیویی «مَن» منتخب جشنواره دختران تمدن ساز شدند.

فاطمه آقاجانی جایزه خلاقیت در کار بخش کارگردانی تئاتر با اثر «قاب دوستی»، زهرا قدسی تبار جایزه نگاهی نو بخش نمایشنامه تئاتر با اثر «خانه مادربزرگه» و جایزه نمایش طنز فاخر این تئاتر، فاطمه توانا جایزه کار فرم بخش گروهی تئاتر «وداع در حرم»، زهرا شیرین کلام جایزه هماهنگی در کار بخش گروهی تئاتر «امانت خورشید» و سکینه مجتبی زاده جایزه هماهنگی گروه در بخش گروهی تئاتر «جاده جنگلی» را کسب کردند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.