ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
همسر جانباز و خواهر دانشجوی شهید بیژن شیخ پور در ردیف محققان دو درصد دنیا قرار گرفت

همسر جانباز و خواهر دانشجوی شهید بیژن شیخ پور در ردیف محققان دو درصد دنیا قرار گرفت

  • کد خبر: ۲۹۶۹۷۵
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر گفت: همسر جانباز و خواهر دانشجوی شهید بیژن شیخ پور در ردیف محققان دو درصد دنیا قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عادل مهری اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران مفتخر است که میزبان دانشمندانی در سطح بین‌المللی است و مرکز دانش‌پژوهان نیز سعی می‌کند که با ارتباط گیری مستمر و حمایت‌هایی که در فضای علمی از این عزیزان می‌کند، در تحقق اهدافشان به آنها کمک کند.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته، برخی از اعضای دانش‌پژوهان در اقصی نقاط کشور به ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی و مورد تشویق قرار می‌گرفتند، تصریح کرد: یکی از اقدامات این اعضا که به صورت خودجوش انجام شده، ارائه پژوهش‌های مهم در سطح ملی و بین‌المللی است که به تازگی شاهد چاپ مقاله دکتر امیدی در مجله نیچر (Nature) که یک نشریه جامع بریتانیایی است که در میان پرارزش‌ترین مجله‌های علمی جهان قرار دارد، بودیم که این افتخاری برای کشور ما محسوب می‌شود.



مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر افزود: نخبگان ایثارگر، بدون اتکا به سهمیه ایثارگری و حمایت‌هایی دولتی به مدارج بالای بین‌المللی می‌رسند و باید مورد تقدیر قرار گیرند. این دستاورد حاصل تلاش مژگان شیخ پور که دکترای ژنتیک از دانشگاه تربیت مدرس و دانشیار انسیتوپاستور است، بوده و البته همسر جانبازشان که یکی از افراد نخبه و برتر ایثارگران هستند، نیز بی‌تاثیر نبوده‌اند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.