تولید برنامه‌های رادیویی با موضوع کتاب توسط بانوان دو بانوی مشهدی در نخستین رویداد ملی هوش مصنوعی برگزیده شدند نقش آفرینی بانوان در تولید علم و مهار تورم مستندی متفاوت از مبارزات زن بلوچ با استعمارگران انگلیسی تجهیز اماکن ورزشی در جزایر سه‌گانه ایران ویژه بانوان روش‌های تمیزکردن وسایل برقی چرب یا زردشده منزل برای اولین بار یک زن در گمرک ایران پست مدیریتی گرفت استحکام روابط عاطفی میان خانواده با سفر‌های خانوادگی مروری بر بازی‌های فریبا متخصص در نقش مادران ایرانی در رسانه ملی احتمال بیشتر سقط جنین در بارداری مادران با سنین بالا بازگشت بینایی یک زن نابینای پرتغالی با هوش مصنوعی «قلعه‌دختر» یکی از جاذبه‌های تاریخی ساوه کمبود حامی مالی، اصلی‌ترین مشکل لیگ بسکتبال زنان کشور ممنوعیت مصرف گیاه «باباآدم» برای خانم‌های باردار و مادران شیرده چاپ کتابی درباره زندگی بانوی شهید دهه هفتادی بهترین راهکار کاهش وابستگی کودک به والدین کدام است؟
سرخط خبرها
بهترین راهکار کاهش وابستگی کودک به والدین کدام است؟

بهترین راهکار کاهش وابستگی کودک به والدین کدام است؟

  • کد خبر: ۲۹۹۵۲۵
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
یک روان‌شناس گفت: والدینی که به کودکان خود اجازه استقلال می‌دهند، وابستگی او را به خود کم می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهسا ساداتی با اشاره به اینکه وابستگی کودک به والدین یا همان اضطراب جدایی از جمله مواردی است که در برخی از کودکان دیده می‌شود، اظهار کرد: ممکن است اضطراب جدایی به صورت جدا شدن خودش را نشان ندهد و کودک از والد جدا شود، اما از نظر روانی به والد بسیار وابسته باشد.

او با بیان اینکه خیلی از مادر‌ها ممکن است به سختی باردار شده باشند، سال‌های زیادی بچه‌دار نشده یا با استفاده از روش‌های دیگری به سختی باردار شدند، متذکر می شود: این والدین، چون فرزند خود را با سختی زیادی به دنیا آوردند، بیش از حد نگران او هستند.

این روانشناس تاکید کرد: این گروه از والدین نمی‌توانند اضطراب خودشان را نسبت به کودک خود مدیریت کنند. به زبانی نمی‌توانند بگذارند روند رشد کودک به درستی طی شود. مثلا یک بچه چهار ساله که در نمودار رشد، قد و وزن طبیعی دارد و می‌تواند قاشق دست‌اش بگیرد و غذا بخورد. والد به دلیل وابستگی خیلی زیادی که به کودک‌اش دارد اجازه جدا شدن کودک و اجازه مستقل شدن به او را نمی‌دهد.

به گفته ساداتی، اختلافات والدین و دعوا‌هایی که کودک در خانه بین پدر و مادر می‌بینند، می‌تواند وابستگی کودک را نسبت به یکی از والدین بیشتر کند، چون در این تنش‌ها کودک دچار اضطراب می‌شود.

او ادامه داد: والدینی که خود دچار اضطراب شدید هستند، اجازه استقلال را به فرزندشان نمی‌دهند. ترس از دست دادن کودک را دارند و بیش از حدی که باید، حمایت کرده و به او خدمات می‌دهند. این رفتار‌ها برای کودک وابستگی متقابل نسبت به والدین ایجاد می‌کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.