خراسان رضوی از پتانسیل بالای زنان بازرگان و کارآفرین برخوردار است نقش زنان در خانواده، محور اصلی داستان سریال سوجان است غربالگری سرطان‌های زنان، به‌وسیله اتوبوس سلامت در مشهد شیوع میگرن در بین زنان ۳ برابر بیشتر از مردان است تأثیرات کم‌کاری تیروئید مادر باردار بر سلامت کودک سلیمی: معضل زنان خیابانی با کمک بانوان فعال اجتماعی حل خواهد شد  استفاده از ترکیب لیمو و جوش شیرین برای تمیز کردن ظروف مسی اضافه وزن در دوران بارداری، زمینه‌ساز بروز چاقی در کودک می‌شود ملی‌پوش تیم ملی پاراتیراندازی با کمان نامزد دریافت جایزه بهترین پاراکماندار سال ۲۰۲۴ شد اهدای زمین رایگان به خانواده‌های دارای ۴ فرزند در سال آینده فعالیت ۱۴۵۰ بانوی مددکار در کشور ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی های مادران شهدا | مادر شهید عبدالناصر جواهری بهروزآذر: برای عبور از بحران‌ها باید از توانمندی زنان استفاده حداکثری کرد تأکید رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد بر ارتباط زنان فعال با سازمان‌های بین‌المللی تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ در زنان با مصرف زعفران تأثیر سبک‌های فرزندپروری بر شخصیت و آینده کودکان ۴۰ درصد اشتراک دوچرخه‌های بایدو در مشهد متعلق به زنان است کاهش ۶۷ درصدی حمله قلبی در زنان با ورزش
سرخط خبرها
بهترین راهکار کاهش وابستگی کودک به والدین کدام است؟

بهترین راهکار کاهش وابستگی کودک به والدین کدام است؟

  • کد خبر: ۲۹۹۵۲۵
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
یک روان‌شناس گفت: والدینی که به کودکان خود اجازه استقلال می‌دهند، وابستگی او را به خود کم می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهسا ساداتی با اشاره به اینکه وابستگی کودک به والدین یا همان اضطراب جدایی از جمله مواردی است که در برخی از کودکان دیده می‌شود، اظهار کرد: ممکن است اضطراب جدایی به صورت جدا شدن خودش را نشان ندهد و کودک از والد جدا شود، اما از نظر روانی به والد بسیار وابسته باشد.

او با بیان اینکه خیلی از مادر‌ها ممکن است به سختی باردار شده باشند، سال‌های زیادی بچه‌دار نشده یا با استفاده از روش‌های دیگری به سختی باردار شدند، متذکر می شود: این والدین، چون فرزند خود را با سختی زیادی به دنیا آوردند، بیش از حد نگران او هستند.

این روانشناس تاکید کرد: این گروه از والدین نمی‌توانند اضطراب خودشان را نسبت به کودک خود مدیریت کنند. به زبانی نمی‌توانند بگذارند روند رشد کودک به درستی طی شود. مثلا یک بچه چهار ساله که در نمودار رشد، قد و وزن طبیعی دارد و می‌تواند قاشق دست‌اش بگیرد و غذا بخورد. والد به دلیل وابستگی خیلی زیادی که به کودک‌اش دارد اجازه جدا شدن کودک و اجازه مستقل شدن به او را نمی‌دهد.

به گفته ساداتی، اختلافات والدین و دعوا‌هایی که کودک در خانه بین پدر و مادر می‌بینند، می‌تواند وابستگی کودک را نسبت به یکی از والدین بیشتر کند، چون در این تنش‌ها کودک دچار اضطراب می‌شود.

او ادامه داد: والدینی که خود دچار اضطراب شدید هستند، اجازه استقلال را به فرزندشان نمی‌دهند. ترس از دست دادن کودک را دارند و بیش از حدی که باید، حمایت کرده و به او خدمات می‌دهند. این رفتار‌ها برای کودک وابستگی متقابل نسبت به والدین ایجاد می‌کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.