«زن و هویت مشهد» | بخش سوم: فاطمه طوسی؛ بانوی خراسانی که در دربار مغولان از حریم رضوی پاسداری کرد تشریح دستاورد‌های علمی گروه زنان فرهنگستان علوم پزشکی پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان؛ از درخواست مهریه بعد از طلاق تا تعلق نحله به زن بانوی ورزشکار ایرانی در قاب روز جهانی مادرِ کمیته پارالمپیک آسیا پیروزی تیم هندبال دختران ایران برابر هنگ‌کنگ در دیدار افتتاحیه مسابقات قهرمانی آسیا تشکیل سه کارگروه تخصصی مقابله با سقط جنین در استان سمنان اهدای ۲۸۰ گرم طلا توسط بانوان مینابی در پویش اهدای طلا برگزاری مراسم خطبه عقد و جشن ازدواج در تمام میادین اصلی تهران بدهی بالای ۶۰ میلیارد ریالی نیمی از زنان زندانی در همدان «زن و هویت مشهد» | بخش دوم: گوهرشاد؛ زنی که حرم امام رضا (ع) را همسایه طلا کرد بیماری‌های صعب العلاج؛ علت مرگ و میر مادران در استان تهران جزئیاتی از وضعیت آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان ایران برای رقابت‌های جام کافا خانه داری| چرا روش پخت تخم‌مرغ مهم است؟ نارضایتی خانواده‌ها، عامل کناره‌گیری بانوان از حضور در لیگ دسته‌اول هندبال بانوان
سرخط خبرها
قصه مادربزرگ‌های فلسطینی توانسته فلسطین را زنده نگه دارد

قصه مادربزرگ‌های فلسطینی توانسته فلسطین را زنده نگه دارد

  • کد خبر: ۲۹۶۳۴۰
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹
به گفته مدیرکل زنان و خانواده شهرداری تهران، علت زنده بودن فلسطین، قصه مادربزرگ‌های فلسطینی است که از طریق روایت‌های خود از مظلومیت، قلب‌های خاموش را بیدار کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم اردبیلی در آیین اختتامیه اولین جشنواره «نون، قصه، نمک مادربزرگ» اظهار کرد: معتقدم ملت‌هایی که مادربزرگ دارند و قصه مادربزرگ شنیدن، باخت ندادند و همیشه ادامه دارند.

وی افزود: با وجود اندوخته شدن تجربه‌های مادران در طول زمان، شاید بزرگترین قصه‌گویان جهان و بزرگ‌ترین روایت‌گر‌های جهان، مادران هستند.

اردبیلی با بیان اینکه در خانواده‌های ایرانی قصه بسیار اهمیت دارد، ادامه داد: در قرآن کریم بیش از ۲۸ قصه کامل وجود دارد و این موضع نشان از تاثیر مستقیم قصه است. قصه به دلیل اینکه در دل خانواده و سینه به سینه با روایت زنانه منتقل می‌شود بسیار ارزشمند است.

مدیرکل زنان و خانواده شهرداری تهران با اشاره به اینکه قصه رمز زنده ماندن ملت‌ها و تمدن‌ها و رمز مقاومت فرهنگی است، افزود: امروز در فلسطین و لبنان مادران و مادربزرگ‌هایی هستند که با همه وجودشان ۷۵ سال قصه حقیقت زندگی قهرمان‌گونه مردمان فلسطین و غزه را نقل و آن را سینه به سینه منتقل کردند.

وی با بیان اینکه مردم غزه در طول این دهه‌ها سیستم پشتوانه قدرت و ثروت و نظام آموزش پرورش و حتی یک رسانه منسجم برای انعکاس مظلومیت خود نداشتند افزود: خانواده، مادر‌ها و مادربزرگ‌ها با قوت، قدرت، با باور و ایمان قصه این ملت رو برای دیگران نقل کردند.

اردبیلی آرزو کرد: روزی همه مادربزرگ‌ها و نوه‌های دنیا در صلح و آرامش کنار هم بنشینند و قصه محو و نابودی هیولای اسراییل را زمزمه کنند.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.