اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی ادعاهای عجیب دختر نوجوان در کلانتری جهاد مشهد| از حسادت کودکانه تا شکست عشقی دختران طلاق افزایش آرامش روانی اعضای خانواده با در نظر گرفتن اصول ساده در انتخاب رنگ و نور خانه طلاق صوری؛ یک پدیده چالش‌برانگیز با پیامدهای روانی گسترده نیم‌نگاهی به چالش‌های روانشناختی «زنان بیوه» | فوت همسر یکی از پراسترس‌ترین رویداد‌های زندگی افراد است مادر والامقام سه شهید البرزی به فرزندانش پیوست مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟ کسب ۵ مدال رنگارنگ توسط تیم تکواندوی بانوان ایران در مسابقات آزاد کره جنوبی مادر ۳۴ ساله استرالیایی صاحب ۴ قلو‌های همسان شد| یک زایمان نادر و بسیار پرخطر برگزاری اردو‌های فرهنگی ـ تربیتی مادر و دختری در مشهد + لینک ثبت‌نام ارائه بیش از ۲۲ هزار خدمت تخصصی بهزیستی به ۱۱۰ زن و دخترِ آسیب‌دیده در خراسان رضوی
سرخط خبرها
۸۳۵ اثر در همایش کتاب سال بانوان حوزه پذیرفته شده است

۸۳۵ اثر در همایش کتاب سال بانوان حوزه پذیرفته شده است

  • کد خبر: ۲۹۸۴۸۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
به گفته معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(س)، ۸۳۵ اثر در همایش کتاب سال بانوان حوزه پذیرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صدیقه شاکری در نشست خبری با خبرنگاران به تشریح جزئیات برگزاری همایش ملی کتاب سال بانوان اشاره کرد و گفت: در مجموع ۸۶۶ اثر به دبیرخانه چهارمین همایش ملی کتاب سال حوزه ارسال شده که ۳۱ اثر در سایت ثبت نشده بود و با توجه به اتمام مهلت ارسال آثار، از ارزیابی خارج شد.

وی افزود: در نهایت ۸۳۵ اثر پذیرفته و وارد مرحله ارزیابی شده که از این تعداد ۳۹۱ کتاب، ۵۸ رساله علمی و ۳۸۶ مقاله علمی پژوهشی است.

معاون پژوهش جامعه الزهرا (س) از رشد قابل توجه تعداد آثار ارسالی نسبت به همایش سوم خبر داد و گفت: در سومین همایش کتاب سال بانوان ۱۷۰ کتاب، ۲۵ رساله علمی و ۸۳ مقاله ارسال شده بود.

وی افزود: با توجه به اینکه محور ویژه زن و خانواده در فراخوان این همایش وجود داشت و در این قسمت آقایان هم می‌توانستند شرکت کنند، بنابراین ۲۰ آقا و ۳۲۸ خانم در این بخش به ارسال آثار پرداختند.

شاکری با اشاره به تقسیم‌بندی شرکت کنندگان به حوزوی و دانشگاهی و نوع مدرک آنها گفت: شرکت‌کنندگان حوزوی این همایش در حال تحصیل ۱۱۳ نفر و فارغ‌التحصیلان حوزوی ۱۲۹ نفر هستند و از نظر مدرک تحصیلی نیز طلاب سطح دو ۵۸ نفر، طلاب سطح سه ۱۰۸ نفر و سطح چهار ۷۶ نفر هستند.

وی افزود: شرکت کنندگان در حال تحصیل غیرحوزوی ۷۲ نفر و فارغ التحصیل غیرحوزوی ۱۹۵ نفر هستند که از نظر مدرک تحصیلی، دارندگان دکتری ۱۷۴ نفر، کارشناسی ارشد ۶۱ نفر، کارشناسی ۲۸ نفر و کاردانی ۴ نفر هستند.

معاون پژوهش جامعه الزهرا (س) اظهار کرد: در این همایش ۲۸ اثر به عنوان برگزیده انتخاب شد که آثار دارای رتبه اول ۷ اثر، شایسته تقدیر ۱۶ اثر و شایسته تحسین ۵ اثر است.

به گفته وی، مراسم اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان ۶ آذر ۱۴۰۳، ساعت ۹ تا ۱۲ در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.