مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
شتاب‌زدگی، منجر به طلاق در ازدواج‌های دوم یا سوم می‌شود

شتاب‌زدگی، منجر به طلاق در ازدواج‌های دوم یا سوم می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۹۰۸۳
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
متأسفانه یکی از مشکلاتی که امروزه برخی افراد با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، طلاق و شکست در ازدواج‌های دوم یا سومشان است که به گفته کارشناسان، علت این موضوع، شتاب‌زدگی زوجین در ازدواج مجدد است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احتمال موفقیت رابطه‌های شتاب‌زده و هیجانی که به ازدواج ختم می‌شود، بسیار کم است؛ مگر آنکه طرفین دو سال یا بیشتر برای شناخت هم وقت گذاشته باشند و بعد، ازدواج کرده باشند. شتاب‌زدگی در کنار عواملی دیگر، منجر به طلاق در ازدواج‌های دوم یا سوم می‌شود.

متاسفانه یکی از مشکلاتی که برخی از افراد امروزه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، طلاق و شکست در ازدواج‌های دوم یا سوم شان است.

یعنی کسانی که از همسر خود طلاق گرفته اند و دوباره ازدواج کرده‌اند، اما در ازدواج‌های بعدی شان نیز نتوانستند به موفقیتی دست پیدا کنند.

دلایل این امر متفاوتند؛ از عدم وجود مهارت‌های صحیح و کافی برای برقراری یک زندگی زناشویی در خود فرد گرفته تا مناسب نبودن طرف مقابل شان. قرار گرفتن در چنین شرایطی قطعا باعث دلسردی و ناامیدی در افراد می‌شود و ما این حس و حال را به خوبی درک می‌کنیم.

ازدواج کردن بنا به دلایل اشتباه

بسیاری بعد از طلاق به شدت احساس تنهایی می‌کنند یا فکر می‌کنند که به تنهایی نمی‌توانند از پس زندگی شان بربیایند و در نتیجه شتابزده و نسنجیده برای ازدواج بعدی تصمیم می‌گیرند.

فردی که دوباره وارد زندگی زناشویی می‌شود، بدون آن که اول عاقلانه درباره مشکلات و نقص هایش فکر کند، خود را در معرض تجربه یک شکست حتی شکست در ازدواج دوم و سوم قرار می‌دهد.

رابطه‌های عاشقانه کوتاه مدت بعد از طلاق بسیار رایج است، چرا که توجه و علاقه خواستگار جدید، مانند ماده مخدر سرمست کننده است.

زمان نگذاشتن برای شناخت طرف مقابل

قبل از آن که با فردی پیمان ازدواج ببندید، باید ابتدا تمام جنبه‌های شخصیتی او را بشناسید.

هیچ کس نمی‌تواند همیشه رفتاری ایده آل داشته باشد و همواره بهترین نسخه از شخصیت خود را به نمایش بگذارد، قبل از آن که سرنوشت تان را به سرنوشت دیگری گره بزنید، باید با روی دیگر او هم آشنا شوید و ببینید که چطور با استرس، انتقاد، بدشانسی، سختی، جواب رد شنیدن و شکست کنار می‌آید.

شناخت همسر قبل از ازدواج دوم و سوم نیز مانند ازدواج اول لازم است. آرام و آهسته پیش بروید تا تصمیمی آگاهانه بگیرید که پشیمانی به بار نیاورد. در غیر این صورت شکست در ازدواج دوم و سوم ناگزیر است.

فرزندان در نقش عامل پیوند دهنده

استحکام ازدواج‌های دوم و سوم و چهارم به اندازه ازدواج اول نیست. ازدواج و خانواده از ابتدای تاریخ به عنوان یک نهاد و در اصل به عنوان ساختاری برای پرورش نسل بعدی در نظر گرفته شده است.

از آنجایی که در اکثر ازدواج‌های بعدی فرزندی به دنیا نمی‌آید، هیچ عاملی نیست که زوجین را به هم پیوند دهد.

همسرانی که فرزند مشترک ندارند، وقتی مشکلی پیش می‌آید، انگیزه ندارند تا به خاطر فرزندانشان در کنار هم بمانند و برای بهبود زندگی شان تلاش کنند.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.